Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юли 2021 11:52

шивача написа:Добре че сме ние та подуенци да изпитат малко радост :mrgreen:
Тоя мач вонеше на бойкот, никва преса, глупави грешки и тн.

:lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2021 11:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 18 юли 2021 12:09

шивача написа:Добре че сме ние та подуенци да изпитат малко радост :mrgreen:
Тоя мач вонеше на бойкот, никва преса, глупави грешки и тн.

Бойкотират супата! :shock:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 юли 2021 12:10

NOMER14 написа:
W84me написа:Мисля че резултата не отговаря на показаното на терена. Трябваше да е поне 6-7

Ами то си е толкова с двата отменени гола - на единия ползваха вар, а на другия не.

И аз се питам у нас няма ли система за гол линията дали топката е преминала същата, защото на една от камерите доста добре се вижда къде е топката?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 18 юли 2021 12:22

Dust написа:
NOMER14 написа:
W84me написа:Мисля че резултата не отговаря на показаното на терена. Трябваше да е поне 6-7

Ами то си е толкова с двата отменени гола - на единия ползваха вар, а на другия не.

И аз се питам у нас няма ли система за гол линията дали топката е преминала същата, защото на една от камерите доста добре се вижда къде е топката?
0
Има "правила"! :roll:
Ако е във вреда на един отбор, гледа се на ВАР. Ако обаче е във полза на един отбор,
ВАР в никакъв случай! ;)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 18 юли 2021 13:49

damyanov1963 написа:Сега, ако покажеш и снимката от ваща съблекалня с червената петолъчка и иконата една до други, цена няма да имаш :lol:

Ти зарежи тая работа, кажи 90та след промените как ставате Левски-Спартак и приемате отбора на преоразуваната ДС за ваш ?
Пък после ще ти покажа и иконата и другата икона и по другата икона.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2021 14:12

Ядоха бой и вече бунт! :lol:
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2021 16:02

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:По - добре така

Абе по-добре ама като се изложите в някой мач или турнир, почвате да ревете. Раев това, Раев онова...
И всеки път се чудя ''Добре бе тия от какво се оплакват и защо?. Какъв е проблема да си като Славия, например'' :?:

Така е, защото сме Левски, а не преоблечения Литекс, който играйка на армията. Един фалшив ЦСКА няма как да се сравнява с Левски.

Имам предвид, че сте ''автентични'' говеда, а след това ревете :arrow: :arrow:
Време е да преглътнете обстоятелствата, че сте една посредствена Славия. Онова Динамо дет го помните с групите на ШЛ и 1/4 финала го няма веке. Ето, Вердер(Бремен) бяха хубаво отборче ама сега са в долната лига. Това е положението, кръговрат на живота :idea:

Кръговрата на живота мести едни от една група в друга, а други направо ги праща в небитието с помощта и под аплодисментите на собствените му фенове. Нашето състояние не е фатално, но живота на ЦСКА е безвъзвратно загубен. Славия и Левски може да са посредствени, но са живи. ;)
Гледай да не пропуснеш мача на клуба, който ви наследи.

Тогава защо ревете пак си задавам въпроса ? Така и не прочетох във вашия подфорум след поредно изнасилване и гаврене от някой български отбор(който и да е ) в ебемтилигата нещо от рода на ''Няма значение загубата, ние сме посредствени и последните дупки на кавала , но все тая. Важното е, че сме живи'' . Се някво циврене, мучене, пърдене....
И аз всеки път ви се чудя :?:
Помисли хубаво какво те питам, знам че можеш :!:

Защото сме амбициозни, а не примирени като вас. Докато сме живи ще искаме нещата да се подобряват. Умрелия няма такива претенция.

Между другото не съм гледал мача между двата провинциални отбора, но защо така издухахте супата с духащия супи? Големи закани, супер подготовка и пак супата гореща. Убихте си клуба и сега с фалшивото ЦСКА берете само срам.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2021 16:14

Къде се скриха припсовете, че ги няма във форума? Още ли ближат рани? Икиндия стана, а още оранжева тишина.Трябва да е било голям шок на фалшивите фенове , за фалшивите им претенции от фалшивия клуб. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 18 юли 2021 18:04

Bernaleo написа:Изображение ,,,

Изображение

Върни се в “Левски”