/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот metodito » 15 май 2018 13:56

bilyaletdinov написа:Левскарите сме царе в това да си оплюваме нашите и да величаем чуждите.

Не само на левскарите, на българите днес въобще. Робска психика. Само дето сърби и хървати де също имат сходна с нашата съдба, не мислят така.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 15 май 2018 15:19

THE G.A.M.E написа:
koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?
Значи трябва да провали два сезона за да може някои хора да си начешат крастата, че сме имали италианец и бивш треньор на любимото им Лацио за треньор на Левски?
Е** мааму на загубените години, време и средства... После граденето да почва с нови масови селекции. :oops:
Това, дали ще провали и следващият сезон италианеца, си чиста проба предположение.
Бих предположил със същата успеваемост, че наследникът на Роси ( който и да е той ) ... Също ще се провали.
Тогава, дали няма да ни е яд, че не сме дали шанс на Дельо ? :roll:

Разбира се има го и обратният вариант, който ти предположи... Човек, това не е точна наука.
Но ако запазим гръбнака на този отбор, кой ще познава момчетата по-добре, Роси, или нов спец ?

Една нова визия за бъдещето има нужда преди всичко от основен поглед към миналото. Вероятността Роси да провали следващия сезон е повече от огромна. Погледни историята и ще разбереш какво ще е и бъдещето. Цял сезон - объркани смени, объркани позиции на играчите, объркани тактики, цялостно изградена грешна стратегия за печелене на евроквоти. Явно е, че няма химия нито между играчи и треньор, нито между треньор и клуб. Това, че имаме няколко силни мача и няколко силни полувремена не променя факта, че сме на 25 точки от първото място и че загубихме купата от един посредствен отбор, а класирането ни в Европа е под въпрос.
Каква индикация виждаш за нещо по-добро следващия сезон?
Роси ще продължи с глупостите си докато не загубим всичко и през следващата кампания. Той е това, което видяхме и няма да се промени. Така, както няма да се променят нито Митов, нито Гонзо и т.н.
Очаквам махането на Роси да е една превантивна мярка, за да има шанс за по-добро прдставяне догодина.
Наследникът на Роси може да се провали, но може и да успее. А самият Роси вече видяхме какво направи. С оглед на селекция и бюджет - едно нищо.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 май 2018 15:37

Дайте да изчакаме да свърши сезона и тогава вече да предполагаме кое е най-добре да стане с треньора на Левски.
Ако Роси го докара до евротурнири мисля ,че няма да бъде сменен, ако се издъни ще се търси нов вариант. А за този новия вариант каква е гаранцията, че няма да налага футболисти на непривични постове цяла есен. Виж за Роси е вече сигурно ,че няма. Затова бяха тези лъкатушения на отбора, докато той опознае играчите и ги нареди и те разберат какво се иска от тях.
Всичко останало са спекулации и хейтове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 15:50

ChuckNorris написа:Една нова визия за бъдещето има нужда преди всичко от основен поглед към миналото. Вероятността Роси да провали следващия сезон е повече от огромна. Погледни историята и ще разбереш какво ще е и бъдещето. Цял сезон - объркани смени, объркани позиции на играчите, объркани тактики, цялостно изградена грешна стратегия за печелене на евроквоти. Явно е, че няма химия нито между играчи и треньор, нито между треньор и клуб. Това, че имаме няколко силни мача и няколко силни полувремена не променя факта, че сме на 25 точки от първото място и че загубихме купата от един посредствен отбор, а класирането ни в Европа е под въпрос.
Каква индикация виждаш за нещо по-добро следващия сезон?
Роси ще продължи с глупостите си докато не загубим всичко и през следващата кампания. Той е това, което видяхме и няма да се промени. Така, както няма да се променят нито Митов, нито Гонзо и т.н.
Очаквам махането на Роси да е една превантивна мярка, за да има шанс за по-добро прдставяне догодина.
Наследникът на Роси може да се провали, но може и да успее. А самият Роси вече видяхме какво направи. С оглед на селекция и бюджет - едно нищо.

Предвид изборите, които прави Срас, какво очакваш? Аз не съм оптимист за този след Роси. Срас или не разбира от футбол, но го играе разбирач или нарочно закопава този клуб! :evil:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 май 2018 15:53

Аз съм съгласен донякъде, ама си има навици, които не престават. Какво имам предвид?
Костов беше в добре форма в началото на сезона, но след мача с Берое 1-2, започна да попада рядко в групата, не говорим да е титуляр не беше в групата. Имаме казуса с Ривалдиньо. Отлично включване срещу Ботев и хоп не попадна в групата за Славия. Буш вече два поредни мача не е в групата. Чувам, че бил контузен.
Панайотов цял полусезон стои на пейката. Забравям за упорството спрямо Рошу, който когато и да беше на терена показваше интересни неща.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 16:18

bilyaletdinov написа:Аз съм съгласен донякъде, ама си има навици, които не престават. Какво имам предвид?
Костов беше в добре форма в началото на сезона, но след мача с Берое 1-2, започна да попада рядко в групата, не говорим да е титуляр не беше в групата. Имаме казуса с Ривалдиньо. Отлично включване срещу Ботев и хоп не попадна в групата за Славия. Буш вече два поредни мача не е в групата. Чувам, че бил контузен.
Панайотов цял полусезон стои на пейката. Забравям за упорството спрямо Рошу, който когато и да беше на терена показваше интересни неща.

Добре ги анализираш толкова лесно и чудесно нещата, ама забравяш, че не си в съблекалнята и не знаеш абсолютно всичко около отбора, например: интриги, недоволства, отношение към съотборниците и треньорите, скатаване по време на тренировките, неспазване на режим, здравословни проблеми, изпълнение на разни задачи по време на мач и тренировка, клаузи в договорите и т.н. Щото ние едно виждаме на стадиона и пред телевизора, а треньорите съвсем друго по време на ежедневната работа с футболистите. И не, треньорът не е длъжен постоянно да се обяснява кой играе и защо. Човекът веднъж каза, че има голяма група състезатели и няма как всички да играят, а в скорошно интервю, пак по тази тема, спомена, че съставът за всеки мач е спортно-техническо решение, което той трябва да вземе и получава заплата точно за да взима такива решения. Как пък никой не ги отчита тия неща, когато коментира групата и състава за мачовете? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 май 2018 16:24

drvasko98 написа:
Kotooshu написа:... въпреки всичко съм оптимист , виждам много перспектива в отбора ...

1. Би ли ми казал гръбнакът от играчи за следващите 2 сезона, защото това да има сигурен гръбнак е основната част от перспективата. Това да са играчи, които са доказали, че им пука за клуба, имат и достатъчно качества и играят силно в най-напечените моменти. И разбира се шансът да напуснат клуба е минимален, совне срещу солиден трансфер.
Не е необходимо да са 10, а примерно трима.
2. Би ли ми споделил младите играчи, които вече са интегрирани трайно в отбора и загатват за голям потенциал и шанс скоро да се присъединят към горната група от играчи. От тази група и един да ми посочиш ще е добре.

Виж си в хороскопа , там доста добре са синтезирани отговорите на всичките ти въпроси !

Ще ти го напиша така , абсолютно сериозно , че почна да ми писва от подобна чорбарщина и от такива като теб !

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест!

Другите се подкрепят, Левски се обича!

................................................
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 май 2018 16:37

Именно щото не съм в съблекалнята не коментирам слуховете за отношение между треньор и играчи.
А какви са резултатите от взетите от Роси решения ги оставяме на страна :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 май 2018 20:36

След края на сезона треньора да си ходи и то задължително!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2018 20:50

Оставка незабавно

Върни се в “Левски”