Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 17 дек 2014 22:04

BadBoy написа:
Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

На мен ми е интересно ти докога ще се появяваш с абсурдни коментари?

това е обществен форум и всеки може да изказва мнение съобразявайки се с правилата му, ако искаш да четеш само зомбирани мнения спокойно може да го сториш в някой фенски форум на сините.

Само да те питам,горното изказване по темата ли беше или просто се интересуваш от Реал Мадрид и си объркал форумите?
Не ми отговаряй,знам какъв си и не си ми интересен,но понякога страшно много дразниш.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 22:06

Brannik82 написа:
milen.hristov написа:
topchaki написа:Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив

Безплатно ли работиш?

Гонзо, колко взима? Идеята е съвсем друга..

Ето за това фенове не трябва да управляват клуба, защото мислят като такива.
ФК ''Левски'' е обикновена фирма и е нормално, който е там да иска да работи за пари а не само за едното удоволствие. В бизнеса има една единствена идея успехи и максимална печалба.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 22:07

Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:
Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

На мен ми е интересно ти докога ще се появяваш с абсурдни коментари?

това е обществен форум и всеки може да изказва мнение съобразявайки се с правилата му, ако искаш да четеш само зомбирани мнения спокойно може да го сториш в някой фенски форум на сините.

Само да те питам,горното изказване по темата ли беше или просто се интересуваш от Реал Мадрид и си объркал форумите?
Не ми отговаряй,знам какъв си и не си ми интересен,но понякога страшно много дразниш.

По темата е. по темата, но е нужно да има човек малко повече гънки за да го осмисли.
Херо днес не дойде, тъй като нежелае гонзо да се меси в работата му, толкова ли още никой не го разбра до момента?
За това беше примера с отбор, от който трябва да се черпят и взаимстват идеи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 дек 2014 22:08

milen.hristov написа:
Brannik82 написа:
milen.hristov написа:
topchaki написа:Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив

Безплатно ли работиш?

ФК ''Левски'' е обикновена фирма и е нормално, който е там да иска да работи за пари а не само за едното удоволствие. В бизнеса има една единствена идея успехи и максимална печалба.

В далечната 1914 година,няколко човека са създали ЛЕВСКИ с тази цел,Милене,"една и единствена-успехи и максимална печалба".Стига си се излагал.
Изображение

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 17 дек 2014 22:10

BadBoy написа:
stoyankd написа:

Разбира се, че се меси, но си го признават когато ги сменят. Пелегрини се оплакваше, че искал Негредо да остане в Реал, но му докарали Бензема. Моу се оплакваше, че многократно е искал нов вратар, но му е било отказано. У нас го правят още по-грубо. Нима Гриша Ганчев не се меси в работата на треньорите?

До сега спомена как собствениците на клубове отказали това или онова.
От къде на къде Гонзо ще определя селекцията в Левски, същата се решава от собственика и треньора, дироктора на клуба има съвсем други задължения.

Отварям една скоба, дали е случаен избора в надзорния съвет на Минко Герджиков? :D
Когато се отървете от агентурното си минало, тогава ще се оправите и като съвременен демократичен клуб

Какъв е проблемът Гонзо да се занимава със селекцията? Още при идването си той обяви, че ще се занимава със селекцията за намаляването на текучеството.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 дек 2014 22:14

BadBoy написа:
Kris_men2000 написа:
BadBoy написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

След като в кариерата си не си спечелил нито едно отличие и всеки сезон се проваляш, ако имаш достойнство се махаш. Кажи ми поне един клуб в света който би търпял да бъде ръководен от човек с когото успехите му са нулеви сезони.

Арсенал?

Арсенал ли? 9 поредни години в шампионска лига и отпадане не по-рано от осмина финал и 4 четвърт финали.И АЗ ИСКАМ ТОЛКОВА И ТАКИВА НУЛЕВИ ГОДИНИ В ЛЕВСКИ И НЯМА ДА МИ ЧУЕТЕ НИТО ГРАМ МРЪНКАНЕ.

Арсенал играе в ШЛ поради стечение на обстоятелствата, а не, че има страхотен треньор с ресурса, с който разполага.

Ако на това му казваш стечение на обстоятелствата и то цели (ДЕВЕТ)години и казваш ,че нямали треньор значи грам ама грам на разбираш от футбол.Изтрий си написаното ,че ставаш за смях на децата.Мислех те за малко по-разбиращ тази материя футбол.Но жалко .Нещо много яко съм се объркал.
Последна промяна от Kris_men2000 на 17 дек 2014 22:27, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 17 дек 2014 22:15

шивача написа:
Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
Brannik82 написа:
milen.hristov написа:

Безплатно ли работиш?

В далечната 1914 година,няколко човека са създали ЛЕВСКИ с тази цел,Милене,"една и единствена-успехи и максимална печалба".Стига си се излагал.

Това е минало на един мъртвец! Какво общо имате с тях? Днес Батков каза:"Левси е закрит 49г. после и 85 е закрит и ментето му", стига сте дигали костите на умрелите! Вие сте на 29г, скоро ще имате юбелей, а за стария Левски може да направите помен :cry:

Боже, какъв мъдрец!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 дек 2014 22:16

шивача написа:
Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
Brannik82 написа:
milen.hristov написа:

Безплатно ли работиш?

Това е минало на един мъртвец! Какво общо имате с тях? Днес Батков каза:"Левси е закрит 49г. после и 85 е закрит и ментето му", стига сте дигали костите на умрелите! Вие сте на 29г, скоро ще имате юбелей, а за стария Левски може да направите помен :cry:

Ние не сме вие,няма как да ме трогнеш с изказване за 29 годишен юбЕлей.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 22:18

Red_Neck написа:
drughi написа:Не му прави чест. Същия като нашия Едо. Ако има пари ще дойде, ако няма първи бега. Не ги проумявам тия...

Ако обичаш един отбор ще си с него и в трудните времена. Аз така ги виждам нещата.

Колега, кога за последно работехте от "любов към работодателя" си?
Истински желая ВСИЧКИ клубове с претенции за "велика" фен-маса да излязат публично на борсата и тогава да видим таз прословута "любов" колко струва!

Е те в Локото се видя колко издържаха и са пред фалит след първият полусезон. Още в началото им обяснявах, че тази им идея да издържат клуба си сами е обречена на провал

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 22:19

stoyankd написа:Какъв е проблемът Гонзо да се занимава със селекцията? Още при идването си той обяви, че ще се занимава със селекцията за намаляването на текучеството.

След като той ще се занимава със селекцията, то нека той да си бъде треньор, не може да искаш от някой определени цели и той да няма думата.
Болен си и имаш нужда от хирург, намираш много добър такъв, но се налага да те оперира с негодни инструменти, резултата води до смърт и в крайна сметка, какво като хирурга е бил професионалист?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”