. Тогавашните времена дано са отминали, че много ми напомнят онзи епизод от "Господин за един ден", в който Пурко кълцаше де-що има из къщи с дяволската машина, а децата му викаха при поредното кълбо парцали - тате, тате, още десет лева
. Тогавашните времена дано са отминали, че много ми напомнят онзи епизод от "Господин за един ден", в който Пурко кълцаше де-що има из къщи с дяволската машина, а децата му викаха при поредното кълбо парцали - тате, тате, още десет лева 
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Тц, не става тоя, не вкара на Австралия.modor написа:Спасе, вечеряй с Мбапе

THE G.A.M.E написа:Тц, не става тоя, не вкара на Австралия.modor написа:Спасе, вечеряй с Мбапе

Sisi 1914 написа:Това е добре, че няма да се разделяме с наши футболисти!
Щели сме да вземем 2 нови попълнения и с интерес чакам, кои ще бъдат!
modor написа:THE G.A.M.E написа:Тц, не става тоя, не вкара на Австралия.modor написа:Спасе, вечеряй с Мбапе
Значи ще се издъни срещу Славия
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 19 госта