Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Защо реши, че сектора ще печели в недовършен вариант при положение, че посещаемостта ще е същата като сега?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Кашчей написа:Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Кой ще е толкова луд да ви разреши използването на незавършен обект
Avanti_Ragazzi написа:Кашчей написа:Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Кой ще е толкова луд да ви разреши използването на незавършен обект
Ми то по-тая логика в България не трябва да има работещ стадион, защото над 90% от тях са насипи и нямат вътрешни помещения?
Тук въпроса е не дали е готова цялата сграда като такава (защото не е), а дали само трибуната като част от сградата ще е готова. Това значи местата за фенове, журналисти, входовете, тоалетните и евентуално скайбоксовете да са готови за провеждане на мачове. А не цялата сграда като такава, защото нищо не пречи трибуната да посреща публика въпреки, че отвътре се работи в нея (замазки, окабелявания, изграждане на самите вътрешни помещения - съблекални, стая за пресконференция, музей, ресторант, магазин и т.н.). Според мен едното не пречи на другото.
bastuna2003 написа:................от по-голям опън на натиск..............
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:bastuna2003 написа:................от по-голям опън на натиск..............
Тука ако можеш да обясниш тая безмислица какво означава, ще съм благодарен.Иначе разбрахме колко не разбираш от съпромат.
HekakaB написа:bastuna2003 написа:................от по-голям опън на натиск..............
Тука ако можеш да обясниш тая безмислица какво означава, ще съм благодарен.Иначе разбрахме колко не разбираш от съпромат.

bastuna2003 написа:HekakaB написа:bastuna2003 написа:................от по-голям опън на натиск..............
Сгрешил съм думата - ЯКОСТ на натиск - изчислява се в мегапаскали на см2 - Б20 означава, че на възраст на бетона 28 дни (узрял бетон) минималната му якост на натиск трябва да е 20МРа на см2
Какво означава "съпромат" не съм инженер и кажи от какво не разбирам. Просто исках да ви помогна с някое обяснение. Здраве да е...
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, drvasko98, olimpi и 18 госта