Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво липсва на ЛЕВСКИ
Липсва нападател и също головият пас .
Ахмед Ахмед и малка част от стадиона.
Какво липсва на Левски?
1)Качествено управление на всички нива от президент до скаути и треньори както на представителния отбор така и на ДЮШ
2)Добри скаути за чужбина
3)Конденционен треньор.В момента Левски няма такъв.
4)Свежа кръв от юношеските гарнитурни.Млади момчета като Вутов
5)Стратегия за развиване с години напред,а не работа на парче както е в момента
6)Да се задържат качествените футболисти по-дълго,а не да се продават след един силен сезон.
7)Умни хора
В годините които е управляван клуба от този собственик се вижда,че нищо няма да е напред.
1)Качествено управление на всички нива от президент до скаути и треньори както на представителния отбор така и на ДЮШ
2)Добри скаути за чужбина
3)Конденционен треньор.В момента Левски няма такъв.
4)Свежа кръв от юношеските гарнитурни.Млади момчета като Вутов
5)Стратегия за развиване с години напред,а не работа на парче както е в момента
6)Да се задържат качествените футболисти по-дълго,а не да се продават след един силен сезон.
7)Умни хора
В годините които е управляван клуба от този собственик се вижда,че нищо няма да е напред.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Bombardier
Какво ли не, остана една година до столетието и не е сигурно дали ще я доживеят 

stefani написа:Ипиян Илиев беше точният треньор за Левски, ама ... не можел дори да говори !? Сърбинът по добре ли говори ? А Батков който може, когато заговори преди мач всички знаем какво става с Левски
За какво ни е Илиан... за да слушаме преди и след всеки мач как имало голямо напрежение и така не можело да се играе.
Не, Благодаря.
- goalkeeper
- Контакти:
Не съм чел другите мнения, но според мен липсва класа на Левски. Просто тези играчи и особено чужденците(освен Родригес) не отговарят на амбициите и името на отбор като Левски. Много слабо мениджърско звено работи в клуба, и се привличат много не качествени играчи. Трябва тотална промяна в ръководството, за да има промяна и на терена.

Липсвам им аз, но на времето нямаше как да се преборя за титулярното място с Иванков и Петков.
Липсва добър треньор. И имам предвид конкретно Мъри Стоилов.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
На отборчето от Подуене му липсва това което му липсва през цялото му 100 годишно жалко съществуване. А то е - КЛАСА. Класа , мили ми сини приятелки е нещо което не се купува с пари под масата и съдийски аванти и ДРУГИ НАЧИНИ. Хайде на баня и по леглата .