efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45

Мнениеот Вълчан » 11 сеп 2022 18:53

Въпреки всичко това с опрощаването на парите има и друга страна. Та 50 бона са си сума. Трябва наистина да си добър човек да направиш такъв жест. За Славчев само уважение заради тези пари. Та това си е един двустаен апартамент в Царево допреди година.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 сеп 2022 20:13

Съдийството в полза на Микре-София е ужасяващо. В мача със Спартак, Бусато фаулира останал сам на празна врата играч, за което получи само жълт картон. Днес пък Турчев събори сам срещу вратаря, срещу което не получи никакъв картон. Юга подава на нападател на белите, вдига се засада. Играч на Микре спъва бял в наказателното поле, но няма дузпа. И това го видях само от репортажа 2 минути. Представям си какво мощно бутане на микренски цигани е било.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 сеп 2022 23:55

kempesmario написа:Аз лично докато Сираков публично не оттегли подкрепата си михайлов, няма да дам и 1 лев за отбора. ....

Това определено заслужава златен медал в класацията "Какво ли ще си измислим само и само, за да намерим оправдание да не подкрепим Левски". :))))) Смятах, че съм прочел всичко от надпреварата, но не би!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 сеп 2022 15:04

Вълчан написа:Левски ще продължи да редува силни и слаби мачове. Стоилов може и да прави грешки но с тези футболисти той е длъжен да прави експерименти и да търси решение за подобряване на играта при контузии и според противника. Понякога може и да не се получи. Бразилците не са лоши но вече ги разгадават понеже са много еднообразни. Отзад защитата го играе много високомерно нещо. Блажевич го махнаха тъкмо заради такива грешки. Михайлович щеше да върши работа и трябваше да го оставят. Но свършило вече.
Локо си изигра мача добре. Нека да им отдадем заслуженото и на тях.

Да, Левски ще продължи да редува силни и слаби мачове. Къде заради грешките на Стоилов, къде заради грешките на футболистите, къде заради „грешките“ на съдиите.
За мен Андреев трябва да е резерва на Михайлов, а не обратното. Грешка! Преди да ревнете гледайте фактите:
Михайлов 6 мача 1 гол
Андреев 1 мач 3 гола
Драган е по-добър и от Блажевич, и от Петри. Грешка!
Крилата трябваше да са 4, за да са свежи. Не виждам смисъл от нискокачествени бразилци (само защото са бразилци) като в Бг има също толкова бързи и технични момчета. Но могат и да центрират.
Здравко Димитров има някакви 2 гола със синята фланелка, докато Уелтон от 7 мача има цифром и словом 0 гола в първенството.
Марин Петков (главно като резерва) за 6 мача вкара 3 гола, прехваления Роналдо е титуляр в 7 мача и има отбелязан само 1 гол.
Защитниците в началото тръгнаха отлично, НО нещо стана. Какво, не знам, но личи. И тепърва ще проличава. Тук алтернатива няма. Липсват българи от такава класа.
В средата се подвизават прекрасни имена, но с показаното на терена не защитават класата си. Все си мисля, че могат много повече.
Интересно е дали след контузията на единствения, макар и ялов, нападател играта на отбора ще се промени, или ще остане същата.
Но като имам предвид, че отбора е на ръба на финансовото оцеляване аз приел, че всяка победа е празник, а загубата не е изненада.
Лошото е, че повечето играчи не търпят развитие.
Каквото – такова. Ще си ги гледаме и ще си ги подкрепяме. Е, понякога и ще ги ругаем, но футбол без псувня не може.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 12 сеп 2022 15:32

А може би тази загуба идва точно навреме... Преди гоемия мач, за да отрезвеят и да се мобилизират футболистите...
Твърде много се изговори за петте поредни победи, но те бяха спечелени в четири домакински срещи и един в гостуване. И петте срещи - срещу опашкарите - Арда, Ботев /Вр/, Пирин, Хебър и Спартак /Вн/.
Сега е важно да се види дали тази загуба ще мобилизира всички за победа в голямото дерби и мисля, че ще бъде спечелено.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 сеп 2022 19:58

Когато нападението куца, защитата е нормално да греши. Не може да се разчита само на нея, за да се печелят мачовете. Изключително яловите бразилци, както и слаб Бари от началото на сезона, са главни виновници. Не може от толкова много ситуации, ударите да са толкова нелепи. Уелтон и Роналдо сякаш топка не са ритали в живота си. Ритни я силно, пък може и да влезе.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 сеп 2022 21:14

Бари се бори много и тормози всичко което е около него. Стоилов му промени функциите и е трудно да се каже че е чист нападател.
Относно предстоящите 4-5 мача не ми се мисли. Не играят добре и това е.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 сеп 2022 21:25

wilge написа:Да, Левски ще продължи да редува силни и слаби мачове. Къде заради грешките на Стоилов, къде заради грешките на футболистите, къде заради „грешките“ на съдиите.
За мен Андреев трябва да е резерва на Михайлов, а не обратното. Грешка! Преди да ревнете гледайте фактите:
Михайлов 6 мача 1 гол
Андреев 1 мач 3 гола
Крилата трябваше да са 4, за да са свежи. Не виждам смисъл от нискокачествени бразилци (само защото са бразилци) като в Бг има също толкова бързи и технични момчета. Но могат и да центрират.
Здравко Димитров има някакви 2 гола със синята фланелка, докато Уелтон от 7 мача има цифром и словом 0 гола в първенството.
Марин Петков (главно като резерва) за 6 мача вкара 3 гола, прехваления Роналдо е титуляр в 7 мача и има отбелязан само 1 гол.
Защитниците в началото тръгнаха отлично, НО нещо стана. Какво, не знам, но личи. И тепърва ще проличава. Тук алтернатива няма. Липсват българи от такава класа.
В средата се подвизават прекрасни имена, но с показаното на терена не защитават класата си. Все си мисля, че могат много повече.
Интересно е дали след контузията на единствения, макар и ялов, нападател играта на отбора ще се промени, или ще остане същата.
Но като имам предвид, че отбора е на ръба на финансовото оцеляване аз приел, че всяка победа е празник, а загубата не е изненада.
Каквото – такова. Ще си ги гледаме и ще си ги подкрепяме. Е, понякога и ще ги ругаем, но футбол без псувня не може.

Тук не съм напълно съгласен. Малкия пусна голове, но може донякъде да се вини само за първия, но и никой не би играча на Локото, после рикошет и воала. Вторият гол е също след рикошет, т.е. мал шанс, отделно след такава грешка в тази зона, винаги стават бели - грешката е на Краев. Малкия извади топки и пресече атаки, които Михайлов едва ли щеше да направи нещо.

За третия гол, закъсня Галчев, но там НИКОЙ от средната линия не му покри зоната, а той все пак цял мач не се спря и е единственият, който игра с хъс.

При бразилците има очеваден регрес, научиха им мурафетите, някой им размъти главите и пак воала, а Роналдо показваше добри игри поне в контролите. При Цунами, същата работа, няма я стиковката Велтон, която показаха от началото.

Гошо има определен прогрес, играе цял мач и без него сме за никъде, Кръстев има суперстатистика от началото на , но на моменти цикли, все кпак отборът ни е и доста млад.

Барито си е константа, сега ще видим как ще играем без нападач, дано стегнем защитата и да си взимаме мачовете с нещо като 1-0.

Без пари паик добре и толкова , и аз искам вмето Краев Станчо Спирингс и вмето Бари - Робърта ама не става.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 сеп 2022 22:17

Просто трябва да се залага на повече шутове от средно разстояние. Стига с тези центрирания и 100 подавания. Няма кой да вкара.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 сеп 2022 23:27

wilge написа:Да, Левски ще продължи да редува силни и слаби мачове. Къде заради грешките на Стоилов, къде заради грешките на футболистите, къде заради „грешките“ на съдиите.
Михайлов 6 мача 1 гол
Андреев 1 мач 3 гола
Не знам откъде ги вадиш тези статистики и заключения, но Михайлов например ни провали в един от най-важните мачове за сезона. Допусна две абсолютно левашки грешки, които ни костваха страшно много. Само поради това, този тумбак трябваше да е изгонен още след мача с Хамрун. Дано зимата го махнат и намерят друг вратар, за резерва на Андреев. Това момче не трябва да се пипа, а да се окуражава и да му се дава шанс за развитие. Миналият сезон с него спечелихме купата на България. Само подрепа за него!
Много заслепен човек не би видял, че това момче има рефлекс, какъвто Михайлов на тези години може да си мечтае да има, има топки да излиза при центрирания(тумбака седи като залепен на голлинията), излиза да пресича дълги подавания(торбата и това не смее да прави, а когато го направи е неуверен и отбора страда), оправя си играта с крака. Просто му трябва опит, който идва с практика, а с времето и натрупване на увереност и рутина. Не трябва да се пипа това момче, ако е за сметка на Михайлов!

Драган бил по-добър от Петри... като човек, може и да е по-добър(?!?), ама като футболист само бутонките може да му носи и да ги чисти. Петри е по-бърз, по-пробивен, хвърля тъч, сякаш изпълнява ъглов удар, не се колебае да стреля, има по-хубаво центриране...

Марин има страхотен нюх към гола и рязък удар. В това отношение е над всички в отбора. Като крило обаче е гола вода. Роналдо на мач преодолява по 10-а пъти противници, а Марин често се лута и губи топката.

Защитата страда, защото Сонко е неубедителен(поради една или друга причина), а от онзи ден е и извън строя за месец... Той ни държи защитата и е барометър за играта на отбора в тази фаза на играта.
На мен лично ми направи впечатление, че сякаш играем по-добре с 4-ма отзад, като тези 4-ма са Петри, Сонко, Хосе и Цунами. Дано в средата на месец Октомври се върнем към тези в отбрана?!

В средата на терена страдаме към момента, заради цигането. Седне ли то на пейката, остротата в атаките ще се повиши. То се мисли за нек'ъф мно'о голем футболист, но поне за момента не е станал такъв(ако изобщо стане), а още доста има да учи и показва, като игра и скорост на обработване на топката. Погледът му върху играта и най-вече пасовете са му ахилесовата пета. Но пък центрира добре, което не може да му се отрече!
Последна промяна от rane на 14 сеп 2022 04:53, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”