PFC Litex написа:Доставя ли ти удоволствие да обиждаш?
А ти да се вреш там къде не ти е работа, а?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Доставя ли ти удоволствие да обиждаш?
zlobul написа:След снощния мач и аз вече съм със смесени настроения относно Сираков .
Мисля си обаче, че и Йоканович обърка състава , особено в защита.
Първото и единствено вярно отиграване на Милиев дойде , чак в 60-ата минута .
Гари вместо да подаде на няколко пъти , се лакомеше , очевадно се е помислил за голямата звезда.
При втория гол на резняците , Старокин пак го нямаше никакъв , беше поне на 30 метра от събитията , а намесата на Перес беше в стил - Везалов .
Пламен при първия гол можеше да реагира далеч по-добре от това което видяхме .
Бе трагедията е навсякъде .
amstel_beer написа:PFC Litex написа:amstel_beer написа:Колкото до контузията на Велев - радвам се, че няма да играе защото напоследък беше най-страхливия и не отиграваше на повече от 5 метра топката.
Поредното доказателство, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, определено нещо в гена ни объркано.
Значи всеки, който играе слабо да му пожелаем да скъса връзки, вместо да му пожелаем да подобри играта си, чрез тренировки, а до тогава ще седи резерва.
zlobul, Сираков ли е виновен, че Родригес е адски лаком футболист? - той снощи имаше две положения, които можеха да променят резултата, но реши да ритне топката за да обере овациите ако влезе, просто е самовлюбено момчето, но Сираков ли да каже на треньора да го остави на пейката, нима треньора невижда същото?
Абе отворен, някъде да съм написал, че се радвам, че се е контузил. Написах, че се радвам, че няма да играе. Разлика виждаш ли, или за теб е едно и също!?
terata написа:PFC Litex написа:Доставя ли ти удоволствие да обиждаш?
А ти да се вреш там къде не ти е работа, а?
ralka_levskarka написа:Полузащитникът на Левски Стефан Велев ще претърпи операция на коляното, което контузи вчера на мача с Лудогорец. Бившият играч на Берое напусна терена принудително, а днешните прегледи показват, че е скъсал предна кръстна връзка.
В следващите часове докторите ще преценят кога и къде Велев да претърпи хирургическа интервенция.
Опитът показва, че подобно контузии водят до възстановяване в рамките на 6-8 месеца. Това означава, че халфът, който е твърд титуляр в Левски ще пропусне огромна част от настоящия сезон.
Припомняме, че контузията се получи без съприкосновение с футболист на Лудогорец. Велев се подхлъзна и още тогава е усетил изпукване, което вещаеше тежка травма. Снощи Славиша Йоканович също прогнозира, че проблемът на Стефан Велев е сериозен, което се потвърди от днешните изследвания.
Да Ум.е!
Ново 20
amstel_beer написа:PFC Litex написа:amstel_beer написа:Колкото до контузията на Велев - радвам се, че няма да играе защото напоследък беше най-страхливия и не отиграваше на повече от 5 метра топката.
Поредното доказателство, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, определено нещо в гена ни объркано.
Значи всеки, който играе слабо да му пожелаем да скъса връзки, вместо да му пожелаем да подобри играта си, чрез тренировки, а до тогава ще седи резерва.
zlobul, Сираков ли е виновен, че Родригес е адски лаком футболист? - той снощи имаше две положения, които можеха да променят резултата, но реши да ритне топката за да обере овациите ако влезе, просто е самовлюбено момчето, но Сираков ли да каже на треньора да го остави на пейката, нима треньора невижда същото?
Абе отворен, някъде да съм написал, че се радвам, че се е контузил. Написах, че се радвам, че няма да играе. Разлика виждаш ли, или за теб е едно и също!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта