ако бях на мястото на Мюлдер, щях да ви забуча една ефектна задна автоножица на дербито и да си вдигам гълъбите през зимата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BigBrother написа:типично, същия случай като с Карвальо, първо не ставал, ама после ела
terata написа:BigBrother написа:типично, същия случай като с Карвальо, първо не ставал, ама после ела
Ся дали си тъп или се правиш на такъв не е много ясно. Кво общо има единия случай с другия? Карвальо ми идва с тежка контузия и съвсем логично ръководството го разкарва (вярно, не по особено коректен начин), а Мюлдер го разкарват заради високата си заплата и заради това, че е в лоша форма?
Батков каза, че няма да търпи негодници с големи заплати. Ама когато Батков каже добро утро трябва да погледнеш небето и да видиш наистина ли е изгряло слънцето.vaskonti написа:Мюлдер не беше ли негодник и хрантутник?
СВОБОДЕН написа:Батков каза, че няма да търпи негодници с големи заплати. Ама когато Батков каже добро утро трябва да погледнеш небето и да видиш наистина ли е изгряло слънцето.vaskonti написа:Мюлдер не беше ли негодник и хрантутник?
Laetitia написа:Баси, що мен не ме назначат на поста на Дончо. Знам португалски и със сигурност ще намеря по-читави футболисти от него.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
liliputchica написа:Най-добрият десен бег е за мен.Решението за изваждането му е крайно глупаво.Сега не е играл един месец и не е тренирал с новият треньор и съотборници..какви очаквания да има от него сегаСираков само вреди на Левски досега от като се е върнал.
W84me написа:liliputchica написа:ЕМИЛ написа:Изгонихме го Мюлдер сега ще му се молим да се връща .....цирк . Добре поне ,че бихме в Бургас и напрежението малко поспадна . Сега като изтрескаме и Нафтата нещата ще изглеждат с 1 идея по-добре . Да мача с ЦСКА не трябва да пропускаме победа .
В ММ пише за някакъв бунт на играчите срещу Сираков
Нормално е да има нещо подобно! Раев не спря да ги гаври по медиите, че били некадърници и били най-слабите футболисти на Света! Няма как това да остане без последствия...
modor написа:W84me написа:liliputchica написа:ЕМИЛ написа:Изгонихме го Мюлдер сега ще му се молим да се връща .....цирк . Добре поне ,че бихме в Бургас и напрежението малко поспадна . Сега като изтрескаме и Нафтата нещата ще изглеждат с 1 идея по-добре . Да мача с ЦСКА не трябва да пропускаме победа .
Нормално е да има нещо подобно! Раев не спря да ги гаври по медиите, че били некадърници и били най-слабите футболисти на Света! Няма как това да остане без последствия...
А какви са бе??? Гледат ги като писани яйца. Някой случайно да не им каже нещо и след провал се крият, като мишки..
W84me написа:liliputchica написа:ЕМИЛ написа:Изгонихме го Мюлдер сега ще му се молим да се връща .....цирк . Добре поне ,че бихме в Бургас и напрежението малко поспадна . Сега като изтрескаме и Нафтата нещата ще изглеждат с 1 идея по-добре . Да мача с ЦСКА не трябва да пропускаме победа .
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Венелин и 12 госта