ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /
Пичове само ментета сте събрали на които плащате луди пари.Треньора ви ако изобщо може по неволя да го нарочим за такъв пък е още по-слаб.Дето си вика гола вода сте.Половин футболист дори нямате.
След 0-2 всичко е ясно. Дузпи какво ли не еееее!! Доиграва се мача.
KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма
Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
kempesmario написа:буш е пълен некадърник. Оставка на роси искам моментално.
в момента съм убеден че който и физкултурник да се докара ще се справи по-добре от дядото.
LEVSKI_FOREVER
KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Няма да коментирам как марулите скачат всеки път на Левски на кило кръв, а пред силните на деня- Лудогорец и Цска никакви ги няма
С Роси ментето за купата ни очакват две загуби, а ти какво си мислиш не те знам. Да не си и ти като ония синчец... дето все вика, че най-важните мачове са за купата, а всичко останало е тренировка. Ще ви видя и след мачовете за купата като отпаднем какво ще говорите тогава тия които защитавате жабаря дето и в серия Д не го искат.
-
Това ли е новото успокоение? Че ще играем два мача в Европа, ако изобщо стигнем да играем там?
Чудя се ако счупим рекорда на Чичовото от преди няколко години при Покойника в десетина мача да не вкараме гол още ли ще има хора които да искат време и търпение?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Аз говоря от есента, че Цветкович е един смешник, който е много далеч от истината. Днес Педро го направи, както го прави всяко читаво крило. Аз вярвам на Синчеца, така че съм оптимист за представянето на отбора в ЕКТ. С Роси ще достигнем до групите на Лига Европа, където е голямата пара.
Такива грешни стъпки са част от процеса по "прохождането"

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
W84me написа:KidPokerSTZ написа:Не знам какво толкова се тюхкате за мачове без никакво значение- Левски ще играе в Европа на 120%- до края на шампионата имаме 2/3 мача и подготовката трябва да е насочена към тях и да пестим сили за тях- това разбира се са мачовете за купата.
Как така на 120% ще играе в Европа? Ако останем трети, а Ботев или Славия вземат Купата - играем бараж. Ако Берое ни изпревари - играем дядовия.
Берое няма да ни изпреварят по простата причина, че те са отсега с 0 точки срещу разград и Цска. Не съм за изчакване до припадък към Роси. Ако не спечелим купата, за мен той трябва да е пътник след края на сезона

bilyaletdinov написа:Аз говоря от есента, че Цветкович е един смешник, който е много далеч от истината. Днес Педро го направи, както го прави всяко читаво крило. Аз вярвам на Синчеца, така че съм оптимист за представянето на отбора в ЕКТ. С Роси ще достигнем до групите на Лига Европа, където е голямата пара.
Много си заблуден. С Пророка от Римини най-много да завършим на 5 място в класирането и отпадаме от Микре с две загуби.
bilyaletdinov написа:Аз говоря от есента, че Цветкович е един смешник, който е много далеч от истината. Днес Педро го направи, както го прави всяко читаво крило. Аз вярвам на Синчеца, така че съм оптимист за представянето на отбора в ЕКТ. С Роси ще достигнем до групите на Лига Европа, където е голямата пара.
човече кажи ми че се щегуваш,моля те.
LEVSKI_FOREVER