efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот tmanolov » 10 ное 2024 10:11

olimpi написа:
Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо. Не че Митов е някакъв голям треньор, но работи с какво има и колкото може. А Генчев изглежда, като аматьор.

Аз съм чувал и по-обидни слова за него - Херцата.

Вчера ни закла ритуално, но виновен естествено е Генчев.

Жадното е заради пиенето на вода, не на алкохол. Колкото до Генчев, и за него има, ама доста нелицеприятна история, но ще я премълча, че тук има и доста други, дето не са точно левскари. Не мисля, че прякорите са проблем, проблем е играта в момента, което беше ясно, с оглед на селекцията. Все пак знаем кой я е правил, нали? Ще го кажа пак - този отбор все още го има само и единствено заради Мъри и инерцията от него под всякаква форма!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 ное 2024 10:15

groti написа:И да си признае..тъпа схема. Не свърши работа. Имам играчи за друга схема на игра и ще се напасвам по тях, а не обратното. Ако не може да го направи това нещо по-добре за всички е да си търси ново място
Той даже при представянето си заяви, че не харесва 3-5-2 ( и явно нейните разновидности ) ... Но била универсална и когато немаш нужните играчи за "ортодоксалните" 4-4-2/4-3-3 и т.н. играеш 3-5-2, заради "сигурноста'. :lol:

На наш ГенчУ нещата са нарисувани, но явно си е инато магаре ...

.......................................... Колев

..........Бала ...................Ел Джем' ............. Марин

...................................................... Охене
.............................. Икена

..... Майкон .............Цунами ......Дими ............ Алдаир

....................................... Марков
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 ное 2024 10:42

Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо. Не че Митов е някакъв голям треньор, но работи с какво има и колкото може. А Генчев изглежда, като аматьор.

Това е родов прякор, останал от дядо му, а може и по-назад във времето, не е негов. Може да не е треньор с успехи, но показа на някакъв набеден за треньор и изгонен от два от водещите отбори в България как се играе тази игра, която прилича на футбол, но е много по-бавна. Обръщението е израз на уважение, а от Левски не го демонстрират често. На дряновеца ще кажа: "Всяко малко гущерче мечтае да стане голям крокодил, но не всяко може да плува."

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 ное 2024 11:00

THE G.A.M.E написа:
groti написа:И да си признае..тъпа схема. Не свърши работа. Имам играчи за друга схема на игра и ще се напасвам по тях, а не обратното. Ако не може да го направи това нещо по-добре за всички е да си търси ново място
Той даже при представянето си заяви, че не харесва 3-5-2 ( и явно нейните разновидности ) ... Но била универсална и когато немаш нужните играчи за "ортодоксалните" 4-4-2/4-3-3 и т.н. играеш 3-5-2, заради "сигурноста'. :lol:

На наш ГенчУ нещата са нарисувани, но явно си е инато магаре ...

.......................................... Колев

..........Бала ...................Ел Джем' ............. Марин

...................................................... Охене
.............................. Икена

..... Майкон .............Цунами ......Дими ............ Алдаир

....................................... Марков

Очевидно е че предвид селекцията ни имаме по-подходящи футболисти за схема с 4 защитници. Та и достатъчно качествени резерви имаме а не да мъчим футболисти с травми да играят. Изобщо тая част ми е пълна мистерия. С подходяща работа на треньора и един вратар+десен бек ще сме съвсем приличен отбор. Имаш Джими който ако успееш да използваш е сред най-добрите халфове в първенството. Мислович също беше много бързо отписан но е от малкото които могат да пускат пас в коридор, зад защитата и по земя. Но нашият треньор търси такива дето да я ритат напред и там каквото стане. Марин също го мъчим да запълва дупки там където не му е мястото. Изобщо не мисля че футболерите са ни проблемът тоя път. Генчев има изключителен комфорт да има по двама футболисти на почти всяка позиция
110 години любов!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 ное 2024 11:05

Генчев има пълен комфорт и от ръководството, поне така изглежда. Далеч съм от мисълта, че футболистите ще го сготвят, но ако продължава така си мисля, че покрай зимната пауза ще бъде освободен. Обаче имам усещането, че ще бъде взет някой анонимник от Сърбия...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2024 11:23

tmanolov написа:
metodito написа:
koisa написа:Няма по-виновен от Сираков за тоталната аматьорщина и неможачество в клуба. Опасявам се, че с него начело ще си останем само с купата при Стоилов.

Наско е няма съгласна. Единственият упрек към него трябва да е защо морално се съгласява да участва в това. Но това е риторичен въпрос. Човекът е свикнал на един стандарт и трябва да го поддържа. Чудесен стратегически ход от страна на хунтата да го избере за сламен собственик.

Па да напомним ли кого хунтата сложи начело на любимото ти цесека, дето според теб нямало тире? Ми същия скъсаняк и сламен човек. Проблемът са феновете - ние сне станали посредствени, точно като футболистите, които обвиняваме. Лика-прилика сме си

Любимото ми кое? Пич не ми се ядат банани, та си избери какво пише тук: .... да ..., ......р с ......р!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 ное 2024 12:51

Реално погледнато, за отбор в който Охене минава за най добрия халф и едва ли не незаменим… досега се справяхме добре!!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2024 13:42

Охене минава за най-добър, защото нямаме друг на тази позиция. Сега дойде Икена, който е и централен защитник и опорен халф, докато Охене уж може и да подава, освен да руши. Иначе последните мачове, включително и вчерашния, Охене е скандално слаб.
Реално погледнато, откакто Генчев е дошъл, ние играем без средна линия. И самото поставяне на Цунами като опорен халф, представлява добавянето на още един централен защитник пред останалите три.
Липсата на средна линия автоматично намалява ефективността на нападението, което представлява сбор от нападатели и крила, който се лутат пред вратата. Ако се прави някаква сериозна селекция, то задължително трябва да се вземат опорен и конструктивен халф с доказани качества и да започнем да играем с истински крила, които имаме в изобилие. Лима, Бала, Петков, та дори и Джемили са си крила, като само последния може да играе и зад нападателя. Той е единствения, който внася някакво разнообразие в нападение и вчера участва в най-футболната, комбинация в мача, когато му отмениха гола. С влизането на Мислович, също се видяха наченки на някаква мисъл в нападение, но по някаква причина той търка скамейката дълго време и не е от любимците на Генчев. От малкото време, което му се дава не може да стане ясно защо е така, но може и да има основателна причина. Обаче даването на безграничен кредит на доверие на Колев няма такава. Направо се чудя как тоя човек е станал голмайстор миналата година. Явно е прав Томислав Русев, че който облече фланелката на Левски, тя все едно тежи 200 кила. Когато си в друг отбор хвърчиш, което е видно и от нашите хора в Септември, които ни ушиха три пъти, но облечеш ли синята фланелка, нещата драматично се променят.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 ное 2024 14:50

TristaNNN написа:
Serafim написа:Аз и не знам от къде се взе тоя прякор Жадното. Не знам човека пие ли, не пие ли, но всякак е принизяващо.....

Като футболист при нас е бил много борбен, непримирим, агресивен и т. н., особено на тренировките. Сиреч жаден за успех, жаден за победата. От там идва този прякор. Няма нищо общо с пиенето на вода или пукница.

Много бърз и пробивен беше. Финтираше защитник, надбягваше го по крилото и центрираше. Особено ако е с гръб към вратата, защитникът му е качен на врата...някак успяваше да я промуши покрай него, да го заобиколи и хукне. Английски стил малко. Аз лично го харесвах много въпреки ,че не съм бил голям тогава, но си го спомням добре.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 10 ное 2024 17:25

Важното е, че Вуте се прецака. Браво на Левски Крумовград.

Върни се в “Левски”