Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Ми той си е прав. Чак ми е жал за него, колкото и добър треньор да е, как да направи нещо с играчи, които просто не стават?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Раев е пълен нещастник! Час по-скоро трябва да бъде разкаран! Самото му идване беше огромна грешка! Да хваща шаврантията си и да не коментират тоя отбор никога повече!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
стига вече раев мраев без пари как да напраи качествена селекция искате за 3 дена чудо да стане ем не става след нова година се нядявам че отбора ще е коренно различен
важното е да не губим повече точки 

Къде отиде темата за програмата на отбора 

MuFc1878 написа:Къде отиде темата за програмата на отбора
Може пак да е изтрита, като темата за Газпром.

ЕМИЛ написа:Днес не впечатлихме кой знае колко , но ми направи впечатление , че нашите се усмихват на терена .Което е можеби признак ,че излизаме от кризата .
Бру задължително трябва да остане резерва в следващият мач и все повече почвам да си мисля ,че ситуацията с левия бек става както с Дъстли преди . Без алтернатива . Нуно си е титуляр всеки мач , а Старокин е пълна дупка .
Ха-ха, усмихвали се били

Леевски, оле

- Red_Girl
- Контакти:
boabbb написа:ЕМИЛ написа:Днес не впечатлихме кой знае колко , но ми направи впечатление , че нашите се усмихват на терена .Което е можеби признак ,че излизаме от кризата .
Бру задължително трябва да остане резерва в следващият мач и все повече почвам да си мисля ,че ситуацията с левия бек става както с Дъстли преди . Без алтернатива . Нуно си е титуляр всеки мач , а Старокин е пълна дупка .
Ха-ха, усмихвали се билиБиете най-слабия отбор в "А" група като домакин и твърдиш, че има наченки за излизане от кризата ?
Като вземете 3-4 поредни победи, айде, ама сега ... Още повече, че отивате при Херо след 2-3 дена и там не се знае кой-кого. Все едно да кажа, че нашите като биха Хасково имат наченки на добър футбол. А те си я ритат селската, нищо че вкараха 6 гола
Е ти пък, наще се усмихваха повече!

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

Red_Girl написа:boabbb написа:ЕМИЛ написа:Днес не впечатлихме кой знае колко , но ми направи впечатление , че нашите се усмихват на терена .Което е можеби признак ,че излизаме от кризата .
Ха-ха, усмихвали се билиБиете най-слабия отбор в "А" група като домакин и твърдиш, че има наченки за излизане от кризата ?
Като вземете 3-4 поредни победи, айде, ама сега ... Още повече, че отивате при Херо след 2-3 дена и там не се знае кой-кого. Все едно да кажа, че нашите като биха Хасково имат наченки на добър футбол. А те си я ритат селската, нищо че вкараха 6 гола
Е ти пък, наще се усмихваха повече!
Да не ги е гъделичкал някой

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- alexveselinov
- Контакти:
Сираков-"Още преди да се върна ми беше казано, че в Левски няма пари за селекция. Знаех как стоят нещата, но се съгласих да дойда. Сега обаче ми обещаха, че през зимата ще ми отпуснат достатъчно пари, за да може да привлека нужния брой играчи, за да може Левски да изглежда по съвсем различен начин."
Това поне за мен означава че селекцията я реди Наско а не Йока!?
Явно Йоканович е безгласна буква,от това идват всички проблеми и за това има търкания и разногласия.
Явно Йоканович е безгласна буква,от това идват всички проблеми и за това има търкания и разногласия.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
alexveselinov написа:Сираков-"Още преди да се върна ми беше казано, че в Левски няма пари за селекция. Знаех как стоят нещата, но се съгласих да дойда. Сега обаче ми обещаха, че през зимата ще ми отпуснат достатъчно пари, за да може да привлека нужния брой играчи, за да може Левски да изглежда по съвсем различен начин."
А добро утро! Ще рече човек, че си изненадан?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]