Ozzimozzi написа:Sisi 1914 написа:Лудогорец се страхуват от нас, щом искат преди мача ДНК.
Какво са поискали от Лудогорец?!
ДНК на наши футболисти, за да ги клонират.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ozzimozzi написа:Sisi 1914 написа:Лудогорец се страхуват от нас, щом искат преди мача ДНК.
Serafim написа:Ozzimozzi написа:Sisi 1914 написа:Лудогорец се страхуват от нас, щом искат преди мача ДНК.
drvasko98 написа:Ще се играе, но дано осигурят достатъчно топки, да не го прекратят. Прогноза 0-0. Ако някоъ сбърка яко и си вкара автогол може и гол да падне дори
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
miro_rz написа:Време е да си честитим футболният празник !
Нека да няма коментари относно съдията и човека си свърши работата . Играл съм го Х и гол/гол дано се изкарат и малко пари !
Serafim написа:miro_rz написа:Време е да си честитим футболният празник !
Нека да няма коментари относно съдията и човека си свърши работата . Играл съм го Х и гол/гол дано се изкарат и малко пари !
И аз си мисля така - 1:1.
Serafim написа:Ozzimozzi написа:Sisi 1914 написа:Лудогорец се страхуват от нас, щом искат преди мача ДНК.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, ElCochino, Google [Bot] и 27 госта