Мнениеот White Fang » 18 сеп 2013 20:58
Защитници и халфове! Това е задължение на ръководството през зимата!!! Старокин, Везалов, Милиев и Пинто могат да ходят хайде да не казвам къде. Пламен Димов-дълбока резерва, ама много дълбока. Нека се пуснат Попадийн и Перез. За другите двама познатите две опции: юноши или качествени трансфери. Не взехме Барт и сега ще съжаляваме много. В халфовата линия също трябва промяна. Най-напред трябва да се изгони повлеканата Гаджев! Дори и да е национал, Гаджев не прави абсолютно нищо от 2 години насам. Трябва да се дава шанс на Стефан Велев, който страшно много ми харесва, най-малкото, заради борбеността, с която играе. На Бру съм склонен да дам още малко време. Илиян Йорданов ще бъде помолен да напусне Левски по най-бързият начин, защото със своите центрирания, може да конкурира Рамос от Реал Мадрид. Близнаците Цоневи и Пламен Т. Илиев задължително титуляри!!! Също така Прохазка спокойно може да се върне. Нека попитам тези, които го смятаха за некадърен-кога Илиев го е слагал на неговата си титулярна позиция? Миро Иванов може и да седне малко на пейката. Все пак си е на годинки човека. Също така е наложително Гари да седне малко на пейката, за да се научи, че футболът е колективна игра. Колкото до Туре, за момента имам хубаво мнение за него със забележка, че му трябва по-малко Макдонълдс и повече фитнес. Вутов задължително титуляр! Момчето като че ли става и за нападател, защото след като Макриев беше единствения нападател днес, някой трябва да се включвал от втора позиция. Според мен, това беше Вутов. Нападателите ни имат какво още да покажат. Макриев е тромав и муден, но пък играе чудесно с глава и с тази си фигура трудно ще губи единоборства. Цецо е по-техничен, но пък единоборствата леко му куцат. Трябва да се вмъкне още някой юноша или да се купи!!! качествен нападател. Чаворски-мерси. Тоя ако е нападател, аз съм трамвай. Пацу Тайгъра е помолен или да седне на пейката, или да си бие шута. Стига сме хвалили хора, които след като са седяли в Сектор Б, се мислят за Господ.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!