/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

phd
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот phd » 14 май 2018 23:53

Единствената причина Роси евентуално да си тръгне е, ако играчите не го искат и не му вярват (справка интервюто на Фигейредо).
Русев трябва да се опита да разбере от футболистите какво мислят, защото в случай, че не го направи, те или ще поискат да напуснат, или няма да играят нищо.
И понеже тук се пише за провален сезон - следващият ще е провален, ако не се класираме за евротурнири или пък в евротурнирите не отстраним всички до плейофа за групите. Провалът идва от там, че имаме зверска нужда от пари, за да съществува отборът, а не от лошите резултати...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 май 2018 23:57

Много тегави коментари ... дори е трудно за четене , честно .
Всеки има право на мнение , лошо няма .
Имам само един въпрос , щом мразим талЯнското менте и всичко е загубено , още една до две години нулеви при Нулио Роси , какво да правим ние левскарите?

п.п.
Често не мога да поруменя как може да четете тъпспорт и оранжевата Тема Спорт и онази коВра ,Желю Станков :o

Лично аз пък съм сигурен ... силно казано , но силно се надявам другата година да е в пъти по добра от тази ... въпреки всичко съм оптимист , виждам много перспектива в отбора ...

Интервюто на Фигейредо - е ФЕЙК ... не го ли разбрахте ?!?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 май 2018 00:07

phd написа:Единствената причина Роси евентуално да си тръгне е, ако играчите не го искат и не му вярват (справка интервюто на Фигейредо).
Русев трябва да се опита да разбере от футболистите какво мислят, защото в случай, че не го направи, те или ще поискат да напуснат, или няма да играят нищо.
И понеже тук се пише за провален сезон - следващият ще е провален, ако не се класираме за евротурнири или пък в евротурнирите не отстраним всички до плейофа за групите. Провалът идва от там, че имаме зверска нужда от пари, за да съществува отборът, а не от лошите резултати...

Играчите и в началото на пролетта не го искаха, ама бачи Спас като си поговори с тях и го заискаха. Те щото играят в Левски за удоволствие, макар че Барселона и Ман Юнайтед непрекъснато се опитват да ги прилапат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 00:30

Последният истински титулован треньор беше Гочето. Замислете се над това. ;)

Представете си също така Мъри да го нямаше. Все едно не е бил тренер на "Левски". Принципно и във футбола и в живота, на това де му е отредено да пълзи, не лети. Има изключения, разбира се, но...

Иначе, смейте ми се, но истински шанс исках да се даде на Топчо. Помните сигурно и след една победа над онова от Армията думите на Роман, май бяха, как победата е за Топчо. Те му вярваха. Но разбира се, къде ти ще се дава шанс на българин. Пфу. То западняк ли е, той lajна не ака.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2018 00:58

phd написа:Единствената причина Роси евентуално да си тръгне е, ако играчите не го искат и не му вярват (справка интервюто на Фигейредо)

Хахаха интервюто вика...хах
Къде е това интервю, дай видео да го видим.
Защо ли си мисля, че това "интервю" е две фейк снимки...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 01:43

Аз също - без да съм убеден напълно - смятам, че това беше фейк. Просто на Запад (а и защо там само?), такива тъпотии, като участия в социални мрежи, ала-бала, се гледат под лупа. Рен направиха много добър сезон. Ако не иска да го преотстъпят в амджикистан, такива изказвания са недопустими. А иначе, то футболът, който играем се вижда какъв е. Много неща се виждат ясно. Просто трябва директивата да се спазва.

Изключително лошо впечатление ми направи атаката към хора като Мъри. Въобще не си задавам въпроса защо Кокала беше хулен и Мъри сега, защо Люпко бе обиждан, докато беше проявявана търпимост към хора като Стоев и Костов, а сега към Роси. Ама хич!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 09:01

koisa написа:
W84me написа:
koisa написа:Това не отговаря на въпроса ми какво правим при още един провален сезон и кой ще носи отговорност?

При още един провален сезон, Роси е свободен да си ходи, кой друг да поеме отговорност?

Значи трябва да провали два сезона за да може някои хора да си начешат крастата, че сме имали италианец и бивш треньор на любимото им Лацио за треньор на Левски?
Е** мааму на загубените години, време и средства... После граденето да почва с нови масови селекции. :oops:

За това трябва да има спортен директор. Примерно, от перспективата на времето се замислям, какво би станало, ако на Петрович му бяха осигурили пари за селекция и примерно вземе, че разбие онзи отбор, дето така или иначе го разбиха и докара 7 нови титуляра? Дали щяхме да сме на първо място и да играят така? Правим го по обратния начин. Ако Роси остане следващия сезон, не трябва да се позволява повече от трима нови да се вземат. Може четирима, като да са основно за резерви - двама вратаря и трима защитници. Примерно. Халфове имаме. Нападатели... каквото такова. Имаме Ривалдиньо, имаме Костов, Паулиньо и Буш. Имаме Кабрал. Връща се Кабов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 май 2018 09:14

Kotooshu написа:Имам само един въпрос , щом мразим талЯнското менте и всичко е загубено , още една до две години нулеви при Нулио Роси , какво да правим ние левскарите?

Мога да отговоря за себе си... Грам омраза не изпитвам към Роси, но и не съм влюбен до уши като някои други тук! Дори в началото му бях голям фен и се радвах, че избраха точно него пред Грант. За съжаление с времето ми показа, че няма да успее да постигне това, което се иска от него и накрая съмненията ми се оказаха факт. Левски отново ще се бори за бараж... въпреки скъпоплатените играчи и треньор.
Нито веднъж не съм си позволил да обидя Роси или да го определя като менте. Но особено ми падна в очите когато започна да се крие зад договора си, вместо да излезе като мъж и да подаде оставка от кумова срама, която вероятно щеше да бъде отхвърлена. Но поне щеше да се види малко мъжество и отговорност. А не да изглежда като човек дошъл да си вземе всячески неустойката!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 май 2018 09:22

metodito написа:За това трябва да има спортен директор. Примерно, от перспективата на времето се замислям, какво би станало, ако на Петрович му бяха осигурили пари за селекция и примерно вземе, че разбие онзи отбор, дето така или иначе го разбиха и докара 7 нови титуляра? Дали щяхме да сме на първо място и да играят така? Правим го по обратния начин. Ако Роси остане следващия сезон, не трябва да се позволява повече от трима нови да се вземат. Може четирима, като да са основно за резерви - двама вратаря и трима защитници. Примерно. Халфове имаме. Нападатели... каквото такова. Имаме Ривалдиньо, имаме Костов, Паулиньо и Буш. Имаме Кабрал. Връща се Кабов.

То си имаше спортен директор, и какво? Беше прескачан и си тръгна като видя, че нещата пак отиват на зле, защото накрая точно той щеше да го отнесе. Ако Букарев беше останал, сега щеше да е на топа на устата на всички влезли в ролята на адвокати.
Тук се скъсаха да плюят Букарев като каза за гнилата ябълка, но май излезе прав.
За трансферите си прав, не повече от 4 макс 5, но само при положение, че се запази отбора и не си тръгнат 10 човека.
Ето вчера пак имаше статия, че Обертан решава бъдещето си след 24 май... Може да не е вярна, но от жестовете и физиономиите му на терена си личи, че има нещо.
Не знам още колко ще устискаме на взимането на скъпоплатени чужденци при нулеви резултати! :|
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 09:34

Дано наистина Срас има пари. :roll: И не е като Батков - да ни "завещае" десетки милиони дълг. А по мои изчисления, двама човека - Наско и Гонзо са докарали на Батков над 11-12 милиона евро от участие в евротурнирите и поне 4-5 милиона лева от трансфери, като тези на Жо, Дембеле, Зе, Домо и други по-дребни.

Върни се в “Левски”