mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
Я пак?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
metodito написа:mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
Я пак?
mikata написа:metodito написа:mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
Я пак?
Срещу силните отбори няма един силен изигран мач,срещу Недялков изглеждаше смешен
modor написа:Стаси не знае каква заплата получава Робърта. Ама тука даже и цифри се вадят
modor написа:Стаси не знае каква заплата получава Робърта. Ама тука даже и цифри се вадят
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
Я пак?
Sstefanov написа:metodito написа:mikata написа:Иванов едва ли ще го вземат Разград слаб е е за тях.
Я пак?
Стасито винаги е бил трагичен. Какво толкова му се кефиш, няма физика, няма психика. 1 на 1 не може да мине нито 1 играч. Няма скорост, няма и техника. Да не говорим за ударите му, все едно я рита някакво бебе. И стига с това, че е млад. Той до сега, като не е станал нормален играч, никога няма да стане. Нивото му е за Б група !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта