Eminem написа:Толкова ли не се намери поне един треньор с травма на главата, че да го вземе тоя, бе......
е намери се де - Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:Толкова ли не се намери поне един треньор с травма на главата, че да го вземе тоя, бе......
askold написа:ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЯЛОЙ НЕУМЕСТНО ЛОШО СЕ ШЕГУВА С ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР. ДОКАТО ТОЗИ БОКЛУК Е НА ГЕРЕНА НЯМА ДА СТЪПЯ ПОВЕЧЕ НИТО НА МАЧ НИТО НА ТРЕНИРОВКА! НЕ МОГА ДА ГО ПРОСТЯ И НА ТЕЗИ КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ ТАКАВА ГАВРА! ВСИЧКИ ВЪН! ТОНЕВЦИ, СТОЕВЦИ, ПОДЛОГИ НА КОЙТО И ДА СА... НА БОЙКОВЦИ ЛИ СА НА ПЕЕВСКИ ЛИ СА ВСЕ МИ Е ТАЯ...ВЪН БОКЛУЦИ!
А ПАЛЯЧОТО ГАДЖЕВ ДАНО СКЪСА КРЪСТНИ ВРЪЗКИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВРЪЗКИ!
Божидар написа:askold написа:ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЯЛОЙ НЕУМЕСТНО ЛОШО СЕ ШЕГУВА С ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР. ДОКАТО ТОЗИ БОКЛУК Е НА ГЕРЕНА НЯМА ДА СТЪПЯ ПОВЕЧЕ НИТО НА МАЧ НИТО НА ТРЕНИРОВКА! НЕ МОГА ДА ГО ПРОСТЯ И НА ТЕЗИ КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ ТАКАВА ГАВРА! ВСИЧКИ ВЪН! ТОНЕВЦИ, СТОЕВЦИ, ПОДЛОГИ НА КОЙТО И ДА СА... НА БОЙКОВЦИ ЛИ СА НА ПЕЕВСКИ ЛИ СА ВСЕ МИ Е ТАЯ...ВЪН БОКЛУЦИ!
А ПАЛЯЧОТО ГАДЖЕВ ДАНО СКЪСА КРЪСТНИ ВРЪЗКИ И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВРЪЗКИ!
Такива като тебе винаги си намират оправдание да не са на стадиона! И как може да кълнеш някой да страда, който и да е той? Ебати олигофрена!
Red_Neck написа:Ел Капитано като цяло не е лош футболист, но нещо много му зацикли кариерата.
Според мен, той ще е по-скоро полезен за Левски. Времето ще покаже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Red_Neck написа:Ел Капитано като цяло не е лош футболист, но нещо много му зацикли кариерата.
TodorT написа:Red_Neck написа:Ел Капитано като цяло не е лош футболист, но нещо много му зацикли кариерата.
Абсолютно си прав! Това не е онзи Гаджев, който играеше до Грийн в Европа! Играта му от две години е трагична, често сякаш играем с човек по-малко на терена. В момента Стойчо игра с един отбор в контролите и седем мача от първенството и изведнъж... капитанът се завръща!В средата на терена оставаме с Де Нойер, Костадинов и Гаджев. Пред тях ще играе Бедоя. И така шансовете на Цоневите се свеждат до минимум. Прохазка отива дясно крило, в ляво ще е Краев и ... Орачев също изпада. Крило така и не дойде, централен защитник също.
Юношите отново няма да играят заради такива като Гаджев, които ще дойдат за 6 месеца с мисълта да се махнат. И отборът пак ще се сработва зимата....
Cooler написа:Айде трийте темата, че ще вземат да се върнат и Стойчев и Сърмов
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Google [Bot], tmanolov и 72 госта