Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00
Миналия кръг при абсолютния гол за Литекс не ревахте синички, бъдете мъже бе, а не...Което и както ви отърва, така сте си били винаги.
Никаква засада ! Насрани съдии . Човек колкото и пари да е искарал с далавери, рано или късно идва кръчмаря !
Нека ви!!Вас толкова години ви подкрепят!Иначе не сте толкова зле
все пак успех на лудогорец
-
седемнамалко
- Контакти:
black sea написа:Миналия кръг при абсолютния гол за Литекс не ревахте синички, бъдете мъже бе, а не...Което и както ви отърва, така сте си били винаги.
Пътувай по правата, безникчо, преди "абсолютния гол на Литекс" имаше абсолютна дузпа за Левски.
Ясно е, да му е честита на Киро 5тата поредна титла. Ама да помни, че в европейските турнири Сватба няма, а Моци втори път дузпи няма да хваща.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
MAXIMUS написа:Никаква засада ! Насрани съдии . Човек колкото и пари да е искарал с далавери, рано или късно идва кръчмаря !
Евала!На черното бяло няма как да кажеш!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
може ли пак линка, че го изтриха
Beck's написа:Мистри написа:чорбе, аз си гледам нормално на друго място.мен не ме мисли, но ме е яд , че доносници , като теб, прецакват колегите.
Защо реши, че те мисля, след като си ми през КОРА дали гелдаш или не. Давам работещ линк за всички, не за избрани , не за червени, не за сини, не за зелени, ама ти си толкова кух, че ти е трудно да разбереш разликата. Гледам "чорбето" пак ти е в главата, ама то да си комплексиран не е лесно ..... Гледаш си на друго място и си кесиш у форума ..... ЧУК
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- edmon_dantes
- Контакти:
black sea написа:Миналия кръг при абсолютния гол за Литекс не ревахте синички, бъдете мъже бе, а не...Което и както ви отърва, така сте си били винаги.
Голът на Литекс беше редовен, никой не го оспорва. Дузпа нямаше ли за Левски? Абсолютна! Дузпа за Левски срещу Ботев нямаше ли? Абсолютна дузпа! Сега тази "засада". Левски е толкова осакатен откъм футболисти и тези грешки идват вече в повече.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Ахахаха Мики го гони тоя като изстребител все едно ще го сваля - и го свали!
Като гледам Левски почва да скрива топката. Скоро Сватбаря ще се намеси...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио?