Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: А защо не Зику В Левски?

Мнениеот nicromanser » 23 сеп 2013 23:03

щото няма париииии
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2013 23:05

zlobul написа:имам няколко въпроса :

2-Кога Сирака е казал , че от настоящите дървета е ставало нещо ? // даже напротив , след всеки мач повтаря , че от тия нищо не става .

4-Има ли човек, който за 2 месеца от тотални бездарници ще направи боеспособен отбор ?

ПП: Ако Левски тръгне нагоре след зимната пауза , абсолютно никой няма да си спомни за фейсбук. За пореден пт ще кажа , че виновниците са съвсем други , а които имат поне малко мозък ще ме разберат . Такъв Левски, какъвто е в момента , няма как да го създадеш за 3 месеца . То не бяха разни търнави , разни дебърцени , сараево и т.н. Аре сетете се най-накрая кои са виновниците .

Пл.Илиев,Пинто,Старокин,Мюлдер,Везалов,Д,Димов,Гаджев,Родригес,Ил.Йорданов,Ст.Ангелов,Ст.Велев,Вутов,Милиев...
Все "тотални бездарници" от миналия сезон.Знаеш ли колко точки имахме след 9-я кръг миналата година?
7 победи,1 равен,1 загуба-сам си ги сметни...
"Бездарниците/дървета" Илиев и Гаджев са НАСТОЯЩИ национали.Милиев,Старокин,Велев,Ангелов,Вутов,Димов,Генков,Макриев-бивши.Родригес-национал на незнамсиквоси.
Литекс,Любимец,Ч.море,Локо Пд да не би да са по-големи ДАРНИЦИ,че са по-напред в класирането от нашите "бездарници/дървета"?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 сеп 2013 23:07

тая мърша тоньо дали ще сме измете от герена а ? Що никой не каза една дума срещу тоя палячо ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: А защо не Зику В Левски?

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2013 23:15

botev1921 написа:
Брайтън бийч написа:Колеги, мисля че това не е изключено.Преди две години Зику дойде в ЦСКА ,найвече заради връзките на Гърнето с Бекали.Сега ТИТАН не са собственици на ЦСКА, и са във война с Лупи, нищо чудно да му правят "сечено" както се казва.От друга страна, имаме всички шансове да ги надцакаме за румънеца- за какво му е да ходи във фалирал клуб, където ще взима заплата веднъж на три месеца , вместо да дойде в ЛЕВСКИ, където ще взима заплата редовно, и ще се бори за шампионската титла?! ;)

Разбирам, че си тъп на галош и се мъчиш да се захапеш с прасетата, но това последното е много контра-продуктивно като гледа човек отборчето ви и класирането.

Колега, а твойто отборче в кое класиране е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2013 23:18

zlobul написа:тая мърша тоньо дали ще сме измете от герена а ? Що никой не каза една дума срещу тоя палячо ?

Ами човека каза, че е поел ангажимент за стадиона и докато не го види построен изцяло, няма да се махне.
Аз предпочитам да си изпълни обещанието, преди да се изнесе.

Щото иначе, до колкото го познавам - лошо, може "Герена" да си остане така, както е сега. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2013 23:29

blue avalanche написа:
Пл.Илиев,Пинто,Старокин,Мюлдер,Везалов,Д,Димов,Гаджев,Родригес,Ил.Йорданов,Ст.Ангелов,Ст.Велев,Вутов,Милиев...
Все "тотални бездарници" от миналия сезон.Знаеш ли колко точки имахме след 9-я кръг миналата година?
7 победи,1 равен,1 загуба-сам си ги сметни...
"Бездарниците/дървета" Илиев и Гаджев са НАСТОЯЩИ национали.Милиев,Старокин,Велев,Ангелов,Вутов,Димов,Генков,Макриев-бивши.Родригес-национал на незнамсиквоси.
Литекс,Любимец,Ч.море,Локо Пд да не би да са по-големи ДАРНИЦИ,че са по-напред в класирането от нашите "бездарници/дървета"?

Е, те знаят сега. Както и да е.
Много е кофти това за Велев, защото си мисля, че в него имаше страхотен потенциал, но не като крило или дефанзивен халф, може би...Същото се случи с Димов - ха насам, ха натам и накрая - в дупка. Владо го обърка може би Костов, който не харесваше Цветков и Арш...Какво да си говорим...
Футболисти, като Велев, Димов винаги могат да помогнат. Значи Владо, ми ок, да го оставят на пейката, но не и да го гонят. И той е човек, който във всеки момент може да измисли. Странно как никой не споменава за паса, който даде на Миро в мача с Лудогорец. Не съм сигурен, но мисле беше при 0-1. Иванов го изигра много смотано, а трябваше да бие или, ако му бе минал финта оставаше сам срещу вратаря. Не разбрах какво направи. Миналия мач се отличи с още една голова асистенция, ма нейсе. Според мен Йока разчита и работи с Владо. Мисля...надявам се, че ако успеем - Тони, Йока и Владо ще са с основна заслуга. А защо не и Перес.
Йока кара Владо да тича, а това ще помогне и на национала.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2013 23:37

metodito написа:Владо го обърка може би Костов, който не харесваше Цветков и Арш...Какво да си говорим...

Човек, тоя Костов явно ти бърка яко в... Айде, няма да споменавам. :lol:

Него само дето не си го обвинил и в сирийската криза. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 сеп 2013 00:01

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Владо го обърка може би Костов, който не харесваше Цветков и Арш...Какво да си говорим...

Еми да. Разочарова ме. Той е един от хората, които допринесоха за дереджето, в което сме сега, но това са хора от Ратко до Илиан. Митов не го слагам в кюпа. (И да, не забравям да вкарам там и Гонзо.) И заради отношението му към Арш и Райков (тва, че Райков пак вкара има значение). И за пръскането на мозъка. Не знам с какъв акъл Гонзо го домъкна. Та ние играехме без централен нападател. Карпати едва не изпаднаха. Уволниха го и са ок сега.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 сеп 2013 15:43

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:

Еми да. Разочарова ме. Той е един от хората, които допринесоха за дереджето, в което сме сега, но това са хора от Ратко до Илиан. Митов не го слагам в кюпа. (И да, не забравям да вкарам там и Гонзо.) И заради отношението му към Арш и Райков (тва, че Райков пак вкара има значение). И за пръскането на мозъка. Не знам с какъв акъл Гонзо го домъкна. Та ние играехме без централен нападател. Карпати едва не изпаднаха. Уволниха го и са ок сега.

Костов искаше отбора да играе по начин, по който нямаше как да играе с такива изпълнители. Това си е негова грешка. Да го сравнява човек с Достанич и Митов, това си е обида вече...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2013 16:48

Поздрав от мен за Екипа на ГОНГ:
Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”