Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2015 08:54

ehh написа:Точно. Защото доста изненадващо осра точно най-важния мач от сезона, който можеше да промени доста неща.

Kак по-точно го "осра" ?

Нали гледа мача, нали се сещаш, че ако бяхме вкарали дори една трета от чистите си положеия, резултатът още в редовното време щеше да е поне 3:1 за нас ?
С.С. ли трябваше да ги вкара тея положения ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 юни 2015 12:31

ehh написа:Точно. Защото доста изненадващо осра точно най-важния мач от сезона, който можеше да промени доста неща.
Защото Гонзо щеше да го спечели с лекота, нали? :)
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 10 юни 2015 13:02

Мисля си,че ако на мястото на Домо,бе играл Гигевич във финала,щяхме да вземем купата. Така този,който е взел,това решение носи най-голямата вина за изпуснатата възможност. Според мене,разбира се.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2015 15:30

emigo73 написа:Мисля си,че ако на мястото на Домо,бе играл Гигевич във финала,щяхме да вземем купата. Така този,който е взел,това решение носи най-голямата вина за изпуснатата възможност. Според мене,разбира се.

Ако е вярно, че Гикиевич е псувал треньора след мача, то такъв тип няма място в отбора, дори и във важен мач като финала.
Дисциплината в съблекалнята и думата на треньора значат много повече от всички купи и победи, особено погледнато в една дългосрочна перспектива.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юни 2015 16:12

THE G.A.M.E написа:

Kак по-точно го "осра" ?

Нали гледа мача, нали се сещаш, че ако бяхме вкарали дори една трета от чистите си положеия, резултатът още в редовното време щеше да е поне 3:1 за нас ?
С.С. ли трябваше да ги вкара тея положения ? :roll:

Осра го неадекватни стартови позиции и смени по време на мача. Дърварските изяви са друга тема.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2015 21:32

Няма никаква гаранция, че с различни играчи, или позиции, пак нямаше да изспуснем един куп положения.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 юни 2015 22:04

Ами гаранция няма никаква. Всеки може да изпусне, но това е финал и спечелваш купа която от години я няма и участие в Европа, което вече 2 години го няма. Осигуряваш си участие при големите пари, мотивация в играчите за следващия сезон, спонсори и достатъчно пари поне за следващия сезон. Колко големи пропуска напариха Барса и Юве на финала? На финала си длъжен да уцелиш поне вратата от чисто положение. Ако не можеш нямаш място на терена. Ваденето на Аниете беше уникална глупост. Най-големия ти играч го вадиш се секунди без да си сигурен дали трябва. От Черно Море един изкара продълженията почти на един крак, но в Левски прибързаните смени правят големи бели. Онзи автогол на главата, беше същата работа. Като го изкараха Аниете си знаех, че ако ни вкарат ще трябва да чакам дузпите, защото няма кой да вкара победен гол.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 юни 2015 09:51

Стойчо Стоев не подготви отбора за финал. За финал, който трябва да се изиграе отговорно, с пределна мобилизация и концентрация.Напротив, след победата над "Лудогорец" отборът беше обхванат от почти ваканционно настроение, противникът беше подценен. Защо ли? След поредния слаб сезон, много загуби и обидни резултати, включително и с най-слабите отбори.В последните тренировки участва и Христо Йовов!!! Сякаш това не бяха тренировки на финалист за купата, а аматьорска групичка, събрала се за поредното мачле. След като се видя, че съперникът не е дошъл само за достойно представяне нямаше треньор и футболисти, които да променят това настроение. И ...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 14 юни 2015 01:58

И въпреки всичко, Левски има може би най-добрия треньор от Мъри Стоилов насам. Едва ли ще има и по-добър в следващите няколко години. Затова си налягайте парцалите и подкрепяйте отбора като хората, защото в 99% от мачовете фенската подкрепа е под всякаква критика.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 15 юни 2015 19:38

След днешната пресконхеренция на Стоев започна,да ми вдъхва все повече доверие. Явно е преценил и е разбрал,къде точно се намира отбора. Има план,който след година-две,да ни изведе в челните места.План,който е амбициран да изпълни.
Всичко това само според мен.
Р.Р. Хареса ми.

Върни се в “Левски”