Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2013 14:17

"Перес: Левски е най-големият отбор в България, публиката е страхотна

Испанският защитник Алехандро Перес даде обширно интервю за официалната програма на мача Левски – Лудогорец.

Алекс, добре дошъл в Левски! Как се чувстваш в отбора?
Чувствам се изключително комфортно. В съблекалнята цари прекрасна обстановка. Мисля, че с моите съотборниците се сработваме с всеки изминал ден. Колективът е страхотен и се чувствам много добре сред тези момчета. Играя на най-високо ниво в клуб като Левски.

Ти пристигна в отбора преди по-малко от месец. Как се стигна до идването ти в България, в Левски?
Всичко се случи много бързо, в последните дни на трансферния прозорец. Бях в напреднали преговори с Реал Валядолид и с Кордоба, отбори от Сегунда дивисион. Имах контакти и със Спортинг Хихон. Моят мениджър обаче ми се обади по телефона и ми каза, че има нещо много интересно за мен, което е извън Испания. Ставаше въпрос за Левски София. Проектът за развитието на този отбор ми се стори твърде привлекателен. Аз съм много амбициозен човек и предложението съвпадна изцяло с моите планове. Не се поколебах да приема. Много важен детайл също така е, че треньорът на Левски Славиша Йоканович говори испански език. Аз го познавам отлично като футболист. Той също ми се обади лично, поговорихме и разбрах, че намеренията в Левски относно поставените цели са съвсем сериозни.

Какво знаеше за клуба?
Основните неща - че сините са най-големият отбор в България и че са редовни участници в европейските клубни турнири, ги знаех. Наясно съм също така, че публиката на този тим е многобройна и страхотна. В същото време не знаех нищо за града, за държавата.

Преди теб в Левски е играл и друг испански футболист - Тони Калво. Познаваш ли го?
Разбрах за това, но не го познавам.

Какви са впечатленията ти от треньора Славиша Йоканович? Харесват ли ти методите му на работа?
Аз вече споменах, че го познавам като футболист, след като е играл в Депортиво Ла Коруня, Овиедо, Тенерифе, Челси. За мен беше много важно, че след като разговаряхме, той ми сподели за неговите амбициозни планове тук, в Левски. Много се радвам, че е професионалист, който иска да израства с всеки изминал ден. Аз желая да правя същото. Така че нашите пътища съвпадат. Знам, също, че е бил шампион като треньор в Сърбия и Индонезия, което звучи авторитетно.

Какво е мнението ти за българското първенство?
Направи ми впечатление, че тук се залага доста повече на физиката. Играе се по-агресивно. Не говоря само за тренировъчния процес, а за самите мачове. Правя сравнение с Испания, където се набляга повече на тактиката и техниката. Но Левски е от водещите клубове и работим доста и за тактическите елементи.

Предстои дерби мач с шампиона Лудогорец. Какво мислиш за този сблъсък?
Запознат съм в някаква степен с играта на Лудогорец, след като ги гледах в двубоя от плейофите за влизане в Шампионската лига срещу Базел. Това определено е отбор, който знае как да се защитава. Тактически стоят много добре и излизат светкавично на контраатака. В същото време ние няма от какво да се притесняваме, защото играем на нашия стадион, пред нашата публика и трябва да се концентрираме изцяло върху представянето си. Моите уважения към Лудогорец, но сме длъжни да ги победим. Имаме добър отбор и не би трябвало да учудим някого, ако спечелим...."

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 сеп 2013 15:22

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 сеп 2013 16:16

Пацо Тигъра май пак ще почва титуляр. Утре може да се пробва да пусне гол и от центъра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2013 20:00

ehh написа:Пацо Тигъра май пак ще почва титуляр. Утре може да се пробва да пусне гол и от центъра.

Стига някой да ритне оттам... :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 сеп 2013 21:50

5 поредни домакинства (4 в А група, 1 в ЛЕ) без успех и едва 2 вкарани гола :| Много лоша серия!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 сеп 2013 23:19

Ilian Stoyanov

Г-н Сираков какво става с Левски?????
Йоканович става ли за треньор на Левски?
Кой е силния човек в Левски?
Кой е собственика на Левски?
Има и още въпроси да ви питам,но първо отговорете на тези!!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 сеп 2013 23:58

Забравете титла и някакви цели.
Сектор А е на преден план.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 сеп 2013 23:59

Да ги качат всичките от директори през треньори до футболисти на един самолет и да ги пратят в Афганистан.
Последна промяна от siniq_fen на 16 сеп 2013 00:03, променено общо 1 път.
Само Левски!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 сеп 2013 00:02

tevez написа:Забравете титла и някакви цели.

Сектор А ли ви играе на терена?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 сеп 2013 00:09

Кашчей написа:
tevez написа:Забравете титла и някакви цели.

Сектор А ли ви играе на терена?

Сигурен съм, че разбра какво имах предвид, ама за да се направиш на интересен...
Сектор А може да не играе, но всичките пари отиват за него, а не за играчи. Ако имаше пари, едва ли щеше да дойде Милиев и компания. Взимат се свободни агенти на килограм и с който се уцели -ОК, с който не - зимата или най-късно лятото, ще бъдат махнати. И т.н.

Върни се в “Левски”