Cooler написа:Да си кажем честно по-добри бяха, но Антонио е велик.
Тук може да спорим много. С какво Лудогорец са по-добри от Левски ??? Изобщо с какви очила си гледал мача ???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
batmanlevski написа:FLANKER написа:Soulen написа:tevez написа:Стойчо Стоеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееевввввввввввввввввв
Великан!!! Не съм виждал по-качествен треньор в Левски през живота си. Очакват ни големи успехи,ако ръководните фактори си вършат работата.
Да. Яд ме е ,че не направи тандем в Локо (Сф) с Митко Васев.
Този човек е способен да ви върне там,където ви е мястото,стига да не му се бъркат.
признавам,че бях резервиран към Стойчо Стоев ,може би и заради името , знаем как един друг Стойчо от един друг отбор дето не е вкарал гол от 2 години насам се провали тотално като треньор,но нашият Стойчо показа ,че името няма значение а един наистина класен треньор, тотално тактическо надиграване !
IvailoRz написа:Разочарован съм , но трябва да честита на Ст Стоев и всички истински левскари победата . Хубав мач стана , с качествен футбол .
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта