zlatan написа:Изтървал съм Д.Иванов и Нашимиенто.
Павличек?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:Изтървал съм Д.Иванов и Нашимиенто.

blue avalanche написа:zlatan написа:Изтървал съм Д.Иванов и Нашимиенто.
Павличек?
terata написа:
Яблонски нали го продадохме. Би трябвало вече да е минал тия медицински прегледи в Емполи ли беше.Ти вече продаде и Паулиньо, пенсионира Гомес

А и Холмар си продал също
Странджата написа:Е-е-е-е, ама много малко искаш бе! Че ние Левски ли сме или лукова глава - ага не са 7-8 - хич да не почваме. Тъй де - преди на тълпи, на тълпи се рояха , а сега - един-двама. Не ябълка, ами мушмула лъскаме!

Гонзо имаше няколко епични трансфера,единият май,че беше Радослав Димитров.Взет да кажем юни месец,през юли започна сезона изигра 2-3 мача и беше освободен.
 Гонзо имаше няколко епични трансфера,единият май,че беше Радослав Димитров.Взет да кажем юни месец,през юли започна сезона изигра 2-3 мача и беше освободен.  

sinfen14 написа:Имаше един на който единия крак му беше по-къс от другия...Гонзо имаше няколко епични трансфера,единият май,че беше Радослав Димитров.Взет да кажем юни месец,през юли започна сезона изигра 2-3 мача и беше освободен.

Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Google [Bot], miro_rz, tmanolov и 16 госта