Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
Тая снимка е поне отпреди седмица, доста напреднаха от тогава.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
Кашчей написа:W84me написа:Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
Не съм много запознат, но теренът май трябва да е вдясно на снимката. Кое е това, което е като продължение на терена на стадиона?
terata написа:Кашчей написа:W84me написа:Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
Не съм много запознат, но теренът май трябва да е вдясно на снимката. Кое е това, което е като продължение на терена на стадиона?
Амо той си е вдясно бе, колега.За кое продължение питаш?
Rivaldo10 написа:Това е клетката за гости, затова няма седалки.
Кашчей написа:terata написа:Кашчей написа:W84me написа:Dust написа:На тази снимка се вижда по-добре и е от Web камера, та в този ред на мисли, някой знае ли адреса на същата.
Амо той си е вдясно бе, колега.За кое продължение питаш?
За това, което е напред в перспективата. Там има само треволяци и пръст, а вдясно не виждам и пукната седалка
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, bubka, darkblue67 и 18 госта