Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BigBrother » 23 сеп 2013 12:55

типично, същия случай като с Карвальо, първо не ставал, ама после ела :lol:
ако бях на мястото на Мюлдер, щях да ви забуча една ефектна задна автоножица на дербито и да си вдигам гълъбите през зимата :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 сеп 2013 12:59

BigBrother написа:типично, същия случай като с Карвальо, първо не ставал, ама после ела :lol:

Ся дали си тъп или се правиш на такъв не е много ясно. Кво общо има единия случай с другия? Карвальо ми идва с тежка контузия и съвсем логично ръководството го разкарва (вярно, не по особено коректен начин), а Мюлдер го разкарват заради високата си заплата и заради това, че е в лоша форма?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2013 13:31

terata написа:
BigBrother написа:типично, същия случай като с Карвальо, първо не ставал, ама после ела :lol:

Ся дали си тъп или се правиш на такъв не е много ясно. Кво общо има единия случай с другия? Карвальо ми идва с тежка контузия и съвсем логично ръководството го разкарва (вярно, не по особено коректен начин), а Мюлдер го разкарват заради високата си заплата и заради това, че е в лоша форма?

Мюлдер не беше ли негодник и хрантутник?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 сеп 2013 13:37

vaskonti написа:Мюлдер не беше ли негодник и хрантутник?
Батков каза, че няма да търпи негодници с големи заплати. Ама когато Батков каже добро утро трябва да погледнеш небето и да видиш наистина ли е изгряло слънцето.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2013 13:40

СВОБОДЕН написа:
vaskonti написа:Мюлдер не беше ли негодник и хрантутник?
Батков каза, че няма да търпи негодници с големи заплати. Ама когато Батков каже добро утро трябва да погледнеш небето и да видиш наистина ли е изгряло слънцето.

То това е така, ама ще рече човек, че аз съм докарал Мюлдер в Левски и съм принудил Батков да му плаща високата заплата... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 сеп 2013 13:42

Laetitia написа:Баси, що мен не ме назначат на поста на Дончо. Знам португалски и със сигурност ще намеря по-читави футболисти от него. :lol:

А във френския добра ли си ? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 23 сеп 2013 13:52

liliputchica написа:Най-добрият десен бег е за мен.Решението за изваждането му е крайно глупаво.Сега не е играл един месец и не е тренирал с новият треньор и съотборници..какви очаквания да има от него сега :idea: Сираков само вреди на Левски досега от като се е върнал.

Ще е по-добър от всякога. Той знае, че не може да се уреди с подобна заплата никъде и ще даде всичко от себе си за да докаже, че неправилно е бил отстранен. Колкото до формата му - той е опитен футболист и това временно отсъствие ще е, все едно е отпочинал след тежкия сезон. ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 сеп 2013 13:56

W84me написа:
liliputchica написа:
ЕМИЛ написа:Изгонихме го Мюлдер сега ще му се молим да се връща .....цирк . Добре поне ,че бихме в Бургас и напрежението малко поспадна . Сега като изтрескаме и Нафтата нещата ще изглеждат с 1 идея по-добре . Да мача с ЦСКА не трябва да пропускаме победа .

В ММ пише за някакъв бунт на играчите срещу Сираков

Нормално е да има нещо подобно! Раев не спря да ги гаври по медиите, че били некадърници и били най-слабите футболисти на Света! Няма как това да остане без последствия...

А какви са бе??? Гледат ги като писани яйца. Някой случайно да не им каже нещо и след провал се крият, като мишки..
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 14:03

modor написа:
W84me написа:
liliputchica написа:
ЕМИЛ написа:Изгонихме го Мюлдер сега ще му се молим да се връща .....цирк . Добре поне ,че бихме в Бургас и напрежението малко поспадна . Сега като изтрескаме и Нафтата нещата ще изглеждат с 1 идея по-добре . Да мача с ЦСКА не трябва да пропускаме победа .

Нормално е да има нещо подобно! Раев не спря да ги гаври по медиите, че били некадърници и били най-слабите футболисти на Света! Няма как това да остане без последствия...

А какви са бе??? Гледат ги като писани яйца. Някой случайно да не им каже нещо и след провал се крият, като мишки..

Те може и да са некадърни, може и да се правят на такива, но когато ръководител на отбора постоянно се оправдава публично с играчите си не говори никак добре за него-и като човек, и като ръководител!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 сеп 2013 14:42

W84me написа:
liliputchica написа:

Тонев отрече да е вярно това. А, че са некадърници е извън всякакво съмнение

Върни се в “Левски”