Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 16 сеп 2013 10:36

rhaegar написа:
Кашчей написа:
Да те светна малко, че ако на един футболист не му се осигури участие в поне 10 % от мачовете може да разтрогне по вина на клуба-та да видим колко време ще въртят обиколки, ако имат качествен мениджър

Моля?

Грешката я моя, защото съм останал със спомените отпреди 2-3 години, когато съм убеден, че имаше такова условие, освен да се е отнасяло за нещо индивидуално и да не съм го осъзнал правилно :oops: :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 сеп 2013 11:09

Това с % го има в Англия , но в друг аспект.
Само ако си покрил определен брой срещи получаваш медал ;)
Да не ги бъркаш двете неща ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 сеп 2013 11:46

Sardukar написа:Бру е човек на Наско и той е настоял да бъде взет! Стават грешки и не е време за лични нападки. Липсва прогрес в новите, които трябваше да заменят уж много слабите.
Вчера бяхме неграмотни! При малкото опити за преса от нашата страна Лудогорец веднага бъркаха, ама нямат физически сили да натиснат. Гари е глупав футболист и то много! Има талант, но е тъп футболист!

Как ще е на Наско? Преди 1 година Наско ли водеше преговорите с него, които се разпаднаха?
Естествено, че Илиан Илиев го е искал, а Тонев е направил всичко възможно да го вземе, не успя, и сега довърши започнатото.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 сеп 2013 12:33

Спокойно, черната серия в София ще спре срещу Пирин Гд. И Бру е най-ефективният футболист на "Левски" през този сезон. Не го казвам аз или наско Сираков, а компютрите на "Герена".
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 сеп 2013 12:44

COVINI написа:Заглавие: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Sardukar написа:Сега трябва да се подкрепя отбора! Смешни голове пуснахме, а в атака всички решения бяха грешни. Когато трябва да шутират подават и обратно...... Лудогорец с три положения за гол ни вкараха два гола - класно изигран мач. Но не беше нужно да им помагаме толкова много......
САМО ЛЕВСКИ!

ПП Съдията не повлия на крайния изход, но е спукан и бездарен капут. Подобни са ментално увредени!

КАТО ПАДАШ ЩЕ МЪЛЧИШ

xaxa :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 12:44

cska-632 написа:Спокойно, черната серия в София ще спре срещу Пирин Гд. И Бру е най-ефективният футболист на "Левски" през този сезон. Не го казвам аз или наско Сираков, а компютрите на "Герена".

Да не си гледал графа "заплати" :mrgreen: ? А, бе, аз не гледах много снощи, щото ми беше ясна работата, ама тоя Туре, мисля беше, влиза ли? Ако е влизал, как игра, бива ли го ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 сеп 2013 12:46

В този отбор няма две неща със сигурност. Колектив и дисциплина. Едни от най-важните неща. Дори да няма класа, ако са налице дисциплината и добрия колектив, то малко или много ще се компенсира класата.
След снощи съм убеден, че те отсъстват. Не е нужно да си бил на тренировките или в съблекалнята, за да се разбере, че става нещо между играчите.
Толкова картони, някои от които са безумни. Най-простият пример - Безяк фаулира Гаджев, ок, фаул имаше, но нашия забрави за болката и скочи на Безяк, от което получи заслужен жълт картон. Малко след това влезна доста грубо и при един нестрахлив съдия, трябваше да бъде изгонен. Не само, че не беше изгонен, но докато съдията минаваше покрай него, много ясно се видя на камерата как му казваш -"смешко", "смешко"! Толкова е нагъл, че нямам думи.
Другият подобен случай беше, когато Пинто още в началото на мача, направи нарушение за картон, но не му го показаха, и затова, че съдията е дал фаул, тръгна към него да иска обяснение и тогава му дадоха жълт картон. Просто изпросени картони, които натежават в един момент. Ето това са примери, които показват, че играчите си правят каквото искат по терена, може нещо да им е говорено в съблекалнята, но излезнат ли на терена и просто забравят всичко.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 сеп 2013 13:00

boabbb написа:
cska-632 написа:Спокойно, черната серия в София ще спре срещу Пирин Гд. И Бру е най-ефективният футболист на "Левски" през този сезон. Не го казвам аз или наско Сираков, а компютрите на "Герена".

Да не си гледал графа "заплати" :mrgreen: ? А, бе, аз не гледах много снощи, щото ми беше ясна работата, ама тоя Туре, мисля беше, влиза ли? Ако е влизал, как игра, бива ли го ?

Влезе за малко. Не показа нищо в този мач, но има физически данни за охрана в "Night Flight".
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2013 13:04

tevez написа:Най-простият пример - Безяк фаулира Гаджев, ок, фаул имаше, но нашия забрави за болката и скочи на Безяк, от което получи заслужен жълт картон. Малко след това влезна доста грубо и при един нестрахлив съдия, трябваше да бъде изгонен. Не само, че не беше изгонен, но докато съдията минаваше покрай него, много ясно се видя на камерата как му казваш -"смешко", "смешко"!

Е той и съдията е виновен за тази ситуация, защото секунда преди това не свири очеваден фаул срещу Безяк и оня си го изкара на Гаджев. Изобщо много недадени картони на сините и един на Иван Стоянов, както и доста на брой несвирени явни нарушения срещу играчи на Лудогорец. Ако не бяха били разградчани, Домуса щеше да му откъсне главата на Сватбата, заради неадекватното водене на мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 13:21

cska-632 написа:
boabbb написа:

Влезе за малко. Не показа нищо в този мач, но има физически данни за охрана в "Night Flight".

Е, той ще почне първо като редовен посетител, пък тогава може да смени порището, когато Сирака го заклейми като "некадърник" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”