Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 1-1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

rainman_p
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 1-1

Мнениеот rainman_p » 18 окт 2014 23:15

Добър турнирен резултат

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 окт 2014 23:23

W84me написа:
onegavon написа:
W84me написа:
onegavon написа:Господ започна да си връща вересиите.Този сезон имате доста мачове с голове след 85-та във ваша полза. Този е първия във ваша вреда след по - добра игра на Левски.

Хубавото е , че ви се смачка малко самочувствието преди мача с нас.Защото много от вас си помислиха ,че имате някакви шансове за евротурнирите.

Мухльо, ние в Европа ще играем, ще вземем и Купата, а за вас пак калъфки,както в последните 30 години!

Шегобиец! Ако не ни биете сте довиждане от евротурнирите.Много ли си сигурен от това което виждаш ,че сте по- добри от нас?

Много съм сигурен, че игрово от орите са на едно ниво, вие имахте 3 порни мача и от там идва разликата в точките.

Не са на едно ниво и това се вижда ясно от статистическите показатели.Да не говорим,че вие нямате нападател от класата на Буш или крило от класата на Силва примерно.За защитата е повече от ясно ,че сте на светлинни години .

По продажбите ще си проличи за колко ще пласирате Аниете вие и за колко ние Буш.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2014 23:29

onegavon написа:Не са на едно ниво и това се вижда ясно от статистическите показатели.Да не говорим,че вие нямате нападател от класата на Буш или крило от класата на Силва примерно.За защитата е повече от ясно ,че сте на светлинни години .

По продажбите ще си проличи за колко ще пласирате Аниете вие и за колко ние Буш.

Искаш да ми кажеш, че Минев е по-слаб от Венци Василев или Кукоч?Че Стойчев е по-слаб от Тунчев или Илиев?Не ви знам халфовата линия, но знам, че Гаджев каквото и да е леке е най-добрия халф в национала. Не можеш да сравняваш цената на играч на 23 години с играч на 29 и все пак Аниете има няколко сезона с по 20 гола, а Буш все още няма нищо....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 окт 2014 23:38

Добре , бе Минев да ви е най- добрия! :) Това за Стойчев предполагам е някаква шега сравнено с кариерите на Тунчев и Илиев.Относно Буш той е на 21г и до сега не е продаван, а Аниете не знам някой някога да е плащал пари за него.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2014 23:40

Аз пък се радвам,че не ревем срещу некадърните съдии, колкото и да ни режат няма да паднем на нивото на Плоски. В Левски в момента е пълно с мъже,проблема е, че повечето са некадърни, но това ще мине.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 18 окт 2014 23:41

onegavon написа:Добре , бе Минев да ви е най- добрия! :) Това за Стойчев предполагам е някаква шега сравнено с кариерите на Тунчев и Илиев.Относно Буш той е на 21г и до сега не е продаван, а Аниете не знам някой някога да е плащал пари за него.

Илиев няма да играе в дербито. Не знам защо го намесваш в този разговор? А за Маринчо не мога да кажа нищо защото днес Литекс не го "затрудниха" особенно!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2014 23:44

onegavon написа:Добре , бе Минев да ви е най- добрия! :) Това за Стойчев предполагам е някаква шега сравнено с кариерите на Тунчев и Илиев.Относно Буш той е на 21г и до сега не е продаван, а Аниете не знам някой някога да е плащал пари за него.

Стойчев страда заради некадърния Белаид, всичките голове, които сме получили са или заради него, или заради вратаря. Логиката ти за трансферната сума не издържа, например за Хамес Родригез платиха 80 милиона, а за Ибрахимович не са давани толкова пари, кой е по-добър? Цената на един играч не винаги е определяща. Пак да ти кажа, че разликата в точките идва от смешните ви мачове срещу Литекс и Берое.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 окт 2014 23:46

W84me написа:
onegavon написа:Не са на едно ниво и това се вижда ясно от статистическите показатели.Да не говорим,че вие нямате нападател от класата на Буш или крило от класата на Силва примерно.За защитата е повече от ясно ,че сте на светлинни години .

Искаш да ми кажеш, че Минев е по-слаб от Венци Василев или Кукоч?Че Стойчев е по-слаб от Тунчев или Илиев?Не ви знам халфовата линия, но знам, че Гаджев каквото и да е леке е най-добрия халф в национала. Не можеш да сравняваш цената на играч на 23 години с играч на 29 и все пак Аниете има няколко сезона с по 20 гола, а Буш все още няма нищо....

А бе шемет, кои са му на Анито "няколко"-то сезона с по 20 гола? Миналата година вкарал 21 в гръцката втора дивизия и вече е голямата работа! И онзи Сьорд Арш, Чар-даш, Сот-ляж ли беше, го взехте като бомбард, снайперист и не знам си къв още, а всъщност... :roll:
Това ли ти дава повод за гордост и оптимизъм? А щом Минев го бройкаш за читав защитник, ясен си като мъгла. И двамата братя Миневи са отявлени провокатори и секачи. Пък ти си го възвеличавай вашия Гаргамел колкото си искаш.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 окт 2014 23:47

Правя паралел с ъс Стойчев упоменат от колегата ви .Не говоря конкретно за дербито.Него ще го коментираме в съответната тема. Така или -иначе разликата набъбва , а има още доста мачове до края на шампионата.Един равен няма да ни попречи докато за вас ще е фатален.Имаме много лесна програма този полусезон.

Признавам , че и Аниете е извънземен нападател неоценен в Испания и намерил признание в гръцката селска лига.Сега можеш да си лягаш.
Последна промяна от onegavon на 18 окт 2014 23:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 окт 2014 23:49

W84me написа:Пак да ти кажа, че разликата в точките идва от смешните ви мачове срещу Литекс и Берое.

Разликата в точките е толкова малка, заради подарените ви дузпи срещу Черно море и Марек! Или това са подробности?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Левски”