Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2013 10:04

bono написа:А твоя кумир господина спортен директор няма ли думата? Откакто се върна в Левски прави само глупости. Питам се един ден дали ще извади 100 евро от джоба си да плати за нещо в Левски, или така ще си я откара докрая, само да лапа?

В службата ти, ти ли плащаш на шефа ти или той на теб.
Разбира се, че и Сираков ще има вина за привличането на този, но какво да направи след като му го натрися този който плаща.
Нещо времето започна да се захлажда, нали знаеш Сираков е виновен и за това

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 13 сеп 2013 10:07

Така като гледам Тонев май също е на служба, Гонзо беше също, но и двамата са давали лични пари, когато е било необходимо. Такова нещо за господин спортния директор досега ни съм прочел, ни съм чул. Иначе е голям разбирач, изгони Мюлдер и сега търчи по 32 годишен грък.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 сеп 2013 10:09

bono написа:Така като гледам Тонев май също е на служба, Гонзо беше също, но и двамата са давали лични пари, когато е било необходимо. Такова нещо за господин спортния директор досега ни съм прочел, ни съм чул. Иначе е голям разбирач, изгони Мюлдер и сега търчи по 32 годишен грък.

Тук се появява спасителя Дончо Донев със скаутване у Африка...предлага десен бек 24-годишно нигерийче :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2013 10:59

bono написа:Така като гледам Тонев май също е на служба, Гонзо беше също, но и двамата са давали лични пари, когато е било необходимо. Такова нещо за господин спортния директор досега ни съм прочел, ни съм чул. Иначе е голям разбирач, изгони Мюлдер и сега търчи по 32 годишен грък.

Тонев представлява хора, които дават пари. Не ми отговори ти ли получаваш заплата или си плащаш за удоволствието да работиш

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 сеп 2013 11:05

Много ми Ентересно кво ще дрънкат тия , когато Левски заиграе в груповата фаза на някой от ЕКТ ?

Възхода на Левски започва в неделя вечерта .

ПП: По спокойно с предварителните коментари за Сирака , само това препоръчвам . Евала , че тръгна да разкарва ментаците на Тоньо.
Не мога да разбера и кво толкова сте заревали за Мюлдер . Нито може да центрира , нито може да си пази зоната като хората , на всичкото отгоре прибира една шапка с пари , не пропуска и трансферен прозорец в който да не извива ръцете на Левски за още . Аре у лево .......да върти обиколки сега и да гледа видео. Точка.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 сеп 2013 11:06

milen.hristov написа:
TodorT написа:
Eminem написа:Къде отиде темата за Газпром ?

Честно да ти кажа никой си няма идея. Колегите от мод. екип се опитват да разберат и те :roll:

По погрешка нощес съм я изтрил покрай ботовете и с тази за Владо Гаджев

Ей за нищо не ставаш :mrgreen: 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 сеп 2013 11:27

MuFc1878 написа:

Тук се появява спасителя Дончо Донев със скаутване у Африка...предлага десен бек 24-годишно нигерийче :)

Сирака нали плещеше, че ще разкара Доньо, а сега кво...вместо с тия трансферни резили дет ни докара да са го натирили от Герена, тоя пак е на алкохолен туризъм и предлага некви "дзвезди". Кога най-после ще се разкарат некадърниците от Левски?!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2013 11:34

Пичове, дайте яснота к'во става с Мулдер, че май не ще да си ходи :lol: . Мен ми е чудно другите що си тръгнаха? На мен това ми е мечтата - да тренирам за здраве и да взимам 20-тина бона :mrgreen: Гледам вчера, че и "тролейбуса" ви е полазил за пари - нещо господин Сагдиев издиша, май :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 сеп 2013 12:47

Офтопик:
Middlesbrough написа:
milen.hristov написа:
TodorT написа:
Eminem написа:Къде отиде темата за Газпром ?

Честно да ти кажа никой си няма идея. Колегите от мод. екип се опитват да разберат и те :roll:

По погрешка нощес съм я изтрил покрай ботовете и с тази за Владо Гаджев

Ей за нищо не ставаш :mrgreen: 8-)

Миро, недей така. ;) Много е трудно с тия теми от ботовете. На ден се трият буквално стотици теми от ботове. Влез сутрин в 05:00 във форума и виж как на първата страница има само теми от ботове и нищо друго. :shock: Отвратително е. Като подкараш поред темите и без да искаш триеш и такава между тях :oops: На всеки може да се случи. Извиняваме се още един път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 сеп 2013 13:06

Шегувах се Тоше :п , знам , че не ви е лесно : )

Офтопик:

Върни се в “Левски”