Аз само да попитам как точно мислите сектора да се изплаща от билети? Ми вие и сега можехте да плащате на фирмите от входни билети от другите сектори, но не го правите. 3000 билета по 8 лева са 24 000 лева, два пъти месечно - 50000 лева. 8 месеца футбол - 400 000 лева. Този сектор ще се изплаща 15 години, и то ако всички приходи от билети отиват само за него. Проучете какви точно са уговорките със строителите, а не вярвайте на приказки за "изплащане с билети"
И си задайте въпроса "Как ГБС не са си взели парите и не се вдига шум"
Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bastuna2003
- Контакти:
Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Кашчей написа:Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Кой ще е толкова луд да ви разреши използването на незавършен обект
Ми то по-тая логика в България не трябва да има работещ стадион, защото над 90% от тях са насипи и нямат вътрешни помещения?
Тук въпроса е не дали е готова цялата сграда като такава (защото не е), а дали само трибуната като част от сградата ще е готова. Това значи местата за фенове, журналисти, входовете, тоалетните и евентуално скайбоксовете да са готови за провеждане на мачове. А не цялата сграда като такава, защото нищо не пречи трибуната да посреща публика въпреки, че отвътре се работи в нея (замазки, окабелявания, изграждане на самите вътрешни помещения - съблекални, стая за пресконференция, музей, ресторант, магазин и т.н.). Според мен едното не пречи на другото.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Кашчей написа:Rivaldo10 написа:Зора е да започне да печели пари сектора, за да може да се завърши, както и да бъде направена козирката...
Кой ще е толкова луд да ви разреши използването на незавършен обект
Ми то по-тая логика в България не трябва да има работещ стадион, защото над 90% от тях са насипи и нямат вътрешни помещения?
Тук въпроса е не дали е готова цялата сграда като такава (защото не е), а дали само трибуната като част от сградата ще е готова. Това значи местата за фенове, журналисти, входовете, тоалетните и евентуално скайбоксовете да са готови за провеждане на мачове. А не цялата сграда като такава, защото нищо не пречи трибуната да посреща публика въпреки, че отвътре се работи в нея (замазки, окабелявания, изграждане на самите вътрешни помещения - съблекални, стая за пресконференция, музей, ресторант, магазин и т.н.). Според мен едното не пречи на другото.
Не е въпросът дали имат вътрешни помещения, а че това ще е незавършен строителен обект, без Акт16, което го прави реално неизползваем от правна гледна точка. Все едно в една сграда все още да се поставят кабели и водопроводна инсталация, но да бъде разрешено да се използва от хора.
Така аз виждам нещата, а как ще стане ще разберем след няколко месеца.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
Не е въпросът дали имат вътрешни помещения, а че това ще е незавършен строителен обект, без Акт16, което го прави реално неизползваем от правна гледна точка. Все едно в една сграда все още да се поставят кабели и водопроводна инсталация, но да бъде разрешено да се използва от хора.
Сигурен си, че на една сграда не може да се даде акт16, докато по нея има довършителни работи? Историята не помни такива случаи, така ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Кашчей написа:
Сигурен си, че на една сграда не може да се даде акт16, докато по нея има довършителни работи? Историята не помни такива случаи, така ли?
О, сигурно помни, а и аз не твърдя, че няма да се издаде, което не го прави нормално от гледна точка за сигурността на голямо количество хора. Как го виждаш това, козирката да не е завършена, да се работи по нея, а отдолу да има публика. Не казвам, че ще се работи когато има публика, но пък точно на такива обекти, като козирка, да се даде разрешително, без да е окончателно завършена..ще е много тъпо. Все едно да пуснеш в експлоатация мост или виадукт, но без перила, които ще се слагат, докато е в експлоатация.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
О, сигурно помни, а и аз не твърдя, че няма да се издаде, което не го прави нормално от гледна точка за сигурността на голямо количество хора. Как го виждаш това, козирката да не е завършена, да се работи по нея, а отдолу да има публика. Не казвам, че ще се работи когато има публика, но пък точно на такива обекти, като козирка, да се даде разрешително, без да е окончателно завършена..ще е много тъпо. Все едно да пуснеш в експлоатация мост или виадукт, но без перила, които ще се слагат, докато е в експлоатация.
Аз никъде не съм чул, че козирката ще се строи пролетта, според мен, ако има пари ще я почнат като завърши сезона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Аз никъде не съм чул, че козирката ще се строи пролетта, според мен, ако има пари ще я почнат като завърши сезона.
Ваша си работа. Аз написах това, което смятам за редно да се направи, а какво ще направите вие не мога да знам. Накрая да не стане от много бързане да започнете ремонти веднага след влизането на сектора в експлоатация.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
Нали точно това е идеята, да се завърши трибуната, да се направят тоалетните, площадките, най-нужните неща.
Всички други екстри като козирка, ресторант, фен магазин, музей, ще се случат на по-късен етап...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Кашчей написа:
Козирката не е предвидена като спешна, едва ли ще се стигне до нея преди 2016г...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Кашчей написа:
Нали точно това е идеята, да се завърши трибуната, да се направят тоалетните, площадките, най-нужните неща.
Всички други екстри като козирка, ресторант, фен магазин, музей, ще се случат на по-късен етап...
Мислех, че идеята да има нов сектор е именно в това-да създава максимални удобства, не само на трибуната. Ако е само до трибуната вие и сега си я имахте.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":