Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Само плешивия лае като махленско дърто куче. Но, той знае че никой няма да посегне да му събува маратонката. Вместо маратонката може да му излезе душата и да им остане в ръцете.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
- Контакти:
От сдружение "Оранжеви Сърца"
Тези, които преди искаха ЕИК-то на Литекс сега са силно засегнати, че получили..... ЕИК-то на Литекс !!!!
Гмото в близко бъдеще така силно ще се разпадне, че......
.На едно събрание преди 6 години Гриша Ганчев обеща едни неща. Обеща да възродим ЦСКА и успехите му, както и да си оправим Армията и Панчарево. Не ни обеща да си играйкаме, да се превърнем в сергия за футболисти, да нямаме ПР, маркетинг и мерчандайзинг и да играем с ЕИКто на Литекс. Всъщност изобщо да се превърнем във второстепенен провинциален отбор изобщо не беше на дневен ред....
Тези, които преди искаха ЕИК-то на Литекс сега са силно засегнати, че получили..... ЕИК-то на Литекс !!!!
Гмото в близко бъдеще така силно ще се разпадне, че......
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
- Контакти:
Гришата им обещал стадиони, купи, титли успехи, а пък получили.... прекръстен Литекс.
Ама и те обещаха да купят автобус, да пълнят стадиона , да купуват N-хиляди карти , фланелки ама.... капут.
ТИРЕ= ЛАЙНАРЩИНА = ЛЪЖА= СРАМ = ПОЗОР
Ама и те обещаха да купят автобус, да пълнят стадиона , да купуват N-хиляди карти , фланелки ама.... капут.
ТИРЕ= ЛАЙНАРЩИНА = ЛЪЖА= СРАМ = ПОЗОР
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
- delqnski47
- Контакти:
OOP написа:delqnski47 написа:Тихо бе припок
Синът ми е на 12 години и се държи по-мъжкарски от тебе.......
Добре
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Баси, днес на Герена се очертава да има повече хора отколкото на Армията за цял полусезон 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Баси, днес на Герена се очертава да има повече хора отколкото на Армията за цял полусезон
Да отидат на Армията! Ко, да ги влачат ли?

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
W84me написа:Баси, днес на Герена се очертава да има повече хора отколкото на Армията за цял полусезон
Пак ли са накарали някой да купи 1000 билета и да ги раздава?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:W84me написа:Баси, днес на Герена се очертава да има повече хора отколкото на Армията за цял полусезон
Пак ли са накарали някой да купи 1000 билета и да ги раздава?
Да, така е станало. Ама са припозна с Лоич.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
Kotooshu написа:хахахха, какво измислиха оранжевите мисирки![]()
Атаката срещу Стойчо Стоилов била платена от съперник на "червените"?
https://topsport.bg/cska/atakata-sresht ... enite.htmlСпоред ежедневника, хора от една от фракциите на агитката на "червените" са имали няколко срещи с шеф на този клуб и са получили средства да действат.
Точно по същия начин е било действано и през миналата година, за да се предизвика Ганчев да обяви, че подарява акциите на клуба. След като никой освен Александър Томов не ги пожела, бизнесменът продължи да помага на клуба. В крайна сметка това довело до изнервяне на положението и наложило спешни действия.
Нищо чудно

Нещо не ми се връзва след участие в ЛЕ и то добро и наскоро спечелено Тенеке на България да се правят циркове, които изобщо никога не са ставали в историята на тоя стадион

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.