Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2013 20:32

blue atak написа:мишо е по слаб от пацо няма как да му дадат : :)

По какво съдиш? Да, Иванов изпусна наглед лесна топка след един пряк свободен удар в една от контролите, в резултат на което противникът (се си спомням точно кой) отбеляза, но все пак дори вездесъщите Кан и Буфон са правили същите грешки, при това на финали и полуфинали. Не разбирам на какво се базира оценката ти :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2013 20:47

metodito написа:Как мислите? Възможно ли е да видим подобен материал и в любимия ни сайт?

Първият от тях бе раздялата с Илиан Илиев, който въпреки слабостите си, бе много по-удачен вариант от назначения след него Николай Митов. Последствията от Жадното са видими и до днес...

Тук спрях да чета, очевидно статията е насочена срещу Тонев. Добре, лошо няма, при "демократизъма" всеки може да си пише всичко, но ... как освобождаването на Илиев да се приеме за грешка? Та това е един от най-безличните треньори ръководили Левски сред рядко директорско спокойствие и трансферна свобода ... Леле, един Йоканович ако има тази свобода в момента...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2013 20:53

zlatan написа:най-спешно се нуждаем от десен външен за схема 4-4-2,десен бек за същата схема,както и подавач тип-Месут Йозил.
Тези тримката ако Сираков не ги вземе до края на седмицата Левски няма шанс за много точки до 16 декември.

Нямаме играчи за 4-4-2, но определено имаме крещяща нужда от крило. Самата схема е трудна за изпълнение, да не говорим че е неприложима и дори рискова с двама еднотипни нападатели тип таран, а ние други нямаме.
[offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 сеп 2013 21:13

TristaNNN написа:но ... как освобождаването на Илиев да се приеме за грешка? Та това е един от най-безличните треньори ръководили Левски сред рядко директорско спокойствие и трансферна свобода ... Леле, един Йоканович ако има тази свобода в момента...

На мен ми писна след всеки мач да слушам Илиев как се оправдава с напрежението и с какво ли още не. Добре, че се махна.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 05 сеп 2013 23:52

TristaNNN написа:
blue atak написа:мишо е по слаб от пацо няма как да му дадат : :)

По какво съдиш? Да, Иванов изпусна наглед лесна топка след един пряк свободен удар в една от контролите, в резултат на което противникът (се си спомням точно кой) отбеляза, но все пак дори вездесъщите Кан и Буфон са правили същите грешки, при това на финали и полуфинали. Не разбирам на какво се базира оценката ти :?

за мишо нали не е играл много ами пламен играл е 100 мача и пак не го баде просто не е за левски пример с вратаря на разград как пази как пази нашия ;) класен вратар ни трябва и няма толкова голове да допускаме :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 сеп 2013 10:02

Спонсорският договор между Левски и "Газпром", е на път да стане факт до края на този месец. Преговорите между двете страни са на финалната права. Припомняме ви, че наскоро Тодор Батков прие с усмивка въпрос за контракта с енергийния гигант и заяви, че като има нещо официално, ще каже.

По последни информации от "Газпром" ще отпуснат еднократно сумата от 4 000 000 евро (б.р. - близо 8 000 000 лева) на Левски. Преди това се смяташе, че руснаците ще дават по толкова, но в продължение на пет сезона. Не е ясно обаче колко време Левски ще трябва да рекламира компанията спонсор.

Припомняме ви, че до момента "VTB" отпускаше на Левски по 1 500 000 евро на сезон в продължение на три сезона - общо 4 500 000 евро.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 06 сеп 2013 12:26

milen.hristov написа:Спонсорският договор между Левски и "Газпром", е на път да стане факт до края на този месец. Преговорите между двете страни са на финалната права. Припомняме ви, че наскоро Тодор Батков прие с усмивка въпрос за контракта с енергийния гигант и заяви, че като има нещо официално, ще каже.

По последни информации от "Газпром" ще отпуснат еднократно сумата от 4 000 000 евро (б.р. - близо 8 000 000 лева) на Левски. Преди това се смяташе, че руснаците ще дават по толкова, но в продължение на пет сезона. Не е ясно обаче колко време Левски ще трябва да рекламира компанията спонсор.

Припомняме ви, че до момента "VTB" отпускаше на Левски по 1 500 000 евро на сезон в продължение на три сезона - общо 4 500 000 евро.

Ибаси, цяла година се финализира до края на месеца :D

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 сеп 2013 12:32

milen.hristov написа:Спонсорският договор между Левски и "Газпром", е на път да стане факт до края на този месец. Преговорите между двете страни са на финалната права. Припомняме ви, че наскоро Тодор Батков прие с усмивка въпрос за контракта с енергийния гигант и заяви, че като има нещо официално, ще каже.

Преди 10-на дни от"Труд" ни информираха,че контракта между "Левски" и "Газпром" е готов и дългосрочен,сега от "Меридиан Мач" ни информират,че контракта е почти готов,но ще е еднократна "помощ"! Накрая от публикациите в "Шок" ще ни информират,че контракта ще бъде подписан, след като двете страни се договорят и ще бъде еднократна "помощ" до края на годината! :shock: 8-)

ПП Не се опитвам да се заяждам.Просто "Меридиан Мач" не ми се струва меродавен!
Последна промяна от CSKA 78 на 06 сеп 2013 18:25, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2013 17:36

Супер, ако се случи. Много по-добре е да имаме ударно финансиране, отколкото 3 години по само 1,5 млн от ВТБ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2013 18:52

Левски започва преговори с Вутов за професионален договор

Левски ще започне преговори за договор с Антонио Вутов около 9 месеца преди да може да подпише. Тодор Батков ще задейства идеята.

Уникалната ситуация изникна, защото "сините" искат да се застраховат срещу евентуална "кражба" на 17-годишния талант от чуждестранен клуб. Тони обаче има право да подпише професионален договор едва след като навърши пълнолетие на 6 юни догодина. припомня "Труд".

Левски ще предложи на Вутов сериозни условия, а не като на всеки юноша. По принцип "сините" чеда подписват първи професионален контракт при заплата от 1500 лв. на месец. Възнаграждението на новото бижу обаче ще е доста по-сериозно. Левски иска Тони да знае, че в клуба държат на него и ще му подсигурят съответното заплащане. Така няма как от чужбина да примамват юношата със сравнително ниски суми.

Върни се в “Левски”