Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Висшата лига завидя на Левски за феновете

Мнениеот turbogena » 22 май 2013 16:15

kiko75 написа:мммммммм да гледам по време на мача левски -лудогорец се игра партизан -звезда и там за ужас на слепците имаше 40 000 души публика не 13 000 имаше тъман 200 пъти повече фоиверки

Казах ,че Партизан ходят много малко хора на тъпите мачове. Иначе да казваш ,че на ЮНА са били 40 000 е абсурдно :lol: :lol: Бяха някъде около 25 000.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 май 2013 16:17

Nuke написа:
kiko75 написа: имаше тъман 200 пъти повече фоиверки

Имаше какво?

ми посмали манго така викат по нашия краи за Левскарите 32 000 точно места имат а на балканите както знаем се влиза с един билет по двама
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 май 2013 16:18

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 16:18

40 000 на Партизан-Звезда :o :o От кога ЮНА събира толкова? Доколкото зная капацитета и е 32-33 хиляди ,като сложим и буферните зони....се получава точно 40 000 :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 16:21

kiko75 написа:
Nuke написа:

Имаше какво?

ми посмали манго така викат по нашия краи за лефскарите 32 000 точно места имат а на балканите както знаем се влиза с един билет по двама

Свински, не си показвай комплексите тук. Отивай да протестираш заедно с останалите 4 фена на комунистическия урод, който е на последни издихания.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 май 2013 16:21

kiko75 написа:
Nuke написа:

Имаше какво?

ми посмали манго така викат по нашия краи за лефскарите 32 000 точно места имат а на балканите както знаем се влиза с един билет по двама

Извинявай, но нищо не ти се разбира.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 май 2013 16:24

Nuke написа:
kiko75 написа:
Nuke написа:

Имаше какво?

Извинявай, но нищо не ти се разбира.

кво има за разбиране ве кой завижда за нещо което на селско ниво гледаи клипа и сравняваи и ако имате мозак мълчете както вие така и ние

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 22 май 2013 16:25

Интересното е че докато Левски пускаха буквално 7 бомби Хирошима, БФС глобиха с повече пари за пиротехника гостуващите 200 фена на ЦСКА в Стара Загора.... БФС ...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 май 2013 16:26

Добре си беше публиката на сините и на мен ми хареса, само не трябваше да им даваме повод да се радват :)
Иначе - признавам, че беше може би най-добрата съперникова публика, която съм гледал на живо. Днес да видим "Ботев" Пловдив как ще са в кафеза :)
Но е малко едностранчива похвалата, защото проблемът в България е, че обикновените хора, които не са футболни фенове не ходят на стадионите за да се забавляват. А на Запад това става. И не е нужен кой-знае какъв дразнител, както тук с този мач за титлата, без който стадионът нямаше да се напълни и наполовина.
У нас хората виждат как футболните фенове пикаят преди мачовете в Перловската река и по алеите в Борисовата градина, а след мачовете трошат автобусите и се бият и когато кажеш, че отиваш на мач си мислят, че нещо си се чалнал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 май 2013 16:31

Неповторимо беше на стадиона. Освен хореографията и пирото силно ме впечатли вярата която цареше по трибуните дири и след изтичане на редовното време. За радоста след гола могат да ни завидят дори и победителите в Ш.Л.
А, само който е бил на стадиона може да каже на какво мирише горящ вестник. За мен това е най-великата миризма във футбола ;)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”