Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 22:42

Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:
Нещо като Валери Домовчийски и Емил Ангелов ... ;)
Но и тези са относителни, защото по него време на върха на атаката често се оказваха и крилата ни - Йовов и Телкийски, а и Бардон, разбира се ...

Миодраг Пантелич.

Не е ли Милдрак?

Не!
Миодраг Пантелич
Шампион на България 2000/2001; 2001/2002;
Носител на купата на България 2001/2002; 2002/2003; ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 22:48

Аз все съм си мислила, че е така.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 юни 2011 22:53

blue avalanche написа:Аз предпочитам един раздвижен,техничен,комбинативен център-нападател,при който противникът няма да знае откъде ще му дойде,отколкото изявен консуматор като Дембеле!Иначе отборът става твърде предвидим!Такъв проблем имахме и докато Гонзо играеше.

Съгласен съм с с това,но пък самият ГИ предпочита нападател тип консуматор,което опростява играта

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 юни 2011 23:34

Гонзо по принцип е много прост човек и затова иска консуматор, но силният играч, който е нападател, е този, който е непрекъснато в движение, но на който НЕ трябва само да се подава. Затова казвам, че на Левски му трябват силни полузащитници. Просто трябва въпросните играчи повече да вкарват. Така ще улеснят работата си, а и тази на защитата. Не може да разчита на един или двама души само напред.
Да не забравяме, че има и защитници, които трябва да вкарват от време на време също голове при статични положения. Ето това се иска. Не е чак толкова сложно поне в България.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2011 09:06

Съгласен съм с горното мнение ...
Крилата ( или ако играем с халфове ) ... трябва по често да навлизат навътре в наказателното.
Не само с топка, но и когато са свободни ...
Трябва да дават още една опция на халфовете, освен централния нападател за голов удар !
Разбира се, при един такъв начин на игра за предпочитане е цен. нападател да е подвижен, за да увлича със себе си защитниците на съперника към крилата или да ги издърпва малко по далеч от наказателното, за да се отваря пространства за фланговите играчи.

Колкото и да е странно, за мен единствено Дани Младенов го прави това ...
Тоест, в дадени моменти играе като втори нападател.
От как махнаха Мъри Стоилов крилата на Левски за залепени за тъча ...
А от там единственото което може да се направи е да се центрира !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2011 09:20

THE G.A.M.E написа:Съгласен съм с горното мнение ...
Крилата ( или ако играем с халфове ) ... трябва по често да навлизат навътре в наказателното.
Не само с топка, но и когато са свободни ...
Трябва да дават още една опция на халфовете, освен централния нападател за голов удар !
Разбира се, при един такъв начин на игра за предпочитане е цен. нападател да е подвижен, за да увлича със себе си защитниците на съперника към крилата или да ги издърпва малко по далеч от наказателното, за да се отваря пространства за фланговите играчи.

Колкото и да е странно, за мен единствено Дани Младенов го прави това ...
Тоест, в дадени моменти играе като втори нападател.
От как махнаха Мъри Стоилов крилата на Левски за залепени за тъча ...
А от там единственото което може да се направи е да се центрира !

Стоилов има хабер от футбола, спор няма, но не е чак толкова велик, че да дава оценки този бил такъв, Вуцов бил онакъв. Начинът на игра при Мъри в първите две години беше изчистен, звучи изтъркано, но правилен. В следващите два сезона инерцията ни обзе и се сринахме. Самочувствието дойде в повече.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 17 юни 2011 09:29

А какво ще кажете за успавемостта ни от статични положения? Мисля че там сме най слаби! Нямае играчи които да могат да създават опасности при изпълнението на преки свободни удари (оставям единичните успехи на гаджев). Също така много зле изглеждаме и при контраатаките - няма скорост (с изключение на Гарата), не могат да се открият а да не говорим за проблема на точния пас. Вече толкова години чакам да дойде треньор да ги научи да си подават точно, как да разгръщат контраатака и как де се подреждат при статични положения! За жалост на нашите треньори им липсват елементарни тактически умения и това се предава първо на подрастващите футболисти, после и на големите.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 09:36

Gonzi_407 написа:А какво ще кажете за успавемостта ни от статични положения? Мисля че там сме най слаби! Нямае играчи които да могат да създават опасности при изпълнението на преки свободни удари (оставям единичните успехи на гаджев). Също така много зле изглеждаме и при контраатаките - няма скорост (с изключение на Гарата), не могат да се открият а да не говорим за проблема на точния пас. Вече толкова години чакам да дойде треньор да ги научи да си подават точно, как да разгръщат контраатака и как де се подреждат при статични положения! За жалост на нашите треньори им липсват елементарни тактически умения и това се предава първо на подрастващите футболисти, после и на големите.

Цветков!Йовов(донякъде),щото и той се изгуби напоследък...

Потребителски аватар
Levskar91
Контакти:

Левски

Мнениеот Levskar91 » 17 юни 2011 09:57

Има ли къде да гледаме представянето на новите футболисти и екипировка на Левски ?

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Левски

Мнениеот аби » 17 юни 2011 10:04

Има,на Герена! Аз сега тръгвам! ;)

Върни се в “Левски”