ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот trokadero_ » 22 май 2019 08:11

Страхотен мач за ЦСКА . С Божията помощ титлата ще е в София !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 май 2019 08:30

Air_Smuggler_FU написа:Последните няколко мача в първата шестица ми изглеждат безмислени, или уговорени, уредени, наредени, скроени и прочее... :lol:
По принцип уговорката беше - титла за Разград, купа за тирето, ама Ботев объркаха нещо...

Първо беше мача на тирето с луноходец - Х, хем ония да станат шампиони, хем Левски да няма възможност да измести тирето от 2-рото място. Полягването на Берое оня ден и то се знаеше. Това на Ботев - също.

Има ли някой сериозно да мисли, че последния мач Лудогорещ ще загуби точки ? Всичко е хвърляне на прах в очите на червените фенове. Щото в Европа, ГГ пак ще трябва да обяснява на всеослушание, защо емблемата все още не е платена, и че "това" ЦСКА няма нищо общо с "онова" ЦСКА, а е просто преименуван Литекс. А червения фен не иска да чува това, те искат да са великани... :lol:

Миналата година съда в Лозана вдигна ръце от селските БГ номерца и нареди на БФС да определи кои всъщност са ЦСКА-София : Преименуван Литекс или наследник на фалиралото ЦСКА. БФС няма да каже нищо по въпроса, никога и при никакви обстоятелства, те ще мълчат до края на света. Защото и двата отговора са кофти за ГГ...

А пък не ми се мисли, като влезе и 1948, тогава какво ще става. Очертава се ново припознаване.

Берое ни полегнали казваш, а снощи вие не полегнахте ли? Май и вие сте в схемата. Аз залагах, че Божи86 ще вкара на баджанак си, но Костов за пореден път се доказа като голмайстор. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 май 2019 08:44

kempesmario написа:То и при нас Перуци му бият от 50м. , а той даже не помръдна, като през това време имаше време и 1 кафе да изпие. Седеше като препариран на голлинията.

Гошо Петков е 40+ милф и е с класи над вашия бидон.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 22 май 2019 09:19

Винаги ме е било яд и съм се срамувал като гледам мачовете на Берое срещу ЦСКА - СОФИЯ ( София ) след като Томаш пое Берое , но след като гледах второто полувреме на вчерашния им мач с Левски ми олекна . Нашите мачове срещу преместилия се София отбор от Етрополе изглеждат далеч по истински от това ( уж ) столично дерби .

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 май 2019 09:37

baltimore написа:
kempesmario написа:То и при нас Перуци му бият от 50м. , а той даже не помръдна, като през това време имаше време и 1 кафе да изпие. Седеше като препариран на голлинията.

Гошо Петков е 40+ милф и е с класи над вашия бидон.

Специално за Михайлов ще кажа, че е дебел и тромав вратар.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 май 2019 09:38

trokadero_ написа:Страхотен мач за ЦСКА . С Божията помощ титлата ще е в София !

Реал и Барса в едно бяха направо, кво приказваш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 май 2019 09:42

По принцип ме е яд, когато паднем от фк микре, защото са гнусни селяци. Тоя път някак си не ми пука.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 май 2019 09:46

''Страхотен мач'' са направили . :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 22 май 2019 09:53

Player написа:Малшанс.

Аа няма малшанс в този двубой. Това само някой тотално непознат със спецификата на дербито може да се изпусне така.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 май 2019 10:05

1914.1902 написа:''Страхотен мач'' са направили . :lol: :lol: :lol:

Направо останахме без дъх 8-) С години ще се говори за този невероятен спектакъл!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”