Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 23 сеп 2013 11:37

Баси, що мен не ме назначат на поста на Дончо. Знам португалски и със сигурност ще намеря по-читави футболисти от него. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Потвърдено: Дъстли Мюлдер се завърна в първия отбор на Левс

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2013 11:37

Браво

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 сеп 2013 11:37

tevez написа:
Левски спря своя главен селекционер Дончо Донев от едномесечна визита в Бразилия за подбор на нови играчи. Търсенето не пропада, но ще бъде поверено на друг служител на „сините“.
Като пост пътуването се полага на Донев, но именно той работеше по предните селекции на тима, които се провалиха с гръм и трясък.
Сега на „Герена“ умуват кой да изпратят, за Южна Америка, за да успеят да намерят новия Жоазиньо.
Предвижда се селекционерският поход за гледане на десетки мачове и футболи­сти да бъде основата на зимната селекция. Ще се търси основно крило за заместник на Гари Родригес, който вероятно ще бъде продаден. Освен това сините ще търсят дефанзивен халф, централен и десен защитник и атакуващ халф- общо 5 поста.
Левски ще отдели общо 1 млн. евро за новите попълнения като част от парите трябва да дойдат именно от продажбата на холандското крило.

Това е добре, тъй като досега Д.Донев с нищо не показа, че може да свърши работа. Но, защо след като е видно, че не става не го натирят от Левски? Нормално е някой, като не си е свършил работата за която му се плаща да бъде уволнен. Кво още го чакат тоя жепеец незнам!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 сеп 2013 11:39

Малоумници. Ех Насе, Насе... Съсипа не една и две кариери ти, ма то Оня горе вижда всичко...
Браво

Това го каза иронично, нали?
Последна промяна от metodito на 23 сеп 2013 11:46, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2013 11:39

Laetitia написа:Баси, що мен не ме назначат на поста на Дончо. Знам португалски и със сигурност ще намеря по-читави футболисти от него. :lol:

И аз си мисля, че повечето фенове имат набито око за талантливите играчи. :lol:
Все пак ние ще си плащаме да ги гледаме, редно е на нас да ни харесват ! :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 сеп 2013 11:40

На това му се вика класическо "иди ми - дойди ми" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 сеп 2013 11:41

Гониш го ,никой не иска да дойде за негов заместник и го връщаш
Така се прави

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 сеп 2013 11:42

Жалко.Гледаше ми се Пламен Димов като десен бек.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 сеп 2013 11:44

THE G.A.M.E написа:И аз си мисля, че повечето фенове имат набито око за талантливите играчи. :lol:
Все пак ние ще си плащаме да ги гледаме, редно е на нас да ни харесват ! :mrgreen:
Има нещо такова, хах. Ако не им харесат играчите, които намеря в слънчева Бразилия, тутакси отскачам до Португалия, а на връщане и през Италия.

Ех, скаут да си в днешно време... :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 сеп 2013 11:45

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев заяви пред Sportal.bg, че доста хора мислят лошото на "сините" и поради тази причина правят всичко възможно клубът да не върви напред. Тонев определи информацията в част от медиите, че футболистите са скочили на Наско Сираков като чиста проба провокация. "Левски записа една победа и веднага атаките заваляха. Някои хора очевидно не искат да видят Левски на върха. Аз нямам информация футболистите да са нападали Наско Сираков. На мен никой не ми се е оплаквал. Определям тази информация като провокация. Ама, окей, ние сме свикнали на тези атаки. Няма да могат да ни сломят. Поддържам връзка с Батков, Сираков и Йоканович, няма никакъв проблем в Левски", заяви Тонев пред Sportal.bg.

Върни се в “Левски”