Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 14:14

mikichan написа:ВАЖНО !!!

Надявам се повече хора да ми прочетат поста, най-вече такива, които останаха без билети.

Има доста солидна бройка блокирани билети за неподновени карти, доста голям брой в горните редове на А.

Малумното ни ръководство е решило да ги пуска в свободна продажба в ден на мача от 17:00. Така, че отивайте в четвъртък до касите, би трябвало да има.

Странно е как почти никъде не се казва това, само се пише как се препълнил стадиона и свършили билетите, и хората се отказват... Поне според мен тези места, трябваше още утре да се пуснат, а не да се чака последния момент...

Човек, защо ги обвиняваш незаслужено? До четвъртък тече срока за подновяване на картите, как да ги пуснат тези билети по-рано? Ако дойдат хората с картите и си ги подновят, къде ще сядат - по двама на място ли?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 юли 2016 14:14

Май не съм давал прогноза за мача ... ;)
Ще е грехота Левски да не отсрани тези скиори ....
Все пак съм оптимист .... голов Х :o :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2016 14:15

Отново съм оптимист и отново прогнозирам минимална победа с 1-0 за любимия Левски. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2016 14:15

Red_Neck написа:Май не съм давал прогноза за мача ... ;)

Ако те са скиори, вие сте аматьори, ама то не е лъжа :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юли 2016 14:16

t0bl3ro_bg написа:
Сашо написа:Защо не ангажират "В. Левски" за такива важни мачове... да се напълни с една сериозна цифра поне. :roll:

Защото няма да се напълни целия, а и после трябва да се плаща наем, а сега тези пари отиват за избиване на А сектор

Наема на националния е сериозен като сума, да не говорим че трябва да е поне за два дена - длъжни сме да осигурим тренировка на гостуващия отбор на стадиона където ще се проведе официалната среща.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 юли 2016 14:33

ММ1914 написа:

Надявам се повече хора да ми прочетат поста, най-вече такива, които останаха без билети.

Има доста солидна бройка блокирани билети за неподновени карти, доста голям брой в горните редове на А.

Малумното ни ръководство е решило да ги пуска в свободна продажба в ден на мача от 17:00. Така, че отивайте в четвъртък до касите, би трябвало да има.

Странно е как почти никъде не се казва това, само се пише как се препълнил стадиона и свършили билетите, и хората се отказват... Поне според мен тези места, трябваше още утре да се пуснат, а не да се чака последния момент...

Човек, защо ги обвиняваш незаслужено? До четвъртък тече срока за подновяване на картите, как да ги пуснат тези билети по-рано? Ако дойдат хората с картите и си ги подновят, къде ще сядат - по двама на място ли?

Незаслужено? Много на място си е коментарът на колегата. Пълни идиоти ръководят клуба ни. Как може да не оправят крайните блокове на В за този мач? Имаха повече от достатъчно време, но не очаквали, че стадионът ще се напълни... Идиоти!

А толкова ли е трудно да обявят бройките на местата, блокирни за абонаментни карти? И тази бройка да се обнови примерно в сряда вечерта, за да хората да знаят, че могат да си вземат билети в деня на мача.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2016 14:35

И друго има- хората които не са от София, какво? Да отидат до касите и да си чакат ли?
Обръщаме внимание, че в тази бройка не влиза заделеното ограничено количество за хората желаещи да подновят абонаментните си карти. Сезонните билети ще се издават до 17:00 часа в деня на мача и ако останат незаети места ще бъдат пуснати билети в свободна продажба на касите на улица "Тодорини кукли" 47. Продажбата при налични места ще протече между 17:00 и 20:00 часа.

И може ли се чисто нови седалки да сложиш в Сектор Б? А, бе, малоумни ли са?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 юли 2016 14:35

tmanolov написа:
W84me написа:ОЩЕ НЯМА ПОТВЪРЖДЕНИЕ! :oops: :oops: :oops:

Имаш транзакционен номер за потвърждение на поръчката (6 цифрички), звъниш им на телефона:

а се свържете с отдел продажби на телефон 02/953 03 11, 00359886601539 или имейл: office1@ticketpro.bg

И питаша какво става - според мен са претоварени с поръчки, но не пречи да се попита :P

Обадих се, всички заявки се обработват РЪЧНО! ШУТ МИ БЕТЪР!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 юли 2016 14:39

ralka_levskarka написа:
Red_Neck написа:Май не съм давал прогноза за мача ... ;)

Ако те са скиори, вие сте аматьори, ама то не е лъжа :roll:

.... ми скиори са, ами ..... не виде ли, че в първия мач половина бяха забравили да си свалят ски обувките? ;)
....а, нас ни остави ... ние сме само скромен, настоящ ностел на купата, ... която "по принцип" е синя ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

mikichan
Контакти:

Мнениеот mikichan » 19 юли 2016 14:43

ММ1914 написа:

Защото масово няма да ги подновят, повечето са места от онзи пакет за 4-те мача. Защото освен в сайта ни, никъде другаде не се споменава подробност, като това, че ще има билети в четвъртък след 17:00. Най-правилното нещо беше след като днес са свършили всички билети, утре пускат запазените за свободна продажба и който иска да си подновява картата, след мача. Не може да се разчита, че абсолютно всички ще подновят и заради това накрая пак да има 700-800 места празни и подобна излагация като с Разград.

Навсякъде се пише и говорили как свършили билети, "КРАЙ", "ТОВА БЕШЕ" и като ги пуснат след 17:00 в четвърътък, дали ще се изкупят според теб, като половината народ няма да знае за това нещо ?

Ето и линк за ралка, че питаше https://levski.bg/news/details/175444

Върни се в “Левски”