Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот santiliana » 19 дек 2014 20:22

Stahlgewitter написа:
santiliana написа:
blue atack написа:Халфът на Бешикташ Атиба Хъчинсън беше определен за футболист на годината в Канада за трети път в кариерата си.

31-годишният бивш играч на ПСВ изпревари в класацията вратаря на Лудогорец Милан Борян и защитникът на Бирмингам Дейвид Едгар, заели съответно второ и трето място.

Борян подписа договор с "орлите" до Нова година и след това ще бъде свободен. В пространството веднага се появи информация, че ЦСКА иска канадския страж.
Да го взимат наще ще е удар :) и онзи черния бразилец Шоко на бека :)

нЕкой друг път обаче ;) Първо- трябва досетливост и нюх от страна на спортния директор...
и Второ- чорбетата вече преговарят с вратаря и като нищо ще го вземат...
Ама на за какво ни е...Ние си имаме ТигАрО от Ботевград...

Борян е левскар от малък и ще дойде да играе за без пари нали?Каква му е перспективата с Левски?ШЛ?

с това "левскар от малък" до тук сме я докарали- от където и да му ритнат топката на наш Пацо- все влиза У сръкмето пущината...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 19 дек 2014 21:13

Stahlgewitter написа:
santiliana написа:
blue atack написа:Халфът на Бешикташ Атиба Хъчинсън беше определен за футболист на годината в Канада за трети път в кариерата си.

31-годишният бивш играч на ПСВ изпревари в класацията вратаря на Лудогорец Милан Борян и защитникът на Бирмингам Дейвид Едгар, заели съответно второ и трето място.

Борян подписа договор с "орлите" до Нова година и след това ще бъде свободен. В пространството веднага се появи информация, че ЦСКА иска канадския страж.

нЕкой друг път обаче ;) Първо- трябва досетливост и нюх от страна на спортния директор...

Борян е левскар от малък и ще дойде да играе за без пари нали?Каква му е перспективата с Левски?ШЛ?

Сега, по празниците, когато се върнеш в родното си село, преосмисли каква е перспективата ти като фен на Левски и се ориентирай към отбора, който дава най- много пари.
То бива простотии, ама това твоето си е просто чорбалък вече.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 дек 2014 22:12

Мистри написа:
Stahlgewitter написа:
santiliana написа:

Сега, по празниците, когато се върнеш в родното си село, преосмисли каква е перспективата ти като фен на Левски и се ориентирай към отбора, който дава най- много пари.
То бива простотии, ама това твоето си е просто чорбалък вече.

Качулка и наркоман ли не бях,лумпен и какъв ли не,доживях сега някой и чорбар да ме нарече.
Другарю критик и разбирач,тотално ми е писнало от "вещото ви мнение",досега някак си се сдържам,но това минава всякакви граници.
Аз родно село нямам,освен ако не броим София за село,предвид хората като теб дошли тук преди време по бели хавлиени чорапи.
Следващият път преди да се изкажеш неподготвен,замисли се колко зверски се сриваш в очите на малкото останали мислещи хора тук.
Не си прави труда да ми отговаряш няма как да те чета,за мен вече си абсолютно никой.
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 дек 2014 22:28

А вие откъде знаете, че Лудогорец не преговарят с Милан Борян за нов договор ?! Всички други се сетиха да преговарят с него, само Петричиев и Дерменджиев се чудят :lol: И дали ще играе при ЦСКА и ЛЕВСКИ (я взел, я не взел заплата) или ще предпочете Лудогорец... най-малко заради класата и участието в Европа.... нищо, че за момента е втори избор под рамката на вратата :roll:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 дек 2014 22:33

TodorT написа:А вие откъде знаете, че Лудогорец не преговарят с Милан Борян за нов договор ?! Всички други се сетиха да преговарят с него, само Петричиев и Дерменджиев се чудят :lol: И дали ще играе при ЦСКА и ЛЕВСКИ (я взел, я не взел заплата) или ще предпочете Лудогорец... най-малко заради класата и участието в Европа.... нищо, че за момента е втори избор под рамката на вратата :roll:

Аз дори за миг не съм си помислял,че ще иде в Левски или ЦСКА,дадох елементарен пример,който важи и за двата гранда,но пък според "другаря" се оказах с други наклонности.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2014 22:33

TodorT написа:А вие откъде знаете, че Лудогорец не преговарят с Милан Борян за нов договор ?! Всички други се сетиха да преговарят с него, само Петричиев и Дерменджиев се чудят :lol: И дали ще играе при ЦСКА и ЛЕВСКИ (я взел, я не взел заплата) или ще предпочете Лудогорец... най-малко заради класата и участието в Европа.... нищо, че за момента е втори избор под рамката на вратата :roll:

Ами от Стоянов,Чворович и Борян единият е излишен...
Или не мислиш така???

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 дек 2014 22:34

blue avalanche написа:

Ами от Стоянов,Чворович и Борян единият е излишен...
Или не мислиш така???

Стоянов ще играе "навън",според мен.
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 19 дек 2014 22:39

Стоянов и Борян остават, а Чворович ще го махнат. Владо Стоянов ще го задържат поне до лятото... поне така си мисля :roll: Ако намеквате за трансфер на Чворович в Левски .... ми по-скоро не. Не мисля, че е по-добър от Пламен Илиев. Даже си приличат :lol: Откъдето не са им били, от там не са им вкарвали :oops:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 дек 2014 23:24

Stahlgewitter написа:Стоянов ще играе "навън",според мен.

Освен пак в Молдова не виждам къде другаде "навън" може да отиде.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 19 дек 2014 23:41

TodorT написа:Стоянов и Борян остават, а Чворович ще го махнат. Владо Стоянов ще го задържат поне до лятото... поне така си мисля :roll: Ако намеквате за трансфер на Чворович в Левски .... ми по-скоро не. Не мисля, че е по-добър от Пламен Илиев. Даже си приличат :lol: Откъдето не са им били, от там не са им вкарвали :oops:

Чворович е класа над Пламен рибока макар да не играе много в разград пази по добре.

Върни се в “Левски”