шивача написа:Добре че сме ние та подуенци да изпитат малко радост![]()
Тоя мач вонеше на бойкот, никва преса, глупави грешки и тн.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:W84me написа:Мисля че резултата не отговаря на показаното на терена. Трябваше да е поне 6-7
Ами то си е толкова с двата отменени гола - на единия ползваха вар, а на другия не.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
0Dust написа:NOMER14 написа:W84me написа:Мисля че резултата не отговаря на показаното на терена. Трябваше да е поне 6-7
Ами то си е толкова с двата отменени гола - на единия ползваха вар, а на другия не.
И аз се питам у нас няма ли система за гол линията дали топката е преминала същата, защото на една от камерите доста добре се вижда къде е топката?
damyanov1963 написа:Сега, ако покажеш и снимката от ваща съблекалня с червената петолъчка и иконата една до други, цена няма да имаш
delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:По - добре така
Абе по-добре ама като се изложите в някой мач или турнир, почвате да ревете. Раев това, Раев онова...
И всеки път се чудя ''Добре бе тия от какво се оплакват и защо?. Какъв е проблема да си като Славия, например''
Така е, защото сме Левски, а не преоблечения Литекс, който играйка на армията. Един фалшив ЦСКА няма как да се сравнява с Левски.
Имам предвид, че сте ''автентични'' говеда, а след това ревете![]()
![]()
Време е да преглътнете обстоятелствата, че сте една посредствена Славия. Онова Динамо дет го помните с групите на ШЛ и 1/4 финала го няма веке. Ето, Вердер(Бремен) бяха хубаво отборче ама сега са в долната лига. Това е положението, кръговрат на живота
Кръговрата на живота мести едни от една група в друга, а други направо ги праща в небитието с помощта и под аплодисментите на собствените му фенове. Нашето състояние не е фатално, но живота на ЦСКА е безвъзвратно загубен. Славия и Левски може да са посредствени, но са живи.![]()
Гледай да не пропуснеш мача на клуба, който ви наследи.
Тогава защо ревете пак си задавам въпроса ? Така и не прочетох във вашия подфорум след поредно изнасилване и гаврене от някой български отбор(който и да е ) в ебемтилигата нещо от рода на ''Няма значение загубата, ние сме посредствени и последните дупки на кавала , но все тая. Важното е, че сме живи'' . Се някво циврене, мучене, пърдене....
И аз всеки път ви се чудя
Помисли хубаво какво те питам, знам че можеш
Bernaleo написа:,,,
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Eminem, jusi, Plamen_i00, W84me, WPWW и 21 госта