ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Ботев (Пловдив) /Нд, 18.02, 17:30ч/
ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ . Нито един удар за цяло първо полувреме. 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
trokadero_ написа:Цяло полувреме Ботев диктуваше правилата и можеха да вкарат гол.
Никаква игра от Левски - в атака с Костов и Вутов никога няма да ви се получи. Делио Роси не знам какъв тактик е.....
Иначе и агитката на Ботев през първото полувреме е по-добра![]()
А ти си тъп и ти миришат краката!!!
Относно мача смело мога да твърдя,че Левски играе много посредствено.Божката Митрев никога ама никога не ми е харесвал.Едно "дзипане" напред и каквото стане. Левски се кюска и играе мнооооого ялово и ако не се промени нещо и не станем ли три пъти по-агресивни,няма абсолютно никакви шансове да вкараме гол. Делио Роси явно не може да практикува атакуващ футбол.Той е свикнал с отбори да го бият и ако бие на контра да се провъзгласи за новооткривател.Практикуваме изключително бавен и муден футбол без никаква агресия.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
trokadero_ написа:Цяло полувреме Ботев диктуваше правилата и можеха да вкарат гол.
Никаква игра от Левски - в атака с Костов и Вутов никога няма да ви се получи. Делио Роси не знам какъв тактик е.....
Личи си чий фен си. Мача е доста равностоен и Ботев с тая игра може само да си диктуват завещанието, защото второто полувреме Левски традиционно играе по-добре и ще им зашие поне 2. Това минава задължително през смяна на Гомез, евентуално и Кабрал.
Прогноза 2:0
trokadero_ написа:Jack the Ripper написа:terata написа:trokadero_ написа:Цяло полувреме Ботев диктуваше правилата и можеха да вкарат гол.
Ивчо черноморец пак изпъква с тъпо мнениеДиктували правилата
След 15-тата минута не излизат от своята половина ама диктуват ли диктуват
Викаш ние ги мачкахме тотално 45 мин.
Говоря напълно обективно , но ти си мислиш , че се заяждам . Явно не гледаш този мач.
Кое му е обективното бе припознавач? Кво диктуват кат не излизат от своето поле и кат видят топка ритат в тъч? Аре глей си Черноморец, Литекс, ЦСКА или там на който отбор си фен, че им загубих бройката вече и не ръси акъл там където не ти е работа.
- popokutepetel
- Контакти:
onegavon написа:Тоя мач счупи рекорда по тъчове в Европа за уикенда.
От играта съм много доволен за момента, грозна и ялова което е супер за нас.
Странно пък вас кво ви грее като играете за здраве?

- Santiago Munezz
- Контакти:
Трагикомично полувреме на Дельовата дружина.Тоя ще се окаже по-голямо менте и от Жадното.Как футболисти като Гомез,Вутов и Костов са в Левски,че и титуляри?На тримата даже и във В група ще им е трудно... Не сме мръднали и сантиметър от есента,даже напротив.Явно мъките в контролите срещу аматьорските отборчета не са били случайни!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Победата може да се изкове по един единствен начин АГРЕСИЯ И АГРЕСИЯ И АГРЕСИЯ.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- trokadero_
- Контакти:
terata написа:trokadero_ написа:Jack the Ripper написа:terata написа:trokadero_ написа:Цяло полувреме Ботев диктуваше правилата и можеха да вкарат гол.
Ивчо черноморец пак изпъква с тъпо мнениеДиктували правилата
След 15-тата минута не излизат от своята половина ама диктуват ли диктуват
Викаш ние ги мачкахме тотално 45 мин.
Говоря напълно обективно , но ти си мислиш , че се заяждам . Явно не гледаш този мач.
Кое му е обективното бе припознавач? Кво диктуват кат не излизат от своето поле и кат видят топка ритат в тъч? Аре глей си Черноморец, Литекс, ЦСКА или там на който отбор си фен, че им загубих бройката вече и не ръси акъл там където не ти е работа.
Каквото си искам ще гледам . Ти не можеш да ми кажеш

- Jack the Ripper
- Контакти:
mimi29 написа:ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ . Нито един удар за цяло първо полувреме.
Е нали Дельо ги учи да играят футбол. Поне така казват половината от пишещите в този форум.

- trokadero_
- Контакти:
vvessel написа:trokadero_ написа:Цяло полувреме Ботев диктуваше правилата и можеха да вкарат гол.
Личи си чий фен си. Мача е доста равностоен и Ботев с тая игра може само да си диктуват завещанието, защото второто полувреме Левски традиционно играе по-добре и ще им зашие поне 2. Това минава задължително през смяна на Гомез, евентуално и Кабрал.
Прогноза 2:0
Ами да . Всеки може да изкаже мнение независимо на кой отбор е фен