Dust написа:Този стадион само с 8000 седящи места ли е?
https://dsport.bg/cska-pusna-biletite-z ... nt=section
Няма как да сложат повече химически и да покрият изискванията!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Този стадион само с 8000 седящи места ли е?
https://dsport.bg/cska-pusna-biletite-z ... nt=section
honda написа:
Мита, пак пишеш неща ,които не разбираш. Едва ли има бизнес в света ,който да се развива без кредити.
Ако искаме да бъдем точни кредитите на Домусчиеви са много повече от 700 млн евро. Но зад тези кредити стоят реални активи.
Примерно колко струват корабите на ПБМФ? И кой би накарал "Дойче Банк" и "Роял Банк оф Скотланд" да му дадат кредити?
В България едва ли има банка ,която ще отпусне 50 млн долара за един кораб - а те имат над 30 .
Домусчиеви много меко казано не са ми симпатични ,едва ли има някой в този форум ,който е писал повече или преди мен срещу тях. Но в бизнеса си се справят добре.- Имат реални активи и работещи структури.
Все пак корабите им съществуват и се движат, заводите им съществуват и функционират. Дали добре или не едва ли има човек в този форум ,който да отговори на този въпрос. Но след като произвеждат постоянно нови кораби явно се справят . Гореспоменатите две банки го кредитират от много години-явно са доволни от съвместната си работа.
Много пъти съм молил да посочиш кои са активите на ГГ ? И кои от структурите му функционират?
Между другото на колко български компании акциите се продават на водещите световни борси?
Много пъти съм писал ,че естеството на бизнеса на Домусчиеви е такова ,че зависи много слабо от политическата ситуация в България. Флагманската му компания(ПБМФ) практически няма нищо общо с България освен централния си офис във Варна.
Имат много трески за дялане -примерно завода им за битови отпадъци - но това е периферна дейност. Реално основните им бизнеси са корабния(който практически не е свързан с България) и фармацевтичния( голяма част от ,който е изнесен извън България).
Mitata написа:honda написа:
Мита, пак пишеш неща ,които не разбираш. Едва ли има бизнес в света ,който да се развива без кредити.
Ако искаме да бъдем точни кредитите на Домусчиеви са много повече от 700 млн евро. Но зад тези кредити стоят реални активи.
Примерно колко струват корабите на ПБМФ? И кой би накарал "Дойче Банк" и "Роял Банк оф Скотланд" да му дадат кредити?
В България едва ли има банка ,която ще отпусне 50 млн долара за един кораб - а те имат над 30 .
Домусчиеви много меко казано не са ми симпатични ,едва ли има някой в този форум ,който е писал повече или преди мен срещу тях. Но в бизнеса си се справят добре.- Имат реални активи и работещи структури.
Все пак корабите им съществуват и се движат, заводите им съществуват и функционират. Дали добре или не едва ли има човек в този форум ,който да отговори на този въпрос. Но след като произвеждат постоянно нови кораби явно се справят . Гореспоменатите две банки го кредитират от много години-явно са доволни от съвместната си работа.
Много пъти съм молил да посочиш кои са активите на ГГ ? И кои от структурите му функционират?
Между другото на колко български компании акциите се продават на водещите световни борси?
Много пъти съм писал ,че естеството на бизнеса на Домусчиеви е такова ,че зависи много слабо от политическата ситуация в България. Флагманската му компания(ПБМФ) практически няма нищо общо с България освен централния си офис във Варна.
Имат много трески за дялане -примерно завода им за битови отпадъци - но това е периферна дейност. Реално основните им бизнеси са корабния(който практически не е свързан с България) и фармацевтичния( голяма част от ,който е изнесен извън България).
Пишеш общи приказки за активите, които са ясни на всеки, дори на едно дете. Има няколко признака, че бизнесът Му не върви особено добре.
Самият факт, че е пожелал да осребри 300 млн. от активите говори, че се е нуждаел от свежи пари. Липсата на интерес към акциите Му на амстердамската борса потвърждава впечатлението, че има нещо гнило. Там големите инвеститори преценяват доколко си заслужава да вложат парите си и ако бизнесът според тях не е достатъчно печеливш, просто не рискуват. Друг признак е спешната продажба на Нова ТВ, явно се е нуждаел от свежи средства. А какво да кажем за онази записка на Черепа, задължен от властта да сключи рекламен договор за 20 млн. годишно? Не на последно място е сделката за боклука във Варна, подплатена със сигурна, висока печалба, снета от гърба на изнемогващия българин.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
honda написа:шивача написа:Jürgen написа:Как пък един за 20 години не се появи да каже, ей тоя баче Любо ме научи на футбол. Или Коста, или Стоичков. Къде са всичките им продукти, що няма един да играе в топ първенство?
Лео Меси е бил трениран от Христо Стоичков в школата на Барса, дано ти е достатъчен, мозАк![]()
Иначе Ицо наложи и 15г тогава Десподов при мъжете на Литекс.
Би ли пояснил кога точно Хр.Стоичков е бил треньор в Барселона?
Когато Лео Меси тренира в школата на Барселона , Хр.Стоичков май живее на други континенти ?![]()
Или греша?
miro_rz написа:Треньори бол, Томаш, Люпко, бай Стамен....
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 24 госта