Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tonito » 17 сеп 2013 19:29

Батков каквото и да говори, нищо не променя. Тези високи заплати за които говори да не би аз да им ги давам на бездушниците в синьо? Казват че махат Мюлдер, че заплатата му била висока, а веднага след това взимат нов играч с още по-висока заплата. Сега си скубят косите къде да намерят десен бек. Дойде Насето и далаверките с комисионните май пак започнаха. Имало и много директори е така е, но кой ги назначава, че сега и се оплаква? Коренни промени трябват, но на никой не му се занимава защото хранилката за много готованци ще приключи. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 сеп 2013 19:52

zlatan написа:днес прочетох едно изказване на Гочето и смея да твърдя че там казва цялата истина за големия проблем в Левски,а именно халфовата линия на отбора.
Погледнато реално там сме наистина много зле.Владо трябва задължително да се вземе в ръце и да почне да играе и да играе само в дефанса ако ли не се слага Даниел Димов,разиграващия халф трябва да е Миро Иванов-по крилата Родригес и този новия Туре.Някак си тази схема с този ромб нашите не я разбират не знам.Напред може да се пробва с двама тарани ние и без това атаки не градим а играем само с центрирания така с двамата се увеличава нападателната мощ,като Цецо е по-техничен и може да играе по комбинативно.Другия вариант е с Вутов,ама нещо Тонката не ме грабва много,много е крехък,слабичък,според мен е задължително да почнем с двете върлини напред.

Български отбор в ромб не може да играе, простата причина е, че за тази схема се иска МНОГО тичане, нещо, което на нашите не им се отдава. Всеки един отбор понечил да играе ромб ти гарантирам, че ще загуби мача. При ромба бековете са и халфове, а нашите бекове обикновено забравят да се връщат в защита и зейват едни дупки, каквато зейна при втория гол на Лудогорец, вина за него има десния ви бек, мисля че Старокин игра такъв, пуснете гола и го вижте как припка след Мисиджан, щото беше си оголил зоната.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2013 19:56

BadBoy написа:
zlatan написа:днес прочетох едно изказване на Гочето и смея да твърдя че там казва цялата истина за големия проблем в Левски,а именно халфовата линия на отбора.
Погледнато реално там сме наистина много зле.Владо трябва задължително да се вземе в ръце и да почне да играе и да играе само в дефанса ако ли не се слага Даниел Димов,разиграващия халф трябва да е Миро Иванов-по крилата Родригес и този новия Туре.Някак си тази схема с този ромб нашите не я разбират не знам.Напред може да се пробва с двама тарани ние и без това атаки не градим а играем само с центрирания така с двамата се увеличава нападателната мощ,като Цецо е по-техничен и може да играе по комбинативно.Другия вариант е с Вутов,ама нещо Тонката не ме грабва много,много е крехък,слабичък,според мен е задължително да почнем с двете върлини напред.

Български отбор в ромб не може да играе, простата причина е, че за тази схема се иска МНОГО тичане, нещо, което на нашите не им се отдава. Всеки един отбор понечил да играе ромб ти гарантирам, че ще загуби мача. При ромба бековете са и халфове, а нашите бекове обикновено забравят да се връщат в защита и зейват едни дупки, каквато зейна при втория гол на Лудогорец, вина за него има десния ви бек, мисля че Старокин игра такъв, пуснете гола и го вижте как припка след Мисиджан, щото беше си оголил зоната.

Оголил си е зоната вероятно защото не е очаквал Бру да се спъне в топката. Старокин си беше точно на мястото, където трябва да бъде при постепенна атака - до и около централната линия и тъча.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 сеп 2013 19:57

Васконти, аз ли да пазя Мисиджан и защо той беше сам?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 сеп 2013 20:00

BadBoy написа:Васконти, аз ли да пазя Мисиджан и защо той беше сам?

Беше сам защото Бру се спъна и атаката се разви точно за 4-5 секунди от отнемането на топката до отбелязването на гола! Къде трябва да седи един бек когато отборът му изгражда постепенна атака и топката се намира в центъра? Пред наказателното поле ли трябва да е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 сеп 2013 20:03

Пусни си пак гола, а между другото може да обърнеш внимание имали ляв бек. Иначе Мисиджан тръгна на едно 6-7 метра от центъра и надбяга зле пласирания Старокин, влезе му от вътрешната страна и той увисна.
Грешка, каквато направи Бру може да се случи на всеки, момчето просто стъпи на топката, а и щом една защита не може да реагира на грешка в изграждането на атаката, значи те не са в мача, а блеят някъде другаде, то ест никаква концентрация.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 сеп 2013 20:45

BadBoy написа:Пусни си пак гола, а между другото може да обърнеш внимание имали ляв бек. Иначе Мисиджан тръгна на едно 6-7 метра от центъра и надбяга зле пласирания Старокин, влезе му от вътрешната страна и той увисна.
Грешка, каквато направи Бру може да се случи на всеки, момчето просто стъпи на топката, а и щом една защита не може да реагира на грешка в изграждането на атаката, значи те не са в мача, а блеят някъде другаде, то ест никаква концентрация.

Пуснете си и първият гол и наблюдавайте внимателно как малкият жълт котарак наричан от някои "тигъра" си приказва спокойно със защитниците пред него и докато се усетят делиорманци вкараха топката в мрежата. Става въпрос за момента на изпълнение на ъгловия удар. Всичко се разви за секунди. Разсъждавам и малко на тема селекция- след като толкова време не могат да намерят десен бек и продължават в същото време продължават да плащат заплата на Дъстли защо ли не го върнат в отбора. По- добър, по- известен, по- можещ, по- адаптиран, при това СВОБОДЕН АГЕНТ т. е. не помирисвал терен от май месец...и с по- ниска заплата- АБСУРД, РАЕВ, АБСУРД!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 сеп 2013 20:52

То по един наш халф се спъва в топката или я подава просто на противник всеки мач. Айде стига вече.
Изображение

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 17 сеп 2013 20:54

Абе как така с калпавите играчи дето са сега + изгонените и без "великия" Сираков, миналата година завършихме 2-ри и само щото сме глупаци на бяхме шампиони.
А сега махнахме слабите бръмки, дойде "великия", а сме 100 пъти по-зле. Как става тоя номер, не знам!?!?!?

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 17 сеп 2013 22:09

нямаме касмет :) някои е голям карък ще трагнем на горе от тоя мач помните ми думатаа ;) ;)

Върни се в “Левски”