Сега, с хулигани, филмари, дилъри, бели кецове, перита, свастики и всякакви други простотии- 10 пъти по малко. Тъпа работа...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Писаха веднъж за вас и вече се изкарахте световни звезди. И аз мога да ти изкарам репортажи за публиката на ЦСКА от какви ли не медии и страни през годините, голяма работа. Това не значи, че сме станали нещо велико. Същото важи и за вас. Като загубите 2 мача, пак ще си станете по 1 000 човека на мач ...
1palq4o1 написа:1982 написа:Писаха веднъж за вас и вече се изкарахте световни звезди. И аз мога да ти изкарам репортажи за публиката на ЦСКА от какви ли не медии и страни през годините, голяма работа. Това не значи, че сме станали нещо велико. Същото важи и за вас. Като загубите 2 мача, пак ще си станете по 1 000 човека на мач ...
Изкарай-ще ми е интересно да видя тези репортажи!
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 23 госта