Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот Player » 13 май 2016 18:18

metodito написа:
fiesta написа:Стоев не можа да издържи, че освен, че продадоха мача срещу Локо Пд, част от крадците-директори, в лицето на Иво Тонев, го и обвиниха за загубата.

А Гонзо мълчи, защото го е страх, че обади ли се, ще е следващия.

Този клуб, с тези крадци, които го управляват, само надолу ще върви, от сега нататък.

Би ли ми посочил мач, в който сме играли с Прохазка на бека и сме били? Така че, ако някой е продал мача... помисли кой е. Лично за мен е абсурдно това с продаването. Виж саботаж... :roll:

Това с Прохазка на бека ще се помни дълго. Всички виждат че не става за там и дори тук се изписаха стотици мнения, че не трябва да е там и той срещу Лудогорец го забива точно там и гол още в първата им атака точно заради него... Това случайно не е!

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 13 май 2016 18:19

metodito написа:
fiesta написа:Стоев не можа да издържи, че освен, че продадоха мача срещу Локо Пд, част от крадците-директори, в лицето на Иво Тонев, го и обвиниха за загубата.

А Гонзо мълчи, защото го е страх, че обади ли се, ще е следващия.

Този клуб, с тези крадци, които го управляват, само надолу ще върви, от сега нататък.

Би ли ми посочил мач, в който сме играли с Прохазка на бека и сме били? Така че, ако някой е продал мача... помисли кой е. Лично за мен е абсурдно това с продаването.

В тази история не става въпрос за спортно-технически качества, а за управленско предателство. Така че си бай за Прохазка. Още веднъж показваш колко си неадекватен!

Така че, който и да дойде, Тонев все ще е над него, и ще продава мачове, когато има нужда от пари!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2016 18:20

Аз пък не съжалявам за уволнението на Стоев и няма да мрънкам и рева като някои колеги тук. Според мен той сам спомогна за уволнението си макар да класира отбор в Европа.
Яд ме е, че не го оставиха да изкара евротурнирите и тогава да решават какво ще става с него. Това си го беше заслужил. Другото, за което ме хвана яд е женското извъртане на "мъжкаря" Гонзо. Сам каза, че тръгне ли си Стоев той ще го последва, а се извъртя мазно, че не е казал това. Имал друго предвид бла бла бла...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 май 2016 18:22

balef написа:Гонзо ти мъж ли си ?
Обеща и каза категорично че ако се махне Стоев и ти си тръгваш !?

Не, той не е мъж, а ........ "мъжкар"! ;)
По-голям паляк от Тонев излезе .....
Онзи УЖ щеше да си ходи с Насо след стрийптиза на Петев, ..... после остана "да довърши сектора" ... а каква стана тя?
В момента го дава "съсобственик" .... От къде пари да издържаш Левски, бе Иво? ...... Цирк!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 13 май 2016 18:22

Къв е тоя Иво Тонов и там другите смешници бе? Прости тъпи мутри, без грам мозък в главата. Има ли 1 час нормална работа в трудовата си книжка, като "бизнесмен" създал ли е изобщо нещо тоя?

Работата на Стойчо Стоев ми се понрави, играта определено се подобри, през голяма част от времето Левски показваше добър футбол и желание за игра. Именно тва желание го нямаше преди.

Когато смешници, като Тонев и там другите марионетки, които са управници изкарат бюджета на Лудогорец и докарат класни играчи, каквито са на Лудогорец играчите, тогава могат да уволняват треньори, че не са станали първи.

Сега ще ми домъкнат некое сръбско менте и всичко си продължава по старому. Абсурдна зимна селекция, за да се перат мутренските пари, докараха се некви негра, които бог знае защо дойдоха, 100% не са искани от Стоев. Кур за Иво Тонев и като цяло за футбола в България.

За тоя клуб няма надежда.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 май 2016 18:23

THE G.A.M.E написа:

soilwork написа:
Тоя е като чичо Митко.....винаги готов и свободен. И сега как ще играе Левски :?:

Е, ами като Реал М. Байерн М. и Барса, взети заедно ! :lol:

Не си ли следил "синият" форум в последните дни, имаше редица мнения, че единствено и само Стойчно Стоев е пречката, Левски да не размазва противниците с 5-6 гола и да е Шампион пред Лудогорец с 20 т. преднина. :mrgreen:
Почти беше ясно че до понеделник няма как да дойде друг треньор,освен ако не е вечно безработен или пенсионер ;)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2016 18:28

THE G.A.M.E написа:

soilwork написа:
Тоя е като чичо Митко.....винаги готов и свободен. И сега как ще играе Левски :?:

Е, ами като Реал М. Байерн М. и Барса, взети заедно ! :lol:

Не си ли следил "синият" форум в последните дни, имаше редица мнения, че единствено и само Стойчно Стоев е пречката, Левски да не размазва противниците с 5-6 гола и да е Шампион пред Лудогорец с 20 т. преднина. :mrgreen:

Май ти беше този дето винаги говори и дава за пример Байерн, Реал и Барса. Дори сега продължаваш. Аз не съм чел подобно мнение, че при друг треньор ще играем като тези отбори и ще водим на Лудогорец с 20т. Айде само да не си измисляме и да лъжем... :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 май 2016 18:30

LSFC 1914 написа:Страхливеца Стоев си замина най-накрая. Сега остава и Гонзо да го последва. Време е Наско Сираков да се завърне.

Кой да се завърне? Раев ли? Онзи, който смуче топките на микренското джудже? Онзи, чийто крак нямаше да стъпи на Герена? Че на Гонзо му е време да си върви - на всичко ни е ясно, но продажника Раев няма място в радиус от километри около Герена.

korteneca написа:Аз пък не съжалявам за уволнението на Стоев и няма да мрънкам и рева като някои колеги тук..

Колега, не разбираш. Ние не ревем за Стойчо - и по-големи имена от него са си тръгвали от клуба. Ревем, защото Левски е на прага на това да се превърне във всичко, което мразим. Идеята зад този отбор бива последователно погазвана и поругавана в продължение на няколко години вече. Време е истинските отговорници за това, да си понесат последствията, а не да си бършат ръцете със Стоев.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 май 2016 18:33

futbolqga написа:
LSFC 1914 написа:Страхливеца Стоев си замина най-накрая. Сега остава и Гонзо да го последва. Време е Наско Сираков да се завърне.

Кой да се завърне? Раев ли? Онзи, който смуче топките на микренското джудже? Онзи, чийто крак нямаше да стъпи на Герена? Че на Гонзо му е време да си върви - на всичко ни е ясно, но продажника Раев няма място в радиус от километри около Герена.

Само да те попитам едно нещо. Я ми кажи при кой за последно имахме успехи ? Можеш ли да се досетиш ? :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2016 18:34

korteneca написа:Май ти беше този дето винаги говори и дава за пример Байерн, Реал и Барса. Дори сега продължаваш. Аз не съм чел подобно мнение, че при друг треньор ще играем като тези отбори и ще водим на Лудогорец с 20т. Айде само да не си измисляме и да лъжем... :oops:

Правилно, никой не ги е споменавал тези отбори, но идеята Ви, е именно такава, че С.С. не става, а с настоящите играчи Левски трябвало да мачка и да е пред Лудогорец.
Така че, не се хващай за сламка.

Аз също ще изисквам от новият треньор Левски да бие с повече от 3-4 гола, да имаме по 10 чисти положения на мач и да отправяме по 30 удара.
Ако нема подобно нещо, ще има яко плюнки от моя страна, по новият треньор. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”