TristaNNN написа:Имам чувстото, че не гледам мач Ботев - Левски, срещата е Ботев - Габриел Обертан.
Обертан е най-добрият, но това не означава, че другите не се стараят значително повече от предни мачове. Вижда се ясно натискане и желание за победа.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Имам чувстото, че не гледам мач Ботев - Левски, срещата е Ботев - Габриел Обертан.

icemanbg33 написа:TristaNNN написа:Имам чувстото, че не гледам мач Ботев - Левски, срещата е Ботев - Габриел Обертан.
Обертан е най-добрият, но това не означава, че другите не се стараят значително повече от предни мачове. Вижда се ясно натискане и желание за победа.
icemanbg33 написа:TristaNNN написа:Имам чувстото, че не гледам мач Ботев - Левски, срещата е Ботев - Габриел Обертан.
limon написа:icemanbg33 написа:TristaNNN написа:Имам чувстото, че не гледам мач Ботев - Левски, срещата е Ботев - Габриел Обертан.
Какво натискане. То ние сме си евнуси натискането няма да помогне
vvessel написа:Тоя Гомез голям охлюв. Докато се начуди на кой да пусне...

PFC Litex написа:vvessel написа:Тоя Гомез голям охлюв. Докато се начуди на кой да пусне...
Тя топката се подава на играчи, които я искат и се движат, а не да седят статични и да гледат мача от близо.
Второ правилно решение на Роси, да извади Вутов.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, Cooler, mrw8, rhaegar, ugly bug, W84me и 18 госта