Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 02 май 2010 21:55

MORSKI написа:
ficho17 написа:Пожелавам на всички фенове на българския футбол искрено и се надявам това измислено варненско тимче заедно с феновете си да се затрие защото ако това за тях е добър футбол значи наистина са много объркани!За съдията..знаем си го много добре него..само той видя жълтия картон на Сашо..само той видя симулация на Йовов..и като видя че става контра за ЛЕВСКИ веднага спря мача заради димките..абе жалка работа ;)

Аз ви попжелавъм и всички в България го желаят- това измислено софийско тимче- заедно с феновете ви които скачат 10:1 и футоблистите ви дето бият наляво-надясно и се чудят кого да контузят да ви затрият вовеки!
Амин!

1. Не говори в множествено число 2. Това "софийско тимче" е по-велико от 1/2 от отборите в БГ на куп историята му е величествена 3. И моля виж всички фалове който свири съдията в който някой от ваште морячета пада на тревата на бавен каданс .Щото тфоите морячета са велики актъори
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 май 2010 21:58

МЕЦИ написа:Явно модераторите се подкрепят...въпреки,че един от тях дразни хора в чужд форум...Това форум а обмен на мнения ли е или за избиване на комплески на провинциалисти?!

Tи да говориш за морал точно... Не с еправи на интересен- защото твоето мнение беше чиста доза провокация,..
99% о мненията са ти такива- прочети правилата и тогава говори каквото и да е било...
Иначе само за справка- не съм модератор от немалко време...
така, че доводите ти пак увисват!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 май 2010 22:01

BLooD-_-PhoeNiX написа:
1. Не говори в множествено число 2. Това "софийско тимче" е по-велико от 1/2 от отборите в БГ на куп историята му е величествена 3. И моля виж всички фалове който свири съдията в който някой от ваште морячета пада на тревата на бавен каданс .Щото тфоите морячета са велики актъори

1: Ти кой си, че да ми кажеш как да говоря??? Плюс това вашето надменно поведение и вечно недоволство дразнив всички други фенове- когото искаш питай...
Така, че съвсем си е уместно множественото число...
2: Нашето "тимче" също има величествена история има си цяла тема в нашия форум, а дори и да я нямаше не заслужава поустове, като този срещу който възмегодувах...
3: И да гледам и да не гледам- бях на мача и с очите си видях как заради вас Божилов скъса врзъки- или той си е "актоьрче" и сам се спъна... Видях как наклъсвахте играта с фалове и как Петков трябваше да получи червен картон за опитите си да раздав аправосъдие.. Кой пък е той, че ще се прави на интерссен???
И т.н , и т.н....

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 02 май 2010 22:03

Еехх.."МОРСКИ" пълно със завист е твоето "зелено" сърце :lol: но не те обвинявам..все пак си фен на Черно Море ;)
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 май 2010 22:09

ficho17 написа:Еехх.."МОРСКИ" пълно със завист е твоето "зелено" сърце :lol: но не те обвинявам..все пак си фен на Черно Море ;)

Не е пълно със завист- няма защо да ви завиждам, а и не ме пзонаваш...
Отговарям на вашите злобни поустове по наш адрес...
Виж кой се заяжда страници назад и тогава говори за злоба!!!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 02 май 2010 22:10

Ние всички дразним..но ако не бяхме ние какъв щеше да е коефициента на България?Или сега ще започнеш да ми говориш как сте били на 10 минути да отстраните Щутгарт?А и нас не ни интересува кой дразним!Както се казва от онзи мач със Славия-Сами срещу всички : ))
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 май 2010 22:13

BLooD-_-PhoeNiX написа:

Какво ме интересува историята ви през време на комунизма,ако ще 100 титли да спечелите за нас Черно море винаги ще е по-велик от "Левски".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 02 май 2010 22:14

Морски имам чуството ,че ти обикаляш целия форум само за да провокираш и да се заяждаш с хората .. :mrgreen: :mrgreen:
По-добре стой в форума на Черно Море и коментираи и оценяваи морячетата ... :mrgreen:

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 02 май 2010 22:16

more написа:
BLooD-_-PhoeNiX написа:

Какво ме интересува историята ви през време на комунизма,ако ще 100 титли да спечелите за нас Черно море винаги ще е по-велик от "Левски".

Еми да като се кефите на "футболисти" и фенове които искат само да счупят краката на някои друг отбор
Последна промяна от BLooD-_-PhoeNiX на 02 май 2010 22:24, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 май 2010 22:17

ficho17 написа:Ние всички дразним..но ако не бяхме ние какъв щеше да е коефициента на България?Или сега ще започнеш да ми говориш как сте били на 10 минути да отстраните Щутгарт?А и нас не ни интересува кой дразним!Както се казва от онзи мач със Славия-Сами срещу всички : ))

Стига си ми говорил з атоя коефициент.. От догодина вече няма да се бори... Ккаво ще ни топли...??? В псоледните години всички отбори- вие, ние и т.н сме супер зле и се излагаме... Тая не ми се мсили.... И вие на висчкото отгоре имате самочувствие?? На какво отгоре ????
С тази си игра ли ще завладеете Ервопа?? Ще я завладеете както миналата година, че и по-зле....
И не ми говори сами срещу всички- вие сте си го избрали... То това повод за гордоаст ли е????1

Върни се в “Левски”