Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот honda » 16 юни 2011 16:26

BLUE CHAMPIONS написа:Momodou Ceesay
Изображение
Дата на раждане: 24.12.1988
височина: 195 cm
тегло: 87
номер: 18
gaming post: Striker
former clubs: Zurich, Chelsea , KWC Westerlo, MŠK Žilina
Появиха се слухове за интерес към този нападател :? Някакви отзиви? Договора му изтича на 30.06.2011г. има перфектни физ.данни млад и перспективен е, но много смущаващото е, че за 27 мача в Жилина има 2 гола, а за Гамбия от 7 мача- 4гола. Някой да го е гледал с Жилина??

От това ,което съм виждал от него е доста добър. Без да искам да се заяждам миналата година се гавреше със защитата на Литекс- правеше с тях точно каквото си поиска. Минаваше ги отляво ,отдясно най-често през тях ;) . Не знам доколко е достоверна информацията че има 2 гола за Жилина ,понеже аз се сещам за 3- негови гола само в квалификациите за ШЛ и в нея - срещу Литекс, Спарта(Пр) и Челси.
Ако дойде при нас нито една защита в България не може да го спре този. Но аз лично се съмнявам че може да дойде. Нашите защитници имат много сериозни проблеми при игра срещу такъв тип играчи. Между другото ми направи впечатление ,че не е егоист -доста добре и подава мисля че подаде и за 2 от головете им срещу Литекс. Гонеше много здраво дори и безнадежни топки. Не е така добре школуван като Гарра ,няма неговия завършващ удар, но е може би по-бърз , доста по-мощен и играе по-добре с глава. От това ,което съм виждал мисля че не отстъпва на Гарра.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 юни 2011 16:51

По-бърз от Гарата :o , ти ме утрепа,може :) Значи само хубави отзиви,но защо да е невъзможно да дойде?,договора му изтича след 2 седмици а дори да го подновят според transfermarkt струва 400 000 така,че спокойно може да се извадят едни 500-600 000 ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 юни 2011 17:16

едвали е по бърз от Гарата :Д може би Уолкът само е по бърз от него :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 17:17

Middlesbrough написа:едвали е по бърз от Гарата :Д може би Уолкът само е по бърз от него :Д

А Гарет Бейл? :lol:

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 16 юни 2011 17:17

Middlesbrough написа:едвали е по бърз от Гарата :Д може би Уолкът само е по бърз от него :Д

И Юсеин Болт не забравяй! ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 16 юни 2011 17:27

[offtopic]Централният защитник на Славия Виктор Генев ще играе през следващата една година в отбора на Криля Саветов. Защитникът бе харесан в средата на миналия месец, когато двата тима играха приятелски мач по случай 100 години спорт в Самара.

След този мач ръководството на руския клуб е пожелал талантливия защитник в редиците си. Това е трети трансфер по оста Славия – Криля, след като в началото на годината „белите” продадоха вратаря Райс Мболи и сънародника му Стив Ренет.

Генев заминава в неделя, като директно ще се включи в мачовете на отбора тъй като в момента шампионата на Русия е в разгара си.

На първо време младият футболист ще е преотстъпен за една година, а руснаците ще имат право да закупят изцяло правата му след този период.

Виктор Генев дойде преди една година в отбора на Славия от тима на Левски, чийто юноша е

Преди няколко месеца с някой спорих тук, че Генев е по качествен от Иво Иванов, а той ми казваше, че за нищо не ставал. Същият този човек (не се сещам кой беше) каза, че ако Генев иде в чужбина в силно първенство да играе.. ще се извини! Дано прочете това![/offtopic]
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юни 2011 17:31

NIKSANA написа:[offtopic]Централният защитник на Славия Виктор Генев ще играе през следващата една година в отбора на Криля Саветов. Защитникът бе харесан в средата на миналия месец, когато двата тима играха приятелски мач по случай 100 години спорт в Самара.

След този мач ръководството на руския клуб е пожелал талантливия защитник в редиците си. Това е трети трансфер по оста Славия – Криля, след като в началото на годината „белите” продадоха вратаря Райс Мболи и сънародника му Стив Ренет.

Генев заминава в неделя, като директно ще се включи в мачовете на отбора тъй като в момента шампионата на Русия е в разгара си.

На първо време младият футболист ще е преотстъпен за една година, а руснаците ще имат право да закупят изцяло правата му след този период.

Виктор Генев дойде преди една година в отбора на Славия от тима на Левски, чийто юноша е

Преди няколко месеца с някой спорих тук, че Генев е по качествен от Иво Иванов, а той ми казваше, че за нищо не ставал. Същият този човек (не се сещам кой беше) каза, че ако Генев иде в чужбина в силно първенство да играе.. ще се извини! Дано прочете това![/offtopic]

Да, прочетох го :) Въпреки че не считам руското за кой знае какво първенство, определено за нашите стандарти това е голям трансфер, така че се извинявам :)
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юни 2011 17:38

Това,че Генев е под наем в Кр.Советов не го прави голям играч!Продължавам да твърдя,че не става за Левски!А "страшния" отбор Кр.Советов,ако ги хванем,ще ги спукаме от бой!С Генев барабар!Щом са "опрели" до него...Ясни са ми!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 16 юни 2011 17:41

blue avalanche написа:Това,че Генев е под наем в Кр.Советов не го прави голям играч!Продължавам да твърдя,че не става за Левски!А "страшния" отбор Кр.Советов,ако ги хванем,ще ги спукаме от бой!С Генев барабар!Щом са "опрели" до него...Ясни са ми!

Генев е една класа над иво иванов..в момента са почти еднакво силни а Иво няма да израсне повече... а Генев има адски много потенциал! дано някой ден си отвориш очите..
А когато спукаме (победа с повече от 1 гол или поне да сме ударили 2 3 греди) Криля Советов в официален мач.. ще ми дадеш адреса си за да ти изпратя 1 каса с бира!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 юни 2011 17:45

NIKSANA написа:[offtopic]Централният защитник на Славия Виктор Генев ще играе през следващата една година в отбора на Криля Саветов. Защитникът бе харесан в средата на миналия месец, когато двата тима играха приятелски мач по случай 100 години спорт в Самара.

Успех желая на Генев!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Левски”