efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.
Тъжно е, че победа срещу някакъв БГ отбор го приемаме като подвиг :roll: Това говори доста за последните 15-20 години и падението ни като клуб и изоставането ни дори и на нивото на балканските отбори. Да не се брои като хейт или нещо подобно, но някакви спорадични победи срещу други отбори в БГ изобщо не трябва да ни впечатляват
110 години любов!
djoker1978 написа:Странджата написа:Хонда, не един е преживял такива вълнения като тебе, включително и аз. Сутринта ми е криво, че радостта и оптимизмът засега са вгорчени от всичко, което е в този форум. А това са мнения на хора не по-малко левскари от мене. Тази горчилка не може да се преглътне с "отговорихме на критиките". Тя иска много сериозна промяна в ръководството към нещо, което е фундаментално - истината. Ние имаме право да я знаем от първа ръка. Ако сме 12.ят играч, най-малкото имаме права като останалите 11 . На тях им се предлага договор, с който те се съгласяват. А на нас?
Здравей , 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е . Аз съм привърженик само на Левски и го подкрепям винаги и до край. Ако видя , че има алтернатива на сегашното ръководство , някой да иска отбора да предложи план , визия нещо каквото и да е 1000 лева на месец бих го подкрепил . За толкова години не съм чул и и видял да има бинзесмен , компания която иска да дава пари за Левски . Не съм чул и видял сдруженците да предлагат нещо конкретно кои и как ще финансира отбора и други подобни . Защо здруженците въпреки Сираков не кажат ето тази година благодарение на нас има инвестирани в Левски 5 милиона примерно ?Има едни лаладжии които само плюят и храчат и е трудно да повярвам ,че наистина обичат Левски . Сигурен съм , че ако Сираков беше изхарчил 15 милиона за селекция и сме на 9 то място , вече щяхме да го бесим . Мисля ,че ние феновете на Левски трябва да си подкрепяме отбора , ако някои може , желае да помогне , нека да го направи но да храчиш и спамиш само това е лошо , без да даваш алтернатива е меко казано недопостимо !!! Само Левски Завинаги !!!!!
Djoker,
Поздравления за мнението. Напълно съм съгласен с написаното от теб и го подкрепям и с двете ръце.
след като преспах :)
мача ни не беше лош, хареса ми как стояхме прилично, резултат ме кефи на макс. Настроението ми е след мача - радостно и позитивно.
Все пак! - когато играеш срещу отбор, който е дошъл да играе футбол, макар и не мотивиран на макс, е лесно.
Нека видим как ще изглеждаме на нивите в Пазарджик и Варна, за мен е важно какво ще измисли срещу тях дон Хулио. Това с 11те мача липса на победа при Мъри е добър репер, щото повечето от тия отбори си бяха тегави средняци, които са излезли за точката на живота си. Да видим как ще се представи отбора срещу такива. При Генчев в повечето случай с тактиката юруш с дълги топки напред се получаваше.
Отбора има два тегави мача тоя месец - вчерашния и този на Тича. Определено втория е доста важен и там ще си проличи и характера ни.
Тия пеераси от БФС са го насрочили за 15 часа в делничен ден. Ще се опитам да съм на стадиона, въпреки неудобния час и вероятно студеното време. Пък да видим.
мача ни не беше лош, хареса ми как стояхме прилично, резултат ме кефи на макс. Настроението ми е след мача - радостно и позитивно.
Все пак! - когато играеш срещу отбор, който е дошъл да играе футбол, макар и не мотивиран на макс, е лесно.
Нека видим как ще изглеждаме на нивите в Пазарджик и Варна, за мен е важно какво ще измисли срещу тях дон Хулио. Това с 11те мача липса на победа при Мъри е добър репер, щото повечето от тия отбори си бяха тегави средняци, които са излезли за точката на живота си. Да видим как ще се представи отбора срещу такива. При Генчев в повечето случай с тактиката юруш с дълги топки напред се получаваше.
Отбора има два тегави мача тоя месец - вчерашния и този на Тича. Определено втория е доста важен и там ще си проличи и характера ни.
Тия пеераси от БФС са го насрочили за 15 часа в делничен ден. Ще се опитам да съм на стадиона, въпреки неудобния час и вероятно студеното време. Пък да видим.
Мда, г.з. затваря усти, или казано по народному - с г.з. си яйца троши. Мачкай, Насе, всичко е точно - дай му една уредена победа ма бъдещия син припок и всичко е шеС.
Виж, Хондара вече сравнява делиорманската далавера с епопеята срешу маляките - ово е стандарт, Насе, мачкаааааай - теб обичам и желая, с г.з. до края….
П.С. Като гледам ква обироция направиха лас Палмас в магазините в събота, а основното им мото е, че се кефят, че още са в А група, и сравня с нас. Ами не е много весело. 65 евро беше оригиналната детска тениска, 29 евро дадох за шал и шапка. А можеше да ги дам за Левски, ама… айде, няма да се нервя, отивам на плаж
Виж, Хондара вече сравнява делиорманската далавера с епопеята срешу маляките - ово е стандарт, Насе, мачкаааааай - теб обичам и желая, с г.з. до края….
П.С. Като гледам ква обироция направиха лас Палмас в магазините в събота, а основното им мото е, че се кефят, че още са в А група, и сравня с нас. Ами не е много весело. 65 евро беше оригиналната детска тениска, 29 евро дадох за шал и шапка. А можеше да ги дам за Левски, ама… айде, няма да се нервя, отивам на плаж
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....
Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
- Контакти:
TristaNNN написа:djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....
Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!
Аз доколкото знам на общото събрание са Ви затворени устите , капиш ? Ти за някаква инстанция ли се мнислиш че да ти дават специални обяснения , ние Левскарите сме милиони , я ти приятелю ми обясни как ще дадеш обяснение на всички и как би се съобразил с 1 000 000 мнения , предлагам да си вземеш калкулатор да изчислиш и да ми споделиш . Аз прелдагам Драго да играе от ляво . Гледам обърнали сте форума на селска кръчма . Малко по сериозно ? Аз примерно разбирам повече от теб от футбол ? И ко праим сега твоито мнение за какво ми е ? Ти защо ходиш на зъболекар като те боли зъб а не на гинеколог ?Айде у лево !!! Само Левски Завинаги . Като внесете 1000 лева в клуба аз лично ще ти обясня всичко !!!!
Последна промяна от djoker1978 на 10 фев 2025 13:31, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....
Извинявай , малко съм бавен но е от възраста , отчет може да искаш само от жена си а дали тя ще ти го даде не е наша работа !Спорен ден и намери един спонсор , 1000 лева на месец поне !!!
mikata написа:Праз последните години сме играли доста съмнителни мачове с антибиотик.
Само един - 2:2 в Разград.
Да, да не забравим да отбележим мощната подкрепа на Сектор Б.