Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Аз не мога да разбера защо все някой наш "брат" ще показва някаква милост към абсолютно некадърното управление на отбора в спортен аспект?! Това го казвам с най-добри чувства, без да искам да нагрубявам някой... Но при положение, че в 98% от трансферите в клуба са тотален провал, би трябвало да бъдем максимално критични и остри в оценките си. Карнер бил качествен играч...
Може- в клуба на инвалида и сред хората със специфични потребности... Тоя, ако кара лека кола трябва да си сложи на таблото отпред синия пропуск за инвалид, с който да може да спира на всякъде... Нищо не става от този... Ми Белаид?! Някои бяха започнали да го изкарват едва ли не величина сред защитниците... Тоя е толкова зле, че само като си махне мазната рязана муцуна от Левски и ще се напия до безсъзнание... Пълна пародия на играчи са и Орачев, Краев, Ради Цонев, Мисяк... Нищо не става от тях... Били млади... Глупости на търкалета... Ако някой си мисли, че с тези "хилки" ще играем в Европа- значи е баси наивника... Чувам, че Божката щели да го взимат някъде по Европата... Предполагам ще е в някой лагер за слаботелесни и недъгави анорексици... В отбора имаме един-единствен качествен играч- и това е Йоргачевич. И като стойка- физика, и като поведение, манталитет, умения...Но, момчето вече влиза в годинки и ще му бъде все по-трудно да държи форма ... Хич не съм обнадежден за предстоящия полусезон- нито селекцията ще е качествена, нито отбора ще заиграе по- добре... Не разбрах само- този Перота- ще идва ли при нас да води кондиционната подготовка на отбора или Ясенчо ще продължи да търка кълки покрай момчетата?!... Поне да дойде някой да ги научи тези Убавци да тичат като хората... Щото, друго май няма да видим в скоро време... 
santiliana написа:Аз не мога да разбера защо все някой наш "брат" ще показва някаква милост към абсолютно некадърното управление на отбора в спортен аспект?! Това го казвам с най-добри чувства, без да искам да нагрубявам някой... Но при положение, че в 98% от трансферите в клуба са тотален провал, би трябвало да бъдем максимално критични и остри в оценките си. Карнер бил качествен играч...Може- в клуба на инвалида и сред хората със специфични потребности... Тоя, ако кара лека кола трябва да си сложи на таблото отпред синия пропуск за инвалид, с който да може да спира на всякъде... Нищо не става от този... Ми Белаид?! Някои бяха започнали да го изкарват едва ли не величина сред защитниците... Тоя е толкова зле, че само като си махне мазната рязана муцуна от Левски и ще се напия до безсъзнание... Пълна пародия на играчи са и Орачев, Краев, Ради Цонев, Мисяк... Нищо не става от тях... Били млади... Глупости на търкалета... Ако някой си мисли, че с тези "хилки" ще играем в Европа- значи е баси наивника... Чувам, че Божката щели да го взимат някъде по Европата... Предполагам ще е в някой лагер за слаботелесни и недъгави анорексици... В отбора имаме един-единствен качествен играч- и това е Йоргачевич. И като стойка- физика, и като поведение, манталитет, умения...Но, момчето вече влиза в годинки и ще му бъде все по-трудно да държи форма ... Хич не съм обнадежден за предстоящия полусезон- нито селекцията ще е качествена, нито отбора ще заиграе по- добре... Не разбрах само- този Перота- ще идва ли при нас да води кондиционната подготовка на отбора или Ясенчо ще продължи да търка кълки покрай момчетата?!... Поне да дойде някой да ги научи тези Убавци да тичат като хората... Щото, друго май няма да видим в скоро време...
На прав път си, само трябваше да кажеш, че футболът преди всичко си е лека атлетика. Кристияно Роналдо беше казал да се въртят педалите. Явно го прави и му личи като се затича. Физическата подготовка като тичане на пътеки, защото пазят коленните връзки, велоергометри и кростренажори трябва да са им задължителни на футболистите. Като добавят и малко силови тренировки за мускулна маса от кръста нагоре и са почти готови. А работата с топката е най-лесната и забавна част. На Левски му трябва един строг фитнес инструктор и нещата ще си дойдат на мястото.
Кишада за българското първенство не е никак лош, но не вярвам, че Лудогорец ще го пуснат точно при нас. Стоев го познава отлично, не малко мача именно бразилеца му спаси като беше треньор на Лудогорец.
Дано поне Ал. Александров да навием да дойде, защото при него поне клуба няма никаква дума относно къде ще играе, а е лично негово решение.
Дано поне Ал. Александров да навием да дойде, защото при него поне клуба няма никаква дума относно къде ще играе, а е лично негово решение.
- metodito
- Контакти:
Ми, то, ако извадим едни пари... то парите цвят няма. В големите първенства е нещо нормално първите отбори да пазаруват един от друг. Само ние, може би и сърбите, не знам, не го правим. Ще дадем 300 000 за някакъв пълен португалски анонимник или твърда резерва в посредствен отбор, но не и 100 000 за доказал се у нас футболист.korteneca написа:metodito написа: Иначе, искаше ми се да си напазарим от Литекс, но след всичките глупости де станаха...
Не си спомням някога да сме пазарили от тях. И без глупостите пак нямаше да пуснат/продадат някой на нас. Освен, ако онзи не е болен левскари и сам не се откупи като Йовов.
Последна промяна от metodito на 29 дек 2015 14:07, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
santiliana написа:... Пълна пародия на играчи са и Орачев, Краев, Ради Цонев, Мисяк... Нищо не става от тях... Били млади... Глупости на търкалета... Ако някой си мисли, че с тези "хилки" ще играем в Европа- значи е баси наивника... Чувам, че Божката щели да го взимат някъде по Европата... Предполагам ще е в някой лагер за слаботелесни и недъгави анорексици... В отбора имаме един-единствен качествен играч- и това е Йоргачевич. И като стойка- физика, и като поведение, манталитет, умения...Но, момчето вече влиза в годинки и ще му бъде все по-трудно да държи форма ... Хич не съм обнадежден за предстоящия полусезон- нито селекцията ще е качествена, нито отбора ще заиграе по- добре... Не разбрах само- този Перота- ще идва ли при нас да води кондиционната подготовка на отбора или Ясенчо ще продължи да търка кълки покрай момчетата?!... Поне да дойде някой да ги научи тези Убавци да тичат като хората... Щото, друго май няма да видим в скоро време...
Въобще не мога да се съглася с теб за Краев. За Белаид се съгласявам. Карнер и Дидо бяха много добра двойка. Но това за Краев... леле. Интересно, че така се говореше и за Горанов, и за Живко, и за Антонио. А ще ми кажеш ли опитен треньор с Краев работил ли е? Независимо от симпатиите ми към Стоев, не мисля, че той е треньор, който може да развие качествата на Краев. Да не говорим за Гонзо. Моето мнение е пък, че в момента имаме няколко футболиста, които могат да поставят основата на новия отбор, но при положение, че не се продават! Краев, Де Ноойер, Мечката, Дидо, Роман и Боби Цонев. Това е половин отбор. Не се знае дали Дидо ще го бъде. Задължително! трябва да бъдат интегрирани още няколко лапета в първия отбор през подготовката. Другото лошо нещо, което ми прави впечатление е именно с малките. Какво правеше Мъри? Опитва един - пуска го в няколко мача, вижда, че няма да стане, пуска друг. Ако е добър, оставя го и тъ нъ. Пробваше! Сега примерно с Мики, не разбирам какъв е тоя зор да го налагат. Ми не става момчето. Не знам какво виждат в него. Иначе, ако не се промени нищо, и аз не виждам на пролет какво ще правим. Както казах, има много положителни неща - като това, че топката се движи основно по тревата, но има и негативни неща - това, че треньорът иззлиза всеки мач с една постройка и тактика и вкарат ли ни, нищо не се променя. Мачът с Литекс за Купата бе показателен. В същото време, обаче, вкараме ли ние първи, пазим добре резултата. Има и още, но темата е за трансфери.
Дано не е вярно това за Бедоя, макар че един милион си е един милион.Ако продадат Бедоя и малкия за два милиона и не направят състав ще са най-големите некадърници.
metodito написа:
Дано не е вярно това за Бедоя, макар че един милион си е един милион.Ако продадат Бедоя и малкия за два милиона и не направят състав ще са най-големите некадърници.
Кой отбор ще даде 500к евро за играч, който лятото става свободен агент, отделно играе в България, а формата му през този сезон не е никак добра. Особено за отбор като Хетафе, който може да вземе и по-добри играчи от Бедоя.
Малко ми прилича на новината за Аниете и Бетис.
Айде стига с този Краев! ГолЕма звезда го направихме. Той не става и за А група. Ще го продадат в чужбина и става същото като с Антонио Вутов! Няма физика, няма и техника. Тича там, бори се, играе със сърце, ама това му изкарва 2-3, маааксимум 4 мача. После вече си трябва класа, а той не я притежава. Към момента Орачев и Краев са почти на едно и също ниво, само дето Божидар е много навикан. В България развитие не търсете! Да го дават на някой отбор в чужбина, да пробва там.... дано му върже. Иначе ще гледаме поредната звезда, която изгасна толкова бързо, колкото изгря.
tevez написа:metodito написа:
Малко ми прилича на новината за Аниете и Бетис.
+1
Или като тази в спортал, дето пишеше, че РЕАЛ М се оглежда в левия бек на Лудогорец
- metodito
- Контакти:
А ако в края на първенството Краев е голмайстор на "Левски"? Ще е поредния футболист, за който ще плачем, ма нейсе. Антонио не трябваше да бъде продаван! Днес Вутов щеше да е реално звездата на "Левски" - имаше самочувствие, техника, пас. Единствено физиката му куцаше.