Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 17 сеп 2013 22:33

Какво сте заспорили как сме пуснали гол-два?!
Навремето(по Насково време) да вкараш само ТРИ гола на Герена си беше провал. :o

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 сеп 2013 22:49

в момента гледам много внимателно мача на Галатасарай.Интересно ми е защото те също играят с две върлини в атака +Снайдер зад тях.
Няма да срявнявам Бурак и Дрогба с нашите деветки,но е време Йока да го изпробва този вариант,само с Генков сме супер уязвими,няма свобода за него,ако срещу неврокопчани се изпробва това +Деко зад тях двамата си мисля че ще имаме повече добри атаки и голове.по крилата да застанат Гари и Туре и бековете най накрая да си хванат защитата и ако им остане въздух да се включат напред.Йока трябва да види ще не става по-неговия начин,просто не става.
LEVSKI_FOREVER

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 17 сеп 2013 23:02

Тука много хора разчитат на Туре, но на мен ми се струва, че това е новия Матондо. Дано да бъркам. Новият Перез е точно копие на Везалов- дано и тука бъркам. Не съм привърженик на конспирациите, но трансферите са ни зле.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 18 сеп 2013 01:21

За мен основният проблем в този отбор е липсата на халфове. Нито един от Велев, Бру и Гаджев не може да направи нещо смислено в градивен план. И тримата не могат да подават, не могат да дриблират, не могат да шутират точно, не могат да вкарват голове. От всичко това следва, че отбора изпитва трудности да бележи, а оставя повече възможности за противника. Човека зад нападателя трябва да е втори голмайстор на отбора, а нашите всички които се изредиха там ако вкарат един гол си е събитие.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 сеп 2013 12:51

Вина за гола на Крейзи има Бру ( основна ), Старокин и оня Перес, мисля, беше отзад. Бру трябваше веднага да прави фаул като видя, че я губи. Старокин и защитника ( Перес? ) - също фаул, те го гледат умно. Отделно проблема е, че в случай, че Бру е пресиран и се връща назад, веднага трябва да му се открият 1-2 играчи , на които да може да подаде. В случая всички стояха и гледаха какво става.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 сеп 2013 14:32

Медийте са големи ръчкала http://www.blitz.bg/sport/article/194981 тази новина просто виждам, как е изсмукана от пръстите на поредния драскач.
Изображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 сеп 2013 15:36

georgiev написа:Абе как така с калпавите играчи дето са сега + изгонените и без "великия" Сираков, миналата година завършихме 2-ри и само щото сме глупаци на бяхме шампиони.
А сега махнахме слабите бръмки, дойде "великия", а сме 100 пъти по-зле. Как става тоя номер, не знам!?!?!?

Същите некадърници бяхме, тогава имахме нечуван късмет в повечето мачове...Последиците от физкултурника Митов, още дълго време ще са налице !

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 18 сеп 2013 20:58

Защитници и халфове! Това е задължение на ръководството през зимата!!! Старокин, Везалов, Милиев и Пинто могат да ходят хайде да не казвам къде. Пламен Димов-дълбока резерва, ама много дълбока. Нека се пуснат Попадийн и Перез. За другите двама познатите две опции: юноши или качествени трансфери. Не взехме Барт и сега ще съжаляваме много. В халфовата линия също трябва промяна. Най-напред трябва да се изгони повлеканата Гаджев! Дори и да е национал, Гаджев не прави абсолютно нищо от 2 години насам. Трябва да се дава шанс на Стефан Велев, който страшно много ми харесва, най-малкото, заради борбеността, с която играе. На Бру съм склонен да дам още малко време. Илиян Йорданов ще бъде помолен да напусне Левски по най-бързият начин, защото със своите центрирания, може да конкурира Рамос от Реал Мадрид. Близнаците Цоневи и Пламен Т. Илиев задължително титуляри!!! Също така Прохазка спокойно може да се върне. Нека попитам тези, които го смятаха за некадърен-кога Илиев го е слагал на неговата си титулярна позиция? Миро Иванов може и да седне малко на пейката. Все пак си е на годинки човека. Също така е наложително Гари да седне малко на пейката, за да се научи, че футболът е колективна игра. Колкото до Туре, за момента имам хубаво мнение за него със забележка, че му трябва по-малко Макдонълдс и повече фитнес. Вутов задължително титуляр! Момчето като че ли става и за нападател, защото след като Макриев беше единствения нападател днес, някой трябва да се включвал от втора позиция. Според мен, това беше Вутов. Нападателите ни имат какво още да покажат. Макриев е тромав и муден, но пък играе чудесно с глава и с тази си фигура трудно ще губи единоборства. Цецо е по-техничен, но пък единоборствата леко му куцат. Трябва да се вмъкне още някой юноша или да се купи!!! качествен нападател. Чаворски-мерси. Тоя ако е нападател, аз съм трамвай. Пацу Тайгъра е помолен или да седне на пейката, или да си бие шута. Стига сме хвалили хора, които след като са седяли в Сектор Б, се мислят за Господ.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 сеп 2013 21:14

Днес не впечатлихме кой знае колко , но ми направи впечатление , че нашите се усмихват на терена .Което е можеби признак ,че излизаме от кризата .

Бру задължително трябва да остане резерва в следващият мач и все повече почвам да си мисля ,че ситуацията с левия бек става както с Дъстли преди . Без алтернатива . Нуно си е титуляр всеки мач , а Старокин е пълна дупка .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 сеп 2013 21:34

Между Йоканович и Сираков ми се струва, че има сериозни разногласия http://gong.bg/view_article.php?article_id=372907
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”