Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
Ботев показаха нормалната си игра - бягане, ръгане, пресиране, много нарушения. Основният ни проблем в мача бяха Чинков и помощници. Между другото гола на Ботев бе от засада. Положението го има на няколко места в нета. Същият страничен ни спря първото полувреме две атаки с несъществуващи засади.

- damyanov1963
Абе много се говори за съдийството в България и в Европа, че видите ли в България ни подкрепяли, за това се излагаме в ЕКТ. Ами да, в Европа ни показват ч. картони, без дори наш играч да е докоснал противников - Бардон с/у Шалке, Миланов с/у Ларнака...
Ако и у нас се свиреше по европейските критерий, Ботев колко ч. картона трябваше да отнесе вчера, А ВМЕСТО ТОВА, треньора им реве за някакъв корнер?

Ако и у нас се свиреше по европейските критерий, Ботев колко ч. картона трябваше да отнесе вчера, А ВМЕСТО ТОВА, треньора им реве за някакъв корнер?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
						https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
mikata написа:choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!
А за втория жълт картон на Михайлов нищо не казваш,колко нарушения трябва да направи Гаджев за да му дадат картон?
Да и тук си прав.Можеше да го изгони.А гаджев си е потрнциален червен картон всеки мач,този път го пожалиха.Но все пак сега като х
гледах повторение,имаше много нарушения,които бяха много леки,а такива на Левски срещу Ботев не се даваха.Това изнерви допълнително футболистите.Паулиньо направи и той някакви нарушения,кото съдията не видя.А Лясков си е пълно недоразумение.
					Последна промяна от choko77 на 29 сеп 2019 10:52, променено общо 1 път.

Чинков си го беше страх да изгони играч на Ботев Враца. Иначе имаше причина в поне 3-4 ситуации да покаже втори жълт и поне в 1-2 директен червен. Но както винаги някои хора се опитват да извъртат нещата и видиш ли заради недаден корнер за Враца бил ни помогнал.  

R.I.P. 
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
						ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
blue avalanche написа:choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!
Я, че то излиза, че Ботев Вр били един скрит Левски?

Другата половина чорбари ли са? Или се разпределят между Тирето, Л-ц и т.н.?
Всеки футболист симпатизира на някои отбор.Просто споменах левскарите в Ботев.
choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!
Само Левски , имам приятели от Враца левскари като теб и фенове разбира се на Ботев , заради тях сте ми много симпатични от край време !
Дано да си "стегнете" отбора ! Това "ренде" Гаджев , трябва да му се дава ч.к. още от съблекалнята .
Пиши от време на време как се представя Дидо при вас .
п.п. Ако познаваш Даскалови , много поздрави от Младост

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- 
									На линияmetodito
- Контакти:
Победа от изключителна важност предвид следващия ни мач. А врачани са стойностен съперник и им прави чест, че в големи части от мача се опитаха да играят футбол. Добре ръководен мач и сладка победа.
MVP - Нашименто. Хоуг!

MVP - Нашименто. Хоуг!
Kotooshu написа:choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!
Само Левски , имам приятели от Враца левскари като теб и фенове разбира се на Ботев , заради тях сте ми много симпатични от край време !
Дано да си "стегнете" отбора ! Това "ренде" Гаджев , трябва да му се дава ч.к. още от съблекалнята .
Пиши от време на време как се представя Дидо при вас .
п.п. Ако познаваш Даскалови , много поздрави от Младост
Дидо е добро момче,левскарче си е но се раздава на макс в Ботев.Не му позволиха вчера да играе,иначе си е твърд титуляр.
П.с.За Георги Даскалов ли става въпрос.т.н.Жоро Павето?
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
Робърта вече си бележи по инерция, а второто имаше още 1-2 положения. Паулиньо въпреки слабичкия мач вкара гол и направи асистенция. Като цяло в атака бяхме добре и трябваше да бъде тройка още преди да ни вкарат. Съдията тотално осра мача. Страшен некадърник. Дано нямаме контузени след тия балтии.. И последно нещо, което просто няма как да не го напиша с главния букви.
РЕЙШ ЗА 20 МИН. ИГРА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РАЙНОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СИ 5 МАЧА !!! СУПЕР ВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЙШ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КОМПОНЕНТ ОТ ИГРАТА, А РАЙНОВ ДА СЕ МАХА ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НЕМОЖАЧ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!! ВЪН БЕ, НЕЩАСТНИК !!!

Робърта вече си бележи по инерция, а второто имаше още 1-2 положения. Паулиньо въпреки слабичкия мач вкара гол и направи асистенция. Като цяло в атака бяхме добре и трябваше да бъде тройка още преди да ни вкарат. Съдията тотално осра мача. Страшен некадърник. Дано нямаме контузени след тия балтии.. И последно нещо, което просто няма как да не го напиша с главния букви.
РЕЙШ ЗА 20 МИН. ИГРА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РАЙНОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СИ 5 МАЧА !!! СУПЕР ВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЙШ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КОМПОНЕНТ ОТ ИГРАТА, А РАЙНОВ ДА СЕ МАХА ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НЕМОЖАЧ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!! ВЪН БЕ, НЕЩАСТНИК !!!
					Последна промяна от sinqkrepost1914 на 29 сеп 2019 12:52, променено общо 1 път.

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard