ehh написа:Батков прави всички простотии, защото е лабилен, защото иска да се харесва, да угоди. Ако е като един Домовчиев, стой та гледай, кога ще се направят тези грешки, които направи Батков. При нас истерията винаги ще я има. Това е до мислене. Даже и пари да имаме, една камара имена да дойдат, при първите криви мачове, в които отборът още няма да се е изградил, и ще се почне пак същото. Няма какво да ме питаш, какво играе отборът в момента. Ясно е, че нищо. Ясно е, че този сезон ще е още по-слаб. Аз съм реалист и даже още на първата страница написах, че ще загубим. "Хванах" хикса и срещу Локо Сф. Просто това са реалностите и трябва да се приемат.
Че Батков прави всички простотии си абсолютно прав, но той не е нито лабилен, нито глупав, нито иска да се харесва. Той просто (пък и сложно) си прави едни парички на гърба на един отбор, и не му пука въобще за отбора, което пък от своя страна води до пропадане все по-надолу и по-надолу на този отбор. Истерията е предизвикана изкуствено от Батков и подвластните му медии - да втълпят в главите на обикновените привърженици катастрофичното развитие на отбора. Когато това бъде прието, а то вече е прието от повечето фенове, за самият Батков остава да си лови риба в мътната вода. Неадекватните решения от много години насам са само част от това катастрофично развитие на отбора. Запитал ли си се защо от 6 години насам Батков няма правилно управленско решение по отношение на отбора на Левски? А успехите 2004-2006 бяха чиста случайност и въпреки Батков. Т.е. за цялото си управление този .... има само неадекватни решения. И когато мислещите хора забележат и веднага алармират за поредната управленска простотия на Батков, излизат такива като теб и казват "стига с истериите". Не, това не е истерия, а опит да се покаже цялата простотия, и управленска, и спортно-техническа. Или другите, които казват "да им се даде време, един отбор се гради с години" - какво време бе аланкоолу, то от прасето лебед няма как да стане. Още повече и с треньор като този, който само с една тренировка, трябваше да разбере кои са куците коне и да ги разкара, а не да ни трови нервите вече трети мач.