Левски София - ЦСКА София - 1:3
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red thunderstorm
Re: Ами докато тези отбори не са първи и втори, нещо не е наред
Няма нужда да цитираме и ненормалници! Носителят на "жълта книжка" Тити, го сърби главата отвътре! Както впрочем и всички левскари днес! Но те осъзнават, че е заслужено! 

Последна промяна от Red thunderstorm на 21 апр 2014 20:28, променено общо 1 път.
Neron написа: стана поредния параван на Батков и наркоманите с качулки. След всяка загуба излиза и тръби за тоя мач с Лацио, който пак е в изгода на наркоманите да се видят с римските си приятели наркомани. На левскарите въобще не им е до мач с Лацио и на тоя мач ще има не повече от 15 000 човека. Това не е юбилей, а резил и петнене на историята на Левски.
+1 няма какво повече да се каже. Тити отново е прекалил с наркотиците.
Re: Левски София - ЦСКА София
Айде сега да се съредоочим върху 100 годишнината. Положително, с усмивка на лице да ликуваме над формалният мач с Лацио, да пляскаме на футболерчетата и от добро сърце да си спестим ругатните по Батков. Абе вие за по-нискоинтелигентни и от хлебарки ли ни имате бе?!
-
- Контакти:
Колко иронично...днешния ден е исторически за българския спорт, футбол..а тоя говори ''че нещо не било наред''.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Stahlgewitter
- Контакти:
Bobolin написа:Айде сега да се съредоочим върху 100 годишнината. Положително, с усмивка на лице да ликуваме над формалният мач с Лацио, да пляскаме на футболерчетата и от добро сърце да си спестим ругатните по Батков. Абе вие за по-нискоинтелигентни и от хлебарки ли ни имате бе?!
Приятелю,това няма нищо общо.100 годишнината си е за нас,не за батков курво,не за футболистите,ЗА НАС!

Тоя уж се прави на голям мъж и пич, а пък така се навежда и коленичи пред Бай Ганьо, че не е истина. Хич не прекалява с наркотици и тем подобни, ами като една голяма част от българите, си е просто абсолютен нагаждач, мазник, интересчия и страхливец...
Вече могат да си тръгват- каквото имаше за проваляне - провалиха! Надявам се Бру да не се върне от Мавриций, а утре да си стягат багажа: Туре, Макриев , Генков , Чмовш, Белаид, Станислав Ангелов , Валери Божинов ...Професионални футболисти?!?!
Блутуг написа:Туре, Макриев , Генков , Чмовш, Белаид, Станислав Ангелов , Валери Божинов ...Професионални футболисти?!?!

Стига бе хора, поне отбелязахме гол .... можеше и по -зле да е 

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
- stpehenhunt11
- Контакти:
В такива моменти трябва да мълчим и да работим и да си скъсваме гъза , а тоя ще ми говори какви сме били вековни , Шампионска Лига и т.н. .Седиш мълчиш и нека другите казват колко си велик