Към привържениците на Ботев(Пд) - радвайте се на победата си ,ако ви е доставила радост. Ако такава игра ви е харесала ,аз нямам проблем с това.
За стадиона ви - той не е ваш ,а е държавен . построен с държавни пари . Дадени от ББ , след като му направихте едни работи ,дето се правят без ръце и стадиона ви е построен от..... не по зле от мен знаете от кого. Както и всички знаем ,че заемите отпуснати на община Пловдив никога няма да бъдат върнати.
Ако на вас "Колежа" ви харесва , радвайте му се. За мен е "паметник на глупостта" . да бъдат хвърлени толкова пари за нещо , от което няма да има абсолютно никаква възвръщаемост е безумие. В България има много направени безумия ,но стадион "Хр.Ботев " определено е едно от най-големите.
Ако за вас е нормално в град красавец като Пловдив , да се прави стадион преди да се решат проблемите с улиците, градския транспорт , образованието , то много жалко за вас. С парите за този стадион можеха да се решат проблемите с градския транспорт . Само не ми казвай ,че състоянието на градския транспорт в Пловдив ти харесва.
efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
mikata написа:Лошото е че Генчев се е взел за голяма работа Малко трябва да слезе на земята.
++
Аз го написах и преди: не казвай "хоп" преди да скочиш. Генчев май не осъзнава, че това не е изкуственият проект Луноходец. А истински клуб с традиции. И е хубаво да си малко по-прибран. Продължавам да твърдя, че трябваше да се вземе Наумов или друг качествен вратар. Два автогола не са случайност, а закономерност.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:koisa написа:W84me написа: но мисля, че и футболистите толкова си могат.
Футболистите наистина толкова си могат. Лошото е, че Генчев не го вижда и си мисли, че могат много повече. Зимата се кани да взима двама-трима, а снощи се видя много добре, че качеството на повечето е ниско, а на скамейката потресаващо.
Кой треньор не иска това? Ние говорихме същото за Мъри, после за Костов, напълно нормално е.
Селекцията ни на хартия е много по-добра от тази на Кърджали, на Славия и на "Ботев", не си ли съгласен? И ние не убеждаваме. За миналогодишната селекция говорят парите. Футбалери, които са оценени на 20 милиона лева. Извън Лудогорец, има ли друг бг отбор, за чиито футболисти ще дадат толкова? Не е проблема във футболистите.
П.С. Ако футболът беше нещо толко просто да наринеш едни скъпи футбалери и ще печелиш, ние трябваше да бъдем на второ място. Ма бяхме на пето.
Последна промяна от metodito на 06 окт 2024 18:24, променено общо 1 път.
Пребоядисаните пловдивски припоци нямат клуб, нямат стадион, нямат чест, нямат нищо, но пък гербаджийската им наглост няма граници.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
Тегаво ми е да го призная, но бай Наско разбира това животинче футбола. Реагирах остро след критиките му към Генчо, ама...
metodito написа:Тегаво ми е да го призная, но бай Наско разбира това животинче футбола. Реагирах остро след критиките му към Генчо, ама...
Мето, на моменти тотално изплискваш легена - г.з. разбира от футбол, колкото аз от ядрена енергетика. Генчев е идеален за Левски в момента, пълна подкрепа за единствения смислен човек в управлението на клуба ни - дано само най-накрая се усети, че 3-5-2 с тези изпълнители не върви срещу окопали се отзад селски тимчета
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
metodito написа:W84me написа:koisa написа:W84me написа: но мисля, че и футболистите толкова си могат.
Футболистите наистина толкова си могат. Лошото е, че Генчев не го вижда и си мисли, че могат много повече. Зимата се кани да взима двама-трима, а снощи се видя много добре, че качеството на повечето е ниско, а на скамейката потресаващо.
Кой треньор не иска това? Ние говорихме същото за Мъри, после за Костов, напълно нормално е.
Селекцията ни на хартия е много по-добра от тази на Кърджали, на Славия и на "Ботев", не си ли съгласен? И ние не убеждаваме. За миналогодишната селекция говорят парите. Футбалери, които са оценени на 20 милиона лева. Извън Лудогорец, има ли друг бг отбор, за чиито футболисти ще дадат толкова? Не е проблема във футболистите.
П.С. Ако футболът беше нещо толко просто да наринеш едни скъпи футбалери и ще печелиш, ние трябваше да бъдем на второ място. Ма бяхме на пето.
Методи, понякога говориш неща, които нямат нищо общо с реалността . Този Наумов, който споменаваш е искал някакви абсолютно нереални пари. Веднага мога да ти посоча 6-7 футболиста желани и от нас ,но играещи в Арда и Ботев , понеже оттам им дадоха по-големи заплати. Пример - Стаси Иванов, Ив.Тилев, Л.Котев, Г. Николов, Кр.Колев, В. Трибуле , Н.Илиев( хайде той е юноша на Ботев). Примерно Ботев(Пд) взеха играч като Уджа - ние за такъв футболист не можем да мечтаем.
Не можах да гледам мача с Ботев, само разширения репортаж...амо като не върви не върви....онзи техния портиете извади два чисти гола на Мустафа, отделно си имахме положенията. Вкараха си след каръшка грешка, но мислех че няма да загубим този мач. Апропо бях сигурен че Се;птември ще тресне тиренце, дано не се сковем и им се отфутболим.
Дано Генчо си взел поука, мачът с морето ще е нещо подбоно катърски футбол и ще гледат да ни лъзнат с 1-0.
Пълно подкрепа за тренера. Ако си бяхме вкарали половината положения дръго щяхме да говорим сега.
Дано Генчо си взел поука, мачът с морето ще е нещо подбоно катърски футбол и ще гледат да ни лъзнат с 1-0.
Пълно подкрепа за тренера. Ако си бяхме вкарали половината положения дръго щяхме да говорим сега.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Няма средни хора,това е,и в дясно Лима много липсва,Алдаир не е крило,изобщо
САМО ЛЕВСКИ!
-
Глупава загуба, при условие, че и ремито ни устройваше.
От друга страна, ако бяхме тръгнали да "клатим мача", с човек повече, щеше да е рев до небесата ...
Отделно... Наистина започвам да НЕ разбирам ината на Генчев.
Преди сезона на няколко пъти натърти, че не харесва схемата 3-5-2 и съответните и разновидности, и че, ако "разполага с подходящите футболисти", не би играл така с Левски !
Ами, пич, имаш 3-ма централни, сравнително равностойни, 3 изявени халф-бека, 3-ма "дефанзивни" и един куп офанзивни халфове+нЕколко крила... Е, аджаба, от къде реши, че немаш изпълнители за 4-3-3 / примерно / .. ?
Отделно имаш и 2-ма тарани, които можеш да ротираш ...
Не казвам, че ако сменим схемата, ще започнем да "летим", но някак си ми се струва, че ще видим повечко смисъл и идея в продукцията ни.
Престъпление е, да караш остри крила, като Ел Джем' и Марин, да играят вътрешни халфове ...
А хора като Цунами и Охене, да ти "правят играта".
Съжалявам, ама трябва да видим, че ако не да е гол, то Царят вече започна да се съблича ...
От друга страна, ако бяхме тръгнали да "клатим мача", с човек повече, щеше да е рев до небесата ...
Отделно... Наистина започвам да НЕ разбирам ината на Генчев.
Преди сезона на няколко пъти натърти, че не харесва схемата 3-5-2 и съответните и разновидности, и че, ако "разполага с подходящите футболисти", не би играл така с Левски !
Ами, пич, имаш 3-ма централни, сравнително равностойни, 3 изявени халф-бека, 3-ма "дефанзивни" и един куп офанзивни халфове+нЕколко крила... Е, аджаба, от къде реши, че немаш изпълнители за 4-3-3 / примерно / .. ?
Отделно имаш и 2-ма тарани, които можеш да ротираш ...
Не казвам, че ако сменим схемата, ще започнем да "летим", но някак си ми се струва, че ще видим повечко смисъл и идея в продукцията ни.
Престъпление е, да караш остри крила, като Ел Джем' и Марин, да играят вътрешни халфове ...
А хора като Цунами и Охене, да ти "правят играта".
Съжалявам, ама трябва да видим, че ако не да е гол, то Царят вече започна да се съблича ...